26 / 04 / 2024

Gebze-Sabiha Gökçen-3. Köprüsü tren güzergahı

Gebze-Sabiha Gökçen-3. Köprüsü tren güzergahı

Gebze-Sabiha Gökçen-Yavuz Sultan Selim Köprüsü yüksek hızlı tren hattı projesi için düğmeye basıldı. 4 milyar 853 milyon 700 bin TL yatırımla hayata geçirilecek proje hattı 56 bin metre uzunluğunda olacak..

İstanbul Havalimanı ile Sabiha Gökçen birleştiriliyor! İki Havalimanı birbirine kenetlenecek...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün ortasından geçecek hızlı tren yolu için betonların döküldüğünü açıkladı. Bu proje ile İstanbul Havalimanı ile Sabiha Gökçen Havalimanı adeta birbirine kenetlenmiş olacak. İşte ayrıntılar...

Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı, Kayaşehir-Başakşehir metroları ne zaman açılacak? Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 

Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı metroları güzergahında yer alan 3 metronun açılış tarihleri merak konusu oldu. Peki, E5-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açıldı mı? İstanbul Havalimanı Metrosu ne zaman açılacak? Kayaşehir-Başakşehir arasındaki metro hattı ne zaman hizmete girecek? İşte cevabı

Gebze-Sabiha Gökçen Havaalanı tren hattının ihalesi TBMM'de!

CHP Mersin Millervekili Ali Mahir Başarır, Gebze-Sabiha Gökçen Havaalanı arasında yapılacak tren hattı projesinin ihalesine ilişkin soru önergesi verdi...

Sabiha Gökçen Havalimanı ile İstanbul Havalimanı YHT ile bağlanıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "118 kilometrelik Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı- Yavuz Sultan Selim Köprüsü- İstanbul Havalimanı arasında yapılacak YHT hattı kısmında etüt-proje çalışmalarını tamamladık. Bütçe imkanları dahilinde yapım ihalesine çıkmayı planlıyoruz" dedi.

Sabiha Gökçen ile 3. Havalimanı arası 45 dakika olacak!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli kapsamında yapılacak metro hattında kurulacak makas sistemiyle Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan bir tren, kesintisiz bir şekilde 3. Havalimanı’na ulaşabilecek.

Gebze-Sabiha Gökçen-3. Köprü Tren Hattı arazi fiyatlarını uçurdu!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün üzerinden geçecek olan raylı sistem güzergahında yer alan bölgelerdeki arazi fiyatları uçtu. İhale aşamasında olan raylı sistem şimdiden geçeceği bölgeleri değerlendirdi. 

Sabiha Gökçen'de yeni pist ve terminal heyecanı!

Geçtiğimiz yıl 31,3 milyon yolcuya hizmet veren Sabiha Gökçen Havalimanı'nın yolcu kapasitesi, bu yıl 41 milyon, 2021’de ise 65 milyon yolcuya çıkacak.

Gebze-Sabiha Gökçen-3. Köprü Tren Hattı geliyor!

Gebze-Sabiha Gökçen-Yavuz Sultan Selim Köprüsü yüksek hızlı tren hattı projesi için düğmeye basıldı. 4 milyar 853 milyon 700 bin TL yatırımla hayata geçirilecek proje hattı 56 bin metre uzunluğunda olacak..

Gebze’ye yaya köprüsü inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze D-100 üzeri Osman Yılmaz Mahallesi bölgesinde yaya köprüsü inşa edilecek.

Sabiha Gökçen Havalimanı genişletilecek!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 4 yeni köprü için ihale yapılacak. Paralel pist inşası için çalışmalar sürerken dört köprünün mevcut kapasiteyi yüzde 15 artırması planlanıyor.

Gebze Tavşanlı Köprüsü tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ulaşımı kolaylaştıracak projeleri uygulamaya devam ediyor. Ulaşım Daire Başkanlığı bu kapsamda Gebze Tavşanlı köprüsünü tamamladı.

Mega Sky Turizm Ticaret Limited Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi açıldı!

Mega Sky Turizm Ticaret Limited Şirketi Sabiha Gökçen Havalimanı Şubesi 3 milyon TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Pendik'de açıldı.

Çanakkale Köprüsü güzergahı arsa fiyatlarını 3 kat artırdı!

ÇANAKKALE Boğaz Köprüsü'nün güzergahının netleşmesinden sonra Gelibolu ile Lapseki'de arazi fiyatları 3 kat arttı. Yapılacak olan Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin açıklanması ile arsalar liradan değil dolardan satılıyor.

Gebze-Sabiha Gökçen-3. Köprüsü tren güzergahı Haberi

Gebze-Sabiha Gökçen-3. Köprüsü tren güzergahı

T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Devlet Demir Yolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilmesi planlanan Gebze-Sabiha Gökçen-Yavuz Sultan Selim Köprüsü yüksek hızlı tren hattı projesi için düğmeye basıldı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerine inşa edilen demiryolu hattı, Asya ve Avrupa yakası olmak üzere, planlanan iki ayrı demiryolu hattını birbirine bağlayacak.

"Gebze-Sabiha Gökçen-YSS Köprüsü YHT Hattı Demiryolu Projesi” Tuzla İlçesi sınırları içerisinden geçen mevcut Yüksek Hızlı Tren Demiryolu Hattı ile Yavuz Sultan Selim Köprüsü arasında planlanan demiryolu hattını kapsıyor. 


Söz konusu proje İstanbul İli, Tuzla, Pendik, Sultanbeyli, Maltepe, Ataşehir, Sancaktepe, Ümraniye, Çekmeköy ve Beykoz İlçesi sınırları içerisinde 56+000 km uzunluğundaki hattı kapsıyor.

4 milyar 853 milyon 700 bin TL yatırımla hayata geçirilecek proje hattı 56 bin metre uzunluğunda olacak.

YHT, Tuzla,...