19 / 04 / 2024

gebze çerkezköy arası tren

gebze çerkezköy arası tren

Çatalca Meydanı'nda 5 bin kişiye seslenen Başkan Kadir Topbaş; su, altyapı, doğalgaz gibi temel hizmetleri getirdikleri ilçeye hafif metro sözü verdi ve Romanların sorunlarını çözeceğini söyledi...

2015 yılında Çerkezköy'de ne kadar iskan verildi?

Çerkezköy Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri, 2015 yılının ilk 11 ayında aylık ortalama 54 bin 808 metrekare yeni yapı ve ilave kat ruhsatı ve toplam 366 yeni yapı ve kat ilavesi kat ruhsatı verildi.

Akiş GYO Çerkezköy'deki fabrikasını sattı!

Akiş GYO Tekirdağ ili, Çerkezköy İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde kain ve T.C. Çerkezköy Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde Pafta No: 29K2D, Ada No: 956 ve Parsel No: 10'da kayıtlı fabrika ve müştemilatı sattı.

Çerkezköy Spor Kompleksi açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediyesi tarafından yaptırılan Belediye Spor Kompleksinin açılışına katıldı, Başkan Albayrak spor kompleksinin Çerkezköy gençleri için büyük bir fayda sağlayacağını belirtti

Çerkezköy'e kapalı düğün salonu yapılacak!

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Vatan Caddesi üzerine kapalı düğün salonu yapılacağı duyuruldu. İşte kapalı düğün salonunun detayları...

Çerkezköy'e kültür merkezi ve kapalı spor salonu geliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Çerkezköy Belediyesi’nin ‘Ortak Projeler’ kapsamında Çerkezköy’de yapacağı Kültür Merkezi ve Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nun temeli 2016 yılında atılacak.

Çerkezköy'deki 30 yıldır boş duran alana iş merkezi geliyor!

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde 30 yıldan bu yana boş duran ve ilçenin en gözde yerlerinden biri olan Atatürk Caddesi üzerindeki alana İş Merkezi yapılacak.

Danış Grup'un Çerkezköy'deki iş merkezinin temeli atıldı!

Çerkezköy'de 30 yıldır boş duran ilçenin en gözde yerlerinden biri olan Atatürk Caddesi üzerindeki Belediye Meydanına Danış Grup tarafından 6 katlı 4 bloktan oluşacak olan İş Merkezi için temel atıldı.

Turkmall'ın Çerkezköy AVM projesinde anlaşma sağlandı!

Perakende Günleri Turkmall'a uğurlu geldi. Çerkezköy'de yapılacak AVM projesi için üç aydır görüşülen arazi sahibi ile Perakende Günleri'nde anlaşma sağlandı.

Çerkezköy'e 2 yeni otopark yapılacak!

Çerkezköy Belediye Meclisi'nin Aralık ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu Çerkezköy Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Kentte iki yeni otopark yapımı için de onay çıktı. İşte ayrıntılar...

Çerkezköy'e katlı otopark geliyor!

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Aralık ayı ikinci oturumu yapıldı. Toplantıda Şelaleli Park’ın olduğu bölgeye iki katlı yer altı otoparkı ve Akbank’ın arkasındaki alana ise katlı otopark yapılabilmesi için hazırlanan plan tadilatı talebi oy birliği ile kab

Tekirdağ’de Çerkezköy şehitlik alanı genişletiliyor!

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi İstasyon Mahallesi’nde bulunan şehitlik alanını genişletme çalışmaları başladı. Çerkezköy Belediyesi, İstasyon Mezarlığı’ndaki şehitlik alanının genişletilmesi ve modernize edilmesi amacıyla çalışmalara başladı.

Samsun Gar-Tekkeköy arası viyadük inşaat çalışmaları sürüyor!

Samsun’un iki yakasını birleştirecek olan raylı sistemin Gar-Tekkeköy arasındaki viyadük çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Samsun Gar-Tekkeköy arası viyadük çalışmaları son durum!

Samsun'un iki yakasını raylı sistemle birleştirecek olan raylı sistemin Gar-Tekkeköy arasındaki inşaatında yükselen viyadüklerde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

gebze çerkezköy arası tren Haberi

gebze çerkezköy arası tren


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Çatalca Meydanı'nda 5 bin kişiye seslendi. Çatalca'ya girişinde coşkuyla karşılanan ve sözleri sık sık "İstanbul seninle gurur duyuyor ve "Kadir Abi tezahüratlarıyla kesilen Başkan Kadir Topbaş, "Evlatlarımız bu şehirde yaşamaktan gurur duysun, bir başka ülkeye imrenmesin diye gece gündüz çalışıyoruz. Türkiye'nin gelişmesine sebep olan herkesten Allah razı olsun. Ama biz daha iyisini yaparız" dedi.


İstanbul'a karşı daha farklı bir sevgileri ve hizmet anlayışları olduğunu, bu emanet şehirde halkın kaynaklarını doğru kullanarak 60 milyar lira yatırım yaptıklarını ifade eden Kadir Topbaş, şöyle konuştu: "Beni 10 yıldan beridir tanırsınız. Boş laf konuşmam. İnsanların arzularına göre konuşmayız. Hizmet anlayışımız bu. İstanbul'da yaptığımız metro, yol, çevre çalışmaları ve dere ıslahlarının güzelliklerini sizler de yaşadınız. Çatalca dahil İstanbul'un bütün...