28 / 03 / 2024

gaziosmanpaşa konut teslimi

gaziosmanpaşa konut teslimi

Kentsel dönüşüm kapsamında daha önce 3 bin 843 konutun tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildiği Gaziosmanpaşa’da, 2 bin 54 konut daha hak sahiplerine teslim edilecek. 

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi! 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi. 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkacak.

Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na konut göndermesi: Gaziosmanpaşa'da tamamladığımız konut sayısı 5 bini aştı!

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum yaptığı açıklamada bugüne kadar Gaziosmanpaşa'da tamamladıkları konut sayısının 5 bini aştığını söyleyerek, "İBB yönetimi 5 yılda İstanbul'un tamamında ulaşamadı." dedi.

TOKİ'den İstanbullulara müjde! Gaziosmanpaşa'ya 665 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Gaziosmanpaşa projesinin ihalesini 20 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Gaziosmanpaşa'ya 431 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa projesi yarın ihaleye çıkıyor. 431 adet konutun yer aldığı proje altyapı ve çevre düzenlemesi işi de mevcut.

TOKİ Gaziosmanpaşa projesi için geri sayım başladı! 431 konutluk yeni proje 23 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa projesi 23 Kasım'da ihaleye çıkıyor. İstanbulluların merakla beklediği projede 431 konut yer alıyor. 

TOKİ İstanbul projesi için geri sayım başladı! Gaziosmanpaşa'ya 431 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesinin ihalesi 23 Kasım'da yapılacak. Merakla beklenen projede 431 konut yer alacak.

TOKİ'den Gaziosmanpaşa'ya tam 665 konutluk yeni proje geliyor! Dev proje için tarih belli oldu!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Gaziosmanpaşa'da 665 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 22 Kasım tarihinde yapılacak.

TOKİ Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesi için beklenen tarih geldi! TOKİ'den konut bekleyen İstanbullular dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesi için beklenen tarih geldi. Gaziosmanpaşa TOKİ projesinde 665 adet konut yer alacak.

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesinde son dakika! Tam 431 yeni konut geliyor! 

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesiyle Yıldıztabya Mahallesi'ne 431 yeni konut geliyor. İşte TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tam gaz! 2024'te 15 bin konut dönüşmüş olacak!

Gaziosmanpaşa'da, kentsel dönüşüm çerçevesinde devam eden projelerle 2024 yılının sonuna kadar toplam 15 bin konut dönüşmüş olacak. İşte ayrıntılar...

TOKİ Gaziosmanpaşa projesi için düğmeye bastı! 665 yeni konutluk dev proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut idaresi Gaziosmanpaşa projesi için düğmeye bastı. Gaziosmanpaşa'ya 665 yeni konutluk dev proje geliyor...

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! TOKİ'den yeni proje bekleyenler acil bakın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Gaziosmanpaşa'da 431 konutluk yeni proje inşa edecek. İstanbulluların yüzünü güldüren proje için yeni ihale tarihi belli oldu.

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesinde son dakika! 665 yeni konut için beklenen tarih geldi! 

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. TOKİ Gaziosmanpaşa projesindeki 665 yeni konut için beklenen tarih geldi...

gaziosmanpaşa konut teslimi Haberi

gaziosmanpaşa konut teslimi

Türkiye’nin en büyük ve kapsamlı kentsel dönüşümün çalışmasının yürütüldüğü Gaziosmanpaşa’da çalışmalar hız kesmiyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliğiyle ilçedeki yapı stoğunun üçte birini yenileyecek olan kentsel dönüşüm çalışmalarında konutlar hak sahipleriyle buluşuyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin resmi sitesinde yer alan habere göre; daha önce 3.843 konutun hak sahiplerine teslim edildiği, yapımı tamamlanma aşamasına gelen 4 projede toplam 2.054 konut daha teslim edilecek. Deprem yönetmeliğine uygun, güvenli ve sağlam yapıların yapıldığı kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında sosyal donatı ve yeşil alanların sayısı da hızla çoğalıyor. 

YILDIZTABYA MAHALLESİ 1. ETAP KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Gaziosmanpaşa’da başlatılan 4 bin 400 konutluk projenin ilk etabı olan Yıldıztabya Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde inşaat çalışmaları...