26 / 04 / 2024

gediz kaplıca atıksu arıtma tesisi

gediz kaplıca atıksu arıtma tesisi

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Atık Su Arıtma Tesisi ve Ilıca Termal Turizm Merkezi Paket Arıtma ve Kanalizasyon sistemleri ihalesi yapıldı. Gediz Belediyesi ile ihaleyi kazanan yüklenici firma arasında sözleşme imzalandı....

Bulancak atıksu arıtma tesisi projesinde 2. etaba geçildi!

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, ilçede yapımı devam eden içme suyu temini sistemi ve atıksu arıtma tesisi yapım işi projesi kapsamında, projenin 2. Etabına geçildi.

Erzincan jeotermal kaplıca inşaatında son durum!

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy 7 gün 24 saat hizmet verecek olan yeni jeotermal kaplıca inşaatında incelemelerde bulundu. Cemalettin Başsoy "Bu bölgede 470 x 380 cm ebatlarında 12 yeni havuz inşa ediyoruz. " dedi.

Erzincan'da yeni jeotermal kaplıca inşaatı devam ediyor!

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy 7 gün 24 saat hizmet verecek olan yeni jeotermal kaplıca inşaatında incelemelerde bulundu.

Antalya Serik'te atıksu arıtma tesisi inşaatı devam ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü'nce Serik ilçesi Kadriye Mahallesi'nde temeli atılan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı devam ediyor.

Antalya Serik Atıksu Arıtma Tesisi’nin yüzde 50'si tamam!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü’nün Serik ilçesi Kadriye Mahallesi’nde temeli atılan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 150 bin kişi kapasiteli olan arıtma tesisi 2030 yılına kadar bölgeye hizmet verebilecek.

Serik Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının yüzde 50’si tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü’nün Serik ilçesi Kadriye Mahallesi’nde temeli atılan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 150 bin kişi kapasiteli olan arıtma tesisi 2030 yılına kadar bölgeye hizmet verebilecek.

Manisa Atıksu Arıtma Tesisi için yıkım çalışmaları başladı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Manisa’ya kazandıracağı Manisa Atıksu Arıtma Tesisi projesinin ilk etabı olarak şehrin ihtiyaçlarını karşılamayan eski tesisinin yıkım çalışmaları başladı

Niğde'ye Atıksu Arıtma Tesisi yapılacak!

Afyonkarahisar İleri Biyolojik Evsel Atıksu Arıtma Tesisi Niğde'ye örnek olacak Niğde'ye yapılacak Evsel Atıksu Arıtma Tesisi Projesi Afyonkarahisar'da işletmeye alınan İleri Biyolojik Evsel Atıksu Arıtma Tesisi örnek olacak.

Niğde'de Evsel Atıksu Arıtma Tesisi inşa edilecek!

Niğde Valiliğinden yapılan açıklamada, DSİ genel Müdürlüğü ile Niğde Belediye Başkanlığı arasında “Niğde İli Atıksu İletim Hattı ve Evsel Atıksu Arıtma tesissi Yapımı Hakkında Protokol” imzalandığı ve onaylandığı bildirildi.

Erzurum Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin çevre yatırımlarından biri olan Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı. Yaklaşık 27 milyon Euro'luk yatırım bedeline sahip Erzurum Atıksu Arıtma Tesisi, Avrupa Birliği ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hibesiyle inşa edildi.

Gaziantep Atıksu Arıtma Tesisi toplantısı 25 Ağustos'ta!

Gaziantep Şehitkamil İlçesi'de yer alan Atıksu Arıtma Tesisi projesinin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 25 Ağustos 2015 günü saat 11:00'da yapılacak.

Ankara Gölbaşı Atıksu Arıtma Tesisi toplantısı 11 Ağustos'ta!

Ankara Gölbaşı İlçesi'nde bulunan Gölbaşı Merkez Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 11 Ağustos 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Kocaeli Dilovası Atıksu Arıtma tesisinin yapımı ne zaman bitecek?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 45 Milyon TL’lik Dilovası Atıksu Arıtma tesisi yükselmeye başladı. İbrahim Karaosmanoğlu, "Dilovası arıtma tesisimiz ilçemizin önemli bir ihtiyacına da cevap verecektir” dedi.

gediz kaplıca atıksu arıtma tesisi Haberi

gediz kaplıca atıksu arıtma tesisi

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, "Göreve başladığımda atıl vaziyette duran atık su arıtma tesisini işler hale getirerek 10 yıldır faal olarak kullanmaktayız. Ancak eskiyen teknolojisi nedeniyle ekonomik olmaktan çıkan atık su arıtma tesisimizin yenilenmesi amacıyla proje hazırlayıp Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na müracaatta bulunduk. Kabul edilen ve onaylanan projemize ek olarak Ilıca Kaplıcamıza da paket arıtma ve kanalizasyon sistemi kurulması da ilave edilerek İller Bankası tarafından ihale edildi. İhale aşaması sonuçlanarak yüklenici firma ile yapım sözleşmesi imzalandı.


Daha öncede basına bilgi verdiğimiz üzere bu projenin hayata geçirilmesi amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığından belediyemize 2 milyon TL.'lik hibe kredi verilmiştir. 8 milyon 687 bin 185 TL. değerindeki projenin sözleşmesi imzalanmış ve böylece Gediz, daha modern ve günümüz...