29 / 03 / 2024

Gaziosmanpaşa ulaşım yatırımları 2019

Gaziosmanpaşa ulaşım yatırımları 2019

Gaziosmanpaşa; metro, tünel ve aktarma merkezleriyle İstanbul’un her noktasına artık çok kolay bir şekilde ulaşacak. Yapımı süren metro ve tünel projelerinin yanı sıra Gaziosmanpaşa’ya kazandırılması amaçlanan 2 ayrı tünelle de ulaşım daha hızlı hale gelecek. 

Gaziosmanpaşa'da 2 bin 500 konut dönüşecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, bölgede devam eden kentsel dönüşüm projelerinden ulaşım yatırımlardan ve 2019 hedeflerinden bahsetti. 

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Partnera Turizm Tarım Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Partnera Turizm Tarım Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cengiç ve Selim Cengiç ortaklığında kuruldu.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Müteahhitler yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini beklediklerini kaydederek, konut kredi faizlerinin düşmesiyle beraber yeni konut yatırımları için düğmeye basacaklarını söyledi.

Gümüş yatırımları için son dakika açıklaması geldi! Bu tarihe aman dikkat! 

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gümüş yatırımcıları için tarih verdi. Bu tarihe aman dikkat! 

Alarko gıda ve tarım yatırımlarında hızlanacak!

Gıda ve tarım sektörlerinin önemi tüm dünyada giderek artarken, Türkiye'nin dev kuruluşlarından biri olan Alarko Holding bu alanlardaki yatırımlarını hızlandıracağını açıkladı.

Gümüş fiyatları ne kadar olacak? Uzmanlar peş peşe açıkladı! Gümüş yatırımcıları hazır olun! Bu seviye geliyor...

Yatırımcılar yatırımlarını altın ve dolardan yana kullanırken uzmanlar gümüşe yatırım yapmaları konusunda yatırımcılara uyarıda bulunarak gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını peş peşe açıkladı. Gümüş yatırımcıları hazır olun! Bu seviye geliyor...

Çiftçilere müjde! Tarım yatırımlarında hibe desteği limitleri resmen yükseldi! İşte o rakamlar...

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, tarıma dayalı ekonomik yatırımların desteklenmesinde hibe desteği verilecek proje alt ve üst limitleri yükseltildi. İşte ayrıntılar...

Adil Karaismailoğlu'ndan ulaşım yatırımları açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakanlığın Yap İşlet Devret (YİD) projelerine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve garantilerle ilgili ileri sürülen yüzde 90'a ulaşan hesap hatalarının olduğu eleştirilerini yanıtladı.

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tophane Şubesi açıldı!

Ns Global Dış Ticaret Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tophane Şubesi 4 milyon 237 bin 49  TL yatırım bedeli ile Nahit Sağlık tarafından açıldı.

Gaziosmanpaşa ulaşım yatırımları 2019 Haberi

Gaziosmanpaşa ulaşım yatırımları 2019

İstanbul'un en yoğun ilçeleri arasında yer alan Gaziosmanpaşa'da trafik akışını rahatlatmak ve ulaşıma alternatif yollar kazandırmak için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi'nde yer alan habere göre, Gaziosmanpaşa ile Eyüp arasında özellikle mesai başlangıç ve bitiş saatlerinde yoğunlaşan trafiği rahatlatacak Silahtarağa Tüneli’nin yapımı tamamlanmış olup TEM’e bağlantıyı kolaylaştıracak Kuzey Marmara Otoyolu, Metris Köprülü Kavşağı ve Yanyol projelerinin yapım çalışmaları sürüyor. Devam eden çalışmalarla beraber İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ortak yürütülecek projelere bir yenisi daha eklendi. Bu kapsamda Gaziosmanpaşa’ya 2 yeni tünel daha kazandırılması planlanıyor.

HEM TRAFİK YOĞUNLUĞU AZALACAK HEM DE ZAMANDAN VE YAKITTAN TASARRUF EDİLECEK

İstanbul trafiğini rahatlatmak amacıylaSarıyer'den TÜYAP'a, Kuzey Marmara Otoyolu'na kadar bir tünel ağı kurulacak. Ayrıca D100 ve TEM'e alternatif 18 tünel de yapılacak. Buna göre Gaziosmanpaşa’ya...