19 / 04 / 2024

Gazipaşa haberleri

Gazipaşa haberleri

Gazipaşa İlçesi'nde köy, belde ve ilçe belediyelerinin mal varlıkları, personel sayıları ve muhasebe kayıtları tutanak altına alınarak devir teslim işlemi yapıldı. Oğuz Kahraman, beldelerimiz bağlı bulunduğu ilçenin mahallesi haline getirildi...

Gazipaşa Belediyesi Antalya'da iki arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 29 Mart tarihinde yapılacak.

TOKİ Antalya Gazipaşa evleri ne kadar, kaç TL? 6 soruda TOKİ Gazipaşa!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Antalya 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Gazipaşa projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Gazipaşa 2022 fiyatı ne kadar?

Antalya Gazipaşa'da emlak vergisini ödemeyen 5 bin kişi icralık oldu!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde emlak vergisinin ödemesini gerçekleştiremeyen 5 bin kişinin aracına el konuldu. 

Gazipaşa Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi. 5 bloktan meydana gelen binanın inşaatı tamamlanırken, ışıklandırma, elektrik tesisatı gibi detaylarda sona gelindi.

Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü yeni yerine taşındı!

Antalya Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü inşaatı tamamlanan yeni yerinde hizmet vermeye başladı. 

Gazipaşa Selinus Bölgesi'nin imara açıldığı iddiası mecliste!

Antalya ili Gazipaşa ilçesinde bulunan Selinus Bölgesinin imara açıldığı iddiası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Gazipaşa'da çatıdan düşen inşaat işçisi ağır yaralandı!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde çatı inşaatında çalışan inşaat işçisi Murat Uysal, dengesini kaybederek, kafa üstü yere düştü. Murat Uysal'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Zonguldak'ta binanın 4’üncü katına çıkan iş makinesi görenleri şaşırttı!

Zonguldak Gazipaşa Caddesi’nde kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binanın 4’üncü katına çıkan paletli iş makinesi görenleri şaşırttı. 

Şırnak Millet Bahçesi 2021'de açılacak!

Millet Bahçeleri Projeleri kapsamında da Şırnak'ta çalışmalar yürütüldüğünü dile getiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Şırnak'ta Gazipaşa Mahallesi'ndeki 120 bin metrekarelik alanda Millet Bahçesi'ni projelendiriyoruz" dedi.

Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatı hızla yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Gazipaşa'da inşa edilen kültür merkezi tamamlanıyor. Toplam 7 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip olan ve 5 bloktan meydana gelecek projede kaba inşaat çalışmaları tamamlanıyor.

Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nden Antalya Gazipaşa'daki yapılaşmaya tepki!

Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nden, Gazipaşa ilçesinin 3. derece doğal sit olarak tescilli kıyı şeridinin 'Turizm Tesis Alanı' olarak planlanmasına tepki gösterildi...

Gazipaşa'da imar planına tepki gösterenler eylem yaptı!

Gazipaşa ve Antalya Belediyesi tarafından onaylanan Gazipaşa'da yapılan imar planına tepki gösteren vatandaşlar, "Yapılan planlama ile ilçe halkı, sahilleri kullanamayacak" dedi...

Gazipaşa haberleri Haberi

Gazipaşa haberleri

Gazipaşa İlçesi'nde köy, belde ve ilçe belediyelerinin mal varlıkları, personel sayıları ve muhasebe kayıtları tutanak altına alınarak devir teslim işlemi yapıldı. Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk ile Belediye Başkanı Cemburak Özgenç, Kahyalar Belediye Başkanı Tevfik Karav, Antalya Mahalli İdareler Müdürü Oğuz Kahraman, İlçe Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Halil İbrahim Köken, İlçe Özel İdare Müdürü Ahmet Kılınç, Mal Müdürü Ömer Faruk Harmancı ve muhtarların katıldığı devir teslim toplantısında Oğuz Kahraman konuyla ilgili bilgilendirmede bulundu. 


Yeni büyükşehir yasasının 2012'de yürürlüğe girdiğini anımsatan Kahraman, "Beldelerimiz bağlı bulunduğu ilçenin mahallesi haline getirildi. Köylerimiz de yine kendi adları ile mahalle oldu. İnşallah bu yasa uygulamaya geçildiğinde memleketimiz için hayırlı olur. Biz kanunun 1 'inci maddesinde öngörülen 1 aylık süre içerisinde her türlü taşınır, taşınmaz personel, araç,...