23 / 04 / 2024

Gaziosmapaşa arsa ihaleleri

Gaziosmapaşa arsa ihaleleri

Mülkiyeti Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı'na ait olan arsa, 9 milyon 514 bin 566 TL bedelle satılacak. Satışa konu arsanın ihalesi 13 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Belediyeden satılık arsa fırsatı! 3 şehirdeki 6 arsa satışa çıkıyor!

Isparta, Diyarbakır ve Aksaray illerinde yer alan 6 adet arsa satışa sunuluyor. Peki 3 ilde satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Ev yapmak isteyenlere konut imarlı arsa fırsatı! Bu ilde 61 bin TL'ye arsa satılacak!

Pek çok kişinin yüzünü güldüren arsa ihaleleri ile dikkat çeken Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 61 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak.

Borsa İstanbul 5 bin 550 direncini aşarsa ne olacak? Yatırımcılar dikkat! Şimdi bu rakamlara bakın!

Merkez Bankası'nın faiz kararına yönelik belirsizlik ve 9 günü bulan uzun Kurban Bayramı tatili Borsayı olumsuz etkiliyor. Peki Borsa İstanbul 5 bin 550 direncini aşarsa ne olacak? 

Milli Emlak'tan 25 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Temmuz ihaleleri tek tek açıklandı! Kaçırmayın! 

Milli Emlak'tan 25 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı... Temmuz ihaleleri tek tek açıklandı... Kaçırmayın...

Nissan’dan büyük iddia: Türkiye otomotivde İspanya'yı geçebilir!

Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem büyüme tahminlerini 1 milyon civarında yaptıklarını belirterek, “Türkiye’deki piyasalar bu rakamı aşarsa o zaman Avrupa’daki en büyük beşinci piyasa olacak ve böylece İspanya’yı geçmiş olacak" dedi.

'Yarısı Bizden Kampanyası'nda detaylar belli oldu! 200 bin sınırı getirildi

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kamuoyuna duyurduğu kentsel dönüşümde 'Yarısı Bizden Kampanyası ile ilgili önemli detayları açıklayan Bakan Kurum, "Dönüşüme girecek konutlarımız 200 bini aşarsa kura yapacağız" diye konuştu...

'Yarısı Bizden' kampanyasında 200 bin konut yerinde dönüşecek! Başvuru 200 bini aşarsa kura çekilecek! 

Kentsel dönüşümde ‘Yarısı Bizden’ kampanyasının ayrıntıları tek tek belli oldu. Kampanya ile öncelik yerinde dönüşümde olacak. Bu kapsamda 200 bin konutun yerinde dönüşmesi hedefleniyor. İşte merak edilenler... 

Altın son 13 ayın zirvesinde! Direnç seviyesini aşarsa altını kimse tutamaz! Peki altında direnç seviyesi neresi?

ABD'den gelen zayıf ekonomik verilerin ardından 2 bin doların üzerine tırmanan altın son 13 ayın zirve seviyelerinde bulunuyor. Bugün gelen kar satışlarıyla ons altın bir miktar gerilese de direnç seviyesinin aşılması halinde altında yeni rekorların geleceği öngörülüyor.

Elinde dolar bulunanlar dikkat! Dolar/TL için kritik seviye ne? İşte o uzmandan nokta atışı rakam!

Uzunca bir süredir 18 TL’ler seviyesinde dalgalanan dolar kurunda yükseliş yaşanacak mı? Peki dolarda kritik seviye ne? Dolar/TL hangi seviyeyi aşarsa yukarı yönlü tetiklenir? İşte konunu uzmanından doları yukarı taşıyacak kritik seviye…

DAP Gayrimenkul'den Çeşme'deki 3 bin 607 metrekarelik arsaya 80.2 milyon TL'lik teklif! 

DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., İzmir ili Çeşme İlçesi Alaçatı Mahallesi'nde yer alan arsanın satış ihalesine katıldı. Peki DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. hangi ildeki arsa için ihaleye katıldı? DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. arsa için kaç lira teklif verdi? İşte ayrıntılar...

Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Arazi kamudan, ev vatandaştan! Ağustos ayında başlıyor!

Konutta yeni model hayata geçiriliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Hazine'nin vatandaşa arsa satacağını, vatandaşa burada ev inşa etme imkanı tanınacağını belirtti.

Hazine uygun şartlarla arazi verecek, vatandaş evini yapacak! Konutta yeni model geliyor!  

Konutta yeni model hayata geçiriliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Hazine'nin vatandaşa arsa satacağını, vatandaşa burada ev inşa etme imkanı tanınacağını belirtti. 

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden imarlı arsa fırsatı! 36 ay taksitle satılık arsalar!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 3 adet arsayı taksitle satışa çıkardı. İşte arsa ihaleleri ile ilgili merak edilen detaylar...

Gaziosmapaşa arsa ihaleleri Haberi

Gaziosmapaşa arsa ihaleleri


Mülkiyeti Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı'na ait olan arsa, 9 milyon 514 bin 566 TL bedelle satılacak. Satışa konu arsanın ihalesi 13 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek. 


Söz konusu arsa, Gaziosmanpaşa İlçesi, Bağlarbaşı Mah., 1428 Ada, 1 Parsel 25.12.2015/ 03.05.2016 tasdik tarihli 1/1000 ölçekli Bağlarbaşı Mahallesi Riskli Alanına İlişkin Uygulama İmar Planında; kısmen M simgeli konut alanında, kısmen ticaret + konut alanında, kısmen de yol alanında kalıyor. 


İstanbul İli Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığından:

Aşağıda özellikleri belirtilen taşınmaz tapuda Belediyemiz adına kayıtlı olup, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 37. maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü ile satılacaktır.

İli                                  :  İstanbul

İlçesi                          ...