26 / 04 / 2024

gaziosmanpaşa essenora projesi

gaziosmanpaşa essenora projesi

Essenora A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Akkaya, Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Essenora projesinin detaylarını röportajında anlattı. İşte o röportaj..

Essenora'da peşinatsız, kredisiz, faizsiz, kefilsiz ödemelerle!

Yimta İnşaat, Akın & Atik ve Enga ortak girişimiyle İstanbul Gaziosmanpaşa’da inşa edilen proje “Ananızı Ağlatıyoruz Ama Mutluluktan” sloganıyla tanıtılıyor. Essenora Küçükköy projesi 20 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor.

Gaziosmanpaşa Essenora Evleri ödeme koşulları!

Toplam 160 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projede 758 daire, 12 dükkan ve 1 market bulunuyor. Gaziosmanpaşa Essenora Evleri ödeme koşulları kapsamında yüzde 7 indirim uygulanıyor.

Gaziosmanpaşa Essenora projesi ile yeşilleniyor!

Dünyaca ünlü mimar Norman Foster 'in master planlarını hazırladığı Gaziosmanpaşa 'da dönüşüm yaşanıyor. Bu yeniden yapılanma, yeşil bir Gaziosmanpaşa 'nın oluşmasına da zemin hazırlıyor.

Gaziosmanpaşa Essenora projesi 4 ayda yüzde 50 sattı!

İstanbul Gaziosmanşa’da 400 hektarlık alan konut yatırım bölgesi ilan edildi. Bölgenin en büyük projesi olan 758 konutluk Essenora ’da ise satış oranları yüzde 50’yi geçti.

Küçükköy Essenora yol tarifi!

Küçükköy Essenora yol tarifi haberimizin içerisinde yer alıyor. Satış süreci devam eden Essenora Evleri toplam 758 adet konut, 12 adet dükkan ve 1 adet marketten meydana geliyor...

Essenora ile şehrin içinde müstakil hayat!

Essenora projesi "Şehrin içinde müstakil hayat" sloganıyla satış sürecine devam ediyor. 24 ay vade farksız taksit yapılan projede daireler 245 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Essenora Küçükköy fiyat!

Essenora Küçükköy fiyat bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Essenora projesinde sauna, fitness center, buhar banyosu, yüzme havuzu, spor alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, otopark, dinlenme alanları, cafe bulunuyor...

Essenora Evleri Gaziosmanpaşa resimleri!

Essenora Evleri Gaziosmanpaşa resimleri haberimizde yer alıyor. Yimta İnşaat projesi Essenora Residence Gaziosmanpaşa satış süreci yakında başlıyor. Essenora Evleri Gaziosmanpaşa'da teslimler 24 ay sonra yapılıyor...

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi! 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi. 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkacak.

Gaziosmanpaşa Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kuralar çekildi!

Türkiye’nin en büyük “yerinde kentsel dönüşüm” çalışmasının sürdürüldüğü Gaziosmanpaşa’da, Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekimi gerçekleştirildi. İşte detaylar...

TOKİ Gaziosmanpaşa projesi için geri sayım başladı! 431 konutluk yeni proje 23 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa projesi 23 Kasım'da ihaleye çıkıyor. İstanbulluların merakla beklediği projede 431 konut yer alıyor. 

TOKİ Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesi için beklenen tarih geldi! TOKİ'den konut bekleyen İstanbullular dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesi için beklenen tarih geldi. Gaziosmanpaşa TOKİ projesinde 665 adet konut yer alacak.

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesinde son dakika! Tam 431 yeni konut geliyor! 

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesiyle Yıldıztabya Mahallesi'ne 431 yeni konut geliyor. İşte TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ'den İstanbul Gaziosmanpaşa'ya tam 1089 konutluk 2 yeni proje geliyor! Yeni tarihler resmen belli oldu!

TOKİ'den İstanbul Gaziosmanpaşa'ya tam 1089 konutluk 2 yeni proje geliyor... Yeni tarihler resmen belli oldu... İşte TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi detayları...

TOKİ Gaziosmanpaşa projesi için düğmeye bastı! 665 yeni konutluk dev proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut idaresi Gaziosmanpaşa projesi için düğmeye bastı. Gaziosmanpaşa'ya 665 yeni konutluk dev proje geliyor...

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! TOKİ'den yeni proje bekleyenler acil bakın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Gaziosmanpaşa'da 431 konutluk yeni proje inşa edecek. İstanbulluların yüzünü güldüren proje için yeni ihale tarihi belli oldu.

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! TOKİ'nin İstanbul'daki en yeni projesini kaçırmayın!

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu... TOKİ'nin İstanbul'daki en yeni projesini kaçırmayın... İşte TOKİ İstanbul projesi detayları...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 863 konutluk dönüşüm projesi geliyor!

Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilmesi planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Sarıgöl'e 863 yeni konut inşa edilecek.

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekilişi yarın!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da devam eden Yıldıztabya Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura heyacanı başladı. Proje dahilinde hak sahipleri yarın belirlenecek.

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekimi 12 Şubat'ta!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da devam eden Yıldıztabya Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura heyacanı başladı. Proje dahilinde hak sahipleri 12 Şubat tarihinde belirlenecek.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura çekimi yapıldı!

Gaziosmanpaşa'da inşaatı tamamlanan 796 konutluk Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi. 

gaziosmanpaşa essenora projesi Haberi

gaziosmanpaşa essenora projesi

Değişen dünya ile birlikte değişimin bir parçası olmak isteyenlerin tercihi olacak Essenora Projesi, İstanbul'un en önemli bölgelerinden birinde Gaziosmanpaşa'da ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor. İster 1+1'den 5+1 daire seçenekleriyle konforun ve prestijin tadını çıkarın, ister teras evlerle şehrin içinde müstakil hayatı yaşayın. Projenin tüm detaylarını ve inşaat sektörünün geldiği son noktayı Essenora A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Akkaya ile konuştuk. 


Bize kendinizi tanıtır mısınız? 

Essenora A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesiyim. 


Essenora Projesi hakkında bilgi verir misiniz? 

istanbul'un en önemli ve merkezi semtlerinden Gaziosmanpaşa'da değişimin bir parçası oluyor. Gaziosmanpaşa'da değişimin öncüsü ise Essenora. Essenora projesiyle; insan hayatına değer katacak, yaşam standartlarını yükseltecek ve Gaziosmanpaşa'nın çehresini değiştirerek modern bir görünüm kazanmasını sağlayacak yaşam alanları inşa ettik. Essenora'da ister 1+1'den 5+1'e daire seçeneklerinden birine sahip olup konforun...