29 / 03 / 2024

Gazzeliler mülk edinme

Gazzeliler mülk edinme

Geçici pasaporta sahip, mukim olan ve vatandaşlık hakkına sahip bulunmayan Gazzeli aile reisleri, mülk edinme hakkından yararlanabilecek.

Burdur'da imar uygulamasındaki parselasyona bir grup mülk sahibinden tepki!

Burdur Belediyesi'nin hayata geçirdiği imar uygulamasına bir grup mülk sahibinden tepki geldi..

Turizmde 'devre mülk tatili' modeli!

Koronavirüs dönemi boyunca boş kalan tesisler, devre tatil modeline geçiyor. Devre mülk sahipleri ise bu durumu fırsata çevirmek için harekete geçti.

Devre mülk mağdurları TBMM'de!

Termal tesislerde yapılan projeler nedeniyle devre mülk hakkından kaynaklanan mağduriyetlerin tespit edilmesi ve mağduriyetlerin ortadan kaldırılması için meclis araştırması önergesi verildi.

Devre mülk mağduriyetlerinin tespit edilmesi için meclis araştırması önergesi verildi!

Termal tesislerde yapılan projeler nedeniyle devre mülk hakkından kaynaklanan mağduriyetlerin tespit edilmesi ve mağduriyetlerin ortadan kaldırılması amacıyla Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi...

Eylül Öztürk, fırsatçı mülk sahiplerine isyan etti!

Ünlü fenomen Eylül Öztürk, pandemi döneminde fırsatçı mülk sahiplerine karşı isyan etti. Kendine bir depo arayan Öztürk, “Nereye gitsem 15 kira peşin istediler” diye konuştu.

Mülk yöneticisinin görev ve sorumlulukları!

Gayrimenkul Danışmanı ve Mülk Yöneticisi Mehmet Adak, Emlakkulisi.com okuyucuları için ''mülk yönetimi'' konusunu kaleme aldı...

Kiracı ve mülk sahibi arasındaki anlaşmazlıklar hangi yollarla çözülmeli?

Koronavirüs salgını sürecinde kiracı - işyeri - dükkan sahibi arasındaki kira anlaşmazlıklarında artış yaşandı. eki kiracı ve mülk sahibi arasındaki bu anlaşmazlıklar nasıl çözülür?

Yalova'da devre mülk dolandırıcılığı iddiasıyla 52 sanık hakkında dava açıldı!

Yalova'da 107 kişinin devre mülk dolandırıcılığı ile mağdur olduğu iddiasıyla 5'i tutuklu toplam 52 sanık hakkında dava açıldı.

Çelikkaya Mülk Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Çelikkaya Mülk Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhamnmed Emin Çelikkaya tarafından kuruldu.

Mülk sahipleri için yol haritası!

Kira geliri olan mülk sahipleri için vergi ve beyanname dönemi başladı. Ev sahipleri evden çıkmadan tüm işlemlerini internetten tamamlayabiliyor. İşte 10 maddede internetten beyanname doldurma...

Gaziantep'te işletme sahipleri ve mülk sahipleri kira yüzünden mahkemelik!

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uğur Acıoğlu, Gaziantep'teki restoran, kafe ve lokanta işletmelerinin 20-30 bin TL kira ödediklerini belirtti. Acıoğlu, yüksek kira bedelleri sebebiyle mülk sahipleri ve işletmelerin mahkemelik olduğunu söyledi.

Mülk sahibi ve kiracılar arasında tartışma: Stopaj mı, KDV mi?

Mülk sahibi değişen kiracılı taşınmazlarda, taşınmazın yeni sahibinin durumuna göre mülk sahipleri ile kiracılar arasında stopaj ve KDV tartışması ortaya çıkıyor. Peki kiralar nasıl belirleniyor? Mülk sahibi değişince kira sözleşmesi de değişiyor mu? Kira tartışmalarında kim haklı? İşte detaylar...

Sky Devre Mülk Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Devre Mülk Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Kaya tarafından kurulsu.

Gazzeliler mülk edinme Haberi

Gazzeliler mülk edinme

Ürdün hükümeti, geçici pasaport taşıyan Gazzelilerin gayrimenkul sahibi olmalarına izin verme kararı aldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Ürdün Bakanlar Kurulu, ülkedeki Gazzelilerin taleplerini değerlendirmek için oluşturulan komitenin tavsiyesi üzerine toplandı. 

Geçici pasaporta sahip, mukim olan ve vatandaşlık hakkına sahip bulunmayan Gazzeli aile reislerinin mülk edinme hakkından faydalanabilecekleri bildirildi.

Ayrıca, Ürdün hükümetinin Gazzelilere sahip oldukları dizel araçları için tescil hakkı tanıdığı belirtildi.

Yaklaşık olarak 140 bin Gazzelinin Ürdün'de yaşadığı tahmin ediliyor. Çoğunluğu Kuzey Cereş kenti yakınındaki kamplarda kalan Gazzeliler, Ürdün vatandaşlığı olmadığı için temel eğitim ve tedavi hizmetlerinden yararlanamıyor. İki yılda bir yenilenen geçici Ürdün pasaportuna sahip olan Gazzeliler, bu sayede yurt dışına çıkma imkanı...