25 / 04 / 2024

gebze yüzme havuzları

gebze yüzme havuzları

Gebze’ye ve yüzme sporuna yeni ve başarılı sporcular kazandıracak Olimpik Yüzme Havuzu’nu tamamladı. Uluslar arası müsabakalara da ev sahipliği yapabilecek tesisin açılışı bugün saat 14.00’te il protokolünün katılımıyla gerçekleştirilecek.

Gebze’ye tam donanımlı olimpik havuz!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yüzme sporuna tam donanımlı modern bir tesis kazandırdı. Tesiste olimpik, yarı olimpik ve çırpınma havuzları yer alıyor. Tesis başarılı sporcuların yetişmesine katkı sağlarken uluslararası müsabakalara da zemin hazırlayacak.

Kocaeli Dilovası Yüzme Havuzu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin pek çok yerinde hayata geçirilen yarı olimpik yüzme havuzlarından birini de Dilovası’na inşa ediyor.

Sakarya'ya yeni yüzme havuzları inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. İlçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı için hazırladığımız yüzme

Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun zemin katını tamamladı.

İzmir'e 10 milyon TL'lik yüzme havuzu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanına hayata geçireceği yarı olimpik kapalı yüzme havuzu için ihale sürecini tamamladı.

Kocaeli Kandıra’ya yarı olimpik yüzme havuzu geliyor!

Kocaeli’nin tüm ilçelerini Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’na kavuşturmayı planlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Lanm

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, , her ilçeye kapalı yüzme havuzu projesi kazandırma kapsamında Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temelini attı.

Kocaeli Dilovası'na yarı olimpik yüzme havuzu!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası'na yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediyor.

İzmir Bornova'ya yarı olimpik yüzme havuzu geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanına bir de yarı olimpik yüzme havuzu inşa etmek için düğmeye bastı.

Bayrampaşa Otopark ve Yüzme Havuzu'nun inşaatı başladı!

Yeni Bayrampaşa yolunda ‘İleri Belediyecilik’ projelerini bir bir hayata geçiren  Bayrampaşa Belediyesi, Muratpaşa Mahallesi Tuna Caddesi’ne 210 araç kapasiteli otopark ve 2 adet yüzme havuzu inşa ediyor.

Kandıra’ya yarı olimpik yüzme havuzu müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra’da yüzme sporunun gelişmesi için ilk adımı atarak, yeni bir yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediyor.

Denizli İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7 kapalı yüzme havuzu projesinden biri olan İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi yarın açılıyor.

Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda sona gelindi!

Kocaeli Çayırova Akse Mahallesi’nde hayata geçirilen Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatında son aşamaya gelindi.

gebze yüzme havuzları Haberi

gebze yüzme havuzları


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’ye ve yüzme sporuna yeni ve başarılı sporcular kazandıracak Olimpik Yüzme Havuzu’nu tamamladı. Uluslar arası müsabakalara da ev sahipliği yapabilecek tesisin açılışı bugün saat 14.00’te il protokolünün katılımıyla gerçekleştirilecek.


ATIL ALAN DEĞERLENDİRİLDİ


Büyükşehir Belediyesi, spora ve sporcuya verdiği önem doğrultusunda Kocaeli’ye dev tesisler kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Gebze Stadyumu’nun yanındaki atıl alanı değerlendiren Büyükşehir, kente ve aynı zamanda ülkeye tam donanımlı modern bir tesis kazandırdı. 11 bin 850 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 13 bin 288 metrekare alan üzerine inşa edilen Gebze Olimpik Yüzme Havuzu, 20 Ekim Salı günü saat 14.00’te törenle vatandaşların hizmetine sunulacak.


3 BÖLÜMDEN OLUŞUYOR


Bodrum, zemin ve birinci kattan oluşan dev tesisin içinde bir adet 2 metre derinliğinde 25x50 ölçülerinde olimpik, 1.60 metre derinliğinde 16x25...