28 / 03 / 2024

Gaziosmanpaşa yatırım hızı

Gaziosmanpaşa yatırım hızı

Konut yatırımının dönüş süresi İstanbul genelinde 19 ile 32 yıl arası oluyor. Gaziosmanpaşa 2+1 ve 3+1 dairelerde en hızlı amorti edilen ilçe oldu.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

İslam Memiş'ten yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Altın ve dolarda bunu yapmazsanız yatırımınız boşa gidecek!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın ve dolar yatırımcıları için yürekleri ağza getiren bir açıklamada bulundu.  Altın ve dolarda bunu yapmazsanız yatırımınız boşa gidecek!

Altına mı yatırım yapılmalı yoksa dolara mı? Piyasa Kahini açıkladı! Bunu okumadan hiçbir şey almayın

Altındaki dalgalı seyirler her geçen gün daha da karmaşık bir hal alırken, altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, isabetli öngörülerine devam etti. Memiş, 16 Eylül’e dikkat çekerek, neye yatırım yapmamız gerektiğini söyledi. İşte detaylar…

2021'in AVM karnesi: Yatırımlar hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından en çok etkilenen sektörler arasında bulunan alışveriş merkezlerinde yeni yatırımlar hız kesmiyor. Peki yeni AVM projeleri neler? İşte ayrıntılar...

Atlas Üniversitesi’nde yatırımlar hız kesmiyor!

Atlas Üniversitesi’nin Mütevelli Heyet Başkanı Yusuf Elgörmüş sağlık yatırımlarında hız kesmiyor. Elgörmüş 2025 yılına kadar 3 milyar TL'lik yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Türkiye'de hızlı tren yatırımları hız kesmiyor!

Ülke genelinde ulaştırma alanında yapılan yatırımlar gün geçtikçe artıyor. Son yapılan YHT yatırımı ile İstanbul Ankara arası 35 dakika kısalacak.

Trabzon'da yeni konut yatırımı hızlanmalı!

Trabzon’da 21 senedir faaliyette bulunan Saral Gayrimenkul’un sahibi Semih Sarıalioğlu, gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalar yaptı. Sektörü değerlendiren Semih Sarıalioğlu, Trabzon'da konut yatırımı için imkanların ve fırsatların artış gösterdiğini dile getirdi.

Katar’ın yurt dışı gayrimenkul yatırımları hız kesmiyor!

LNG zengini Katar, 40'dan fazla ülkede 400 milyar dolardan fazla yatırım gerçekleştirirken; özellikle Avrupa'da gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çekiyor.

Akman Holding’in Kanada’daki konut ve otel yatırımları hız kesmedi!

Akman Holding’in Toronto'da 130 milyon dolarlık yatırım planladığı Regal Plaza Kompleksi Nisan 2021'de satışa sunulacak.

PROKULE Türkiye'nin gayrimenkul sektöründeki yatırımları hız kesmiyor!

PROKULE Türkiye Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Kurucu Ortağı Gökhan Gürlek, PROKULE Türkiye Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık firmasının bugünkü ulaştığı noktayı, yaptıkları yatırımları ve gelecek hedeflerini anlattı.

Ayazağa Yatırım Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ayazağa Yatırım Yapı Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Turhan, Ceylan Turhan ve Yılmaz Turhan ortaklığında kuruldu.

Kuzey Kıbrıs’a yatırım yapmanın avantajları nedir?

Kıbrıs, 9 bin 251 kilometrekare alana sahip Akdeniz’in üçüncü büyük adasıdır. Peki Kuzey Kıbrıs’a neden yatırım yapmalısınız? 

Yeni bir emlak yatırım aracı: Hobi bahçeleri!

Yılmaz Emlak, 4 yılda toplam 9 kooperatif tapulu hobi bahçesi teslim etti. Yılmaz Emlak'ın Sahibi Yılmaz, "Profesyonel ekibimizle oluşturduğumuz 300-500 metrekare hobi bahçelerimizde dilerseniz bir yaşam alanınız, dilerseniz karlı bir yatırımınız olur" dedi...

Gaziosmanpaşa yatırım hızı Haberi

Gaziosmanpaşa yatırım hızı

Konut yatırımı yapan bir kişinin elde edeceği kira geliri ile bu yatırım bedelini karşılama süresi olarak ifade edilen ‘amorti süresi ’ dairelerin tipine göre de degişiyor. Yani 1 oda fazla ya da eksik alırsanız yatırımınızı geri alma süreniz de bundan etkileniyor. 


İstanbul’da konutların geri dönüş sürelerini ilçe bazında ölçen Endeksa.com'un verilerine göre 2+1’lerde İstanbul’daki geri dönüş süresi 19 ile 31 yıl arasında değişirken, 3+1’lerde bu süre 21 ile 32 yıla kadar yükseliyor. Bu verilere göre Gaziosmanpaşa, 19 yıl ortalamasıyla en kısa sürede yatırımın geri döndüğü ilçe oldu.


Kadıköy’de ortalama birim fiyat metrekarede 7 bin 500 lira, ortalama konut fiyatı da 976 bin lira oldu. Böylece, Kadıköy’de 2+1 dairelerin geri dönüş süresi 26 yıla, 3+1 dairelerin geri dönüş süresi 32 yıla çıktı. 


Üsküdar’da...