29 / 03 / 2024

gediz toki teslim tarihleri 2018

gediz toki teslim tarihleri 2018

Kütahya Gediz TOKİ 4. Etap'ta yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Denizli Serinhisar teslimleri başladı! Serinhisar TOKİ teslim takvimi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Serinhisar projesinde yer alan konutların teslimleri bugün itibarıyla başladı.

Kütahya Gediz TOKİ'de 240 taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ Kütahya Gediz 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Gediz’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Gediz’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Gediz sosyal konut projesi...

Kütahya Gediz TOKİ 4. Etap'ta teslim dönemi sona eriyor!

Kütahya Gediz TOKİ 4. Etap'ta yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Malatya İzzetiye TOKİ teslim tarihleri!

Malatya Merkez İzzetiye TOKİ projesindeki 34 konut ve 10 iş yeri için konut teslim dönemi bugün sona eriyor.

Kütahya Gediz TOKİ Konutları'nın inşaatı başladı!

Kütahya'nın Gediz İlçesi'nde, Belediye ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliğiyle yapılması kararlaştırılan TOKİ 4. Etap 353 konutun inşaatına başlandı.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ teslim tarihi!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde 21 adet daire açık satışa çıkarılıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. İşte Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ teslim tarihi...

Gediz'de TOKİ evleri teslim ediliyor!

Gediz Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapımı gerçekleştirilen 195 konut kapasiteli TOKİ 3 konutları hak sahiplerine teslim ediliyor.

TOKİ Sarayönü ve Ladik Konutları teslim edildi!

Sarayönü'nde ve Ladik Mahallesi'nde inşa edilen TOKİ konutları vatandaşlara teslim edildi. Belirlenen tarihlerde KDV, Konut Sigortası ve Deprem Sigortasını yatıran vatandaşlar, TOKI konutları şantiyelerine giderek anahtarlarını teslim aldı.

Kayaşehir TOKİ 19.bölge teslim tarihi!

Kayaşehir TOKİ 19.bölge teslim tarihi olarak daireler sözleşme tarihinden itibaren 36 ay içerisinde gerçekleşecek. Kura tarihinin 6 Mayıs olarak belirlendiği projede 16 bin 170 TL peşin ödemeler ile konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Yomra Konutları yarın teslim edilecek!

TOKİ tarafından Trabzon’un Kaşüstü Mahallesi’nde inşa edilen ve hak sahipleri 11 Kasım 2014 tarihinde gerçekleştirilen kura çekimi ile belirlenen 150 konutu için sözleşme imzalayan hak sahipleri 4 Mart Çarşamba günü dairelerini teslim alacaklar.

Keşan TOKİ Sosyal Konutları Mayıs'ta teslim edilecek!

Keşan Yenimescit Mahallesi Muhtarı Fikret Kantar, yaptığı açıklamada, dar gelirli vatandaşlar için Karanlıkdere Mevkii'nde yapılan TOKİ Sosyal Konutlan'nın önümüzdeki Nisan ya da Mayıs ayında teslim edilebilmesini beklediklerini söyledi.

TOKİ Nevşehir konut teslim süreci bugün sona eriyor!

TOKİ Nevşehir projesi kapsamında yer alan 419 konutun 9 Şubat'ta başlayan teslim süreci bugün sona eriyor. Teslim işlemleri sırasında ortak gider avans bedelinin 1. taksitinin alınması planlanıyor.

TOKİ Kütahya Gediz 100 yataklı hastane ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya Gediz 100 yataklı devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

gediz toki teslim tarihleri 2018 Haberi

gediz toki teslim tarihleri 2018

TOKİ tarafından Kütahya’nın Gediz İlçesi’nde inşa edilen 357 konut için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor. 

Kura töreni 19 Ekim 2018 tarihinde yapılan projedeki konutların 258’i 2 oda 1 salon, 99’u ise 3 oda 1 salon planında inşa edildi. Projede konutların yanı sıra büfe de yer alıyor. 

2+1 planındaki daireler, 309 liradan başlayan taksitlerle yüzde 12, yüzde 15, yüzde 20 peşinat ve 180, 216, 240 ay vade, 3 oda 1 salon konutlar ise 577 liradan başlayan taksitlerle yüzde 10, yüzde 15, yüzde 20 peşinat ve 120, 156, 180 ay vade seçenekleriyle satışa çıktı.

Şantiyede yapılacak konut teslimi sırasında; konut alıcılarının aşağıdaki belgeleri  yanlarında bulundurmaları gerekiyor:

-Kimlik belgesi (Nüfus cüzdanı),
-Gayrimenkul Satış Sözleşmesinin hak sahibinde bulunan nüshası,
-Konut vekaleten teslim alınacak ise vekaletnamenin aslı...