19 / 04 / 2024

Gedizler Yapı Tümerkan İbiş

Gedizler Yapı Tümerkan İbiş

Gedizler Yapı A.Ş. Ev're Konut Projesi Proje Müdürü olan Tümerkan İbiş kimdir? Ünlü müzisyen İzzet Öz’ün evini restore eden isim olan Tümerkan İbiş hangi işlere imza attı?

“Babam sağ olsun” sticker’ları evlerin pencerelerine yapıştırılmalı! İşte nedeni?

​​​​​​​Türkiye’de konut sorunu gittikçe derinleşirken ev sahibi olma oranları da azalıyor. TÜİK’in açıkladığı verilerden sonra emekli akademisyen Cem Leventbaş, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda , “Babam sağ olsun” stikerlarının ev pencerelerine yapıştırılması gerektiğini söyledi.

Yapıt Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıt Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfi Şeker ortaklığında kuruldu.

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mehmet Güli Akgün tarafından kuruldu.

May Yapıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

May Yapıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde  1 milyon 810 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Yılmaz Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Sur Yapı'dan Türkiye’nin ilk yeşil kampanyası: Mis Gibi Hayat!

Hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Sur Yapı Türkiye'de bir ilke imza atıyor. 'Mis Gibi Hayat’ adında yepyeni bir kampanyayı hayata geçiren Sur Yapı, projelerinde yeşili korumaya önem veriyor.

Seha Yapı Türkiye’nin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında!

Seha Yapı, Türkiye’nin en prestijli ekonomi yayınlarından olan Capital ve Ekonomist dergileri tarafından gerçekleştirilen "Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri" ödül töreninde ülkemizin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında yer alarak ödül kazandı. 

Sur Yapı Türkiye için kazanç vakti kampanyası 2018!

Sur Yapı Türkiye için kazanç vakti kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projelerin de dahil olduğu kampanyada birçok proje bulunuyor.

Gedizler Yapı Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına katıldı!

Emlak Konut, KONUTDER, GYODER ve İNDER tarafından başlatılan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” Kampanyasına Gedizler Yapı da katıldı.

Sur Yapı'dan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına tam destek!

Sur Yapı, "Türkiye İçin Kazanç Vakti" kampanyasına üç şehir, 13 ilçedeki 16 projesiyle destek veriyor...

Sur Yapı'dan Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası'na destek!

Emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan Sur Yapı, “Türkiye İçin Kazanç Vakti” sloganıyla konut sektöründe başlatılan kampanyaya destek veriyor.

Gedizler Yapı Evre 2'de 3+1'ler 590 bin TL'ye!

Gedizler Yapı tarafından hayata geçirilen Evre 2 projesinde daire fiyatları 490 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede hemen tapu fırsatı sunuluyor.

Gedizler Yapı Evre-2 fiyat listesi!

Gedizler Yapı imzasıyla yükselen Evre-2 projesi Sancaktepe’de inşa ediliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Gedizler Yapı Evre-2 fiyat listesi...

Gedizler Yapı Evre-2’de hemen teslim fırsatı!

Gedizler Yapı tarafından Sancaktepe’de 28 bin 500 metrekare arazi üzerinde inşa edilen Evre-2’de hemen teslim fırsatı sunuluyor..

Gedizler Yapı Tümerkan İbiş Haberi

Gedizler Yapı Tümerkan İbiş

Tümerkan İbiş kimdir?

Tümerkan İbiş, 1955 Trabzon doğumlu. Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’nden mezun olan Tümerkan İbiş, Gedizler Yapı A.Ş. Ev're Konut Projesi Proje Müdürü.


1993 yılında aynı üniversitede Fen Bilimleri Enstitüsü’nde doktora yapan Tümerkan İbiş, 1978-1979 yılları arasında Sosyal Sigortalar Kurumu (S.S.K.) Karadeniz Bölgesi Şantiyeleri Mimari Uygulama Kontrollüğü yaptı.


Tümerkan İbiş, 1979-1988 yılları arasında ise K.T.Ü., İnşaat Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü, Tasarım Teorileri Bilim Dalı’nda öğretim elemanı olarak görev yaptı. 


1988-1998 yılları arasında Renova İmar, Turizm, Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’de yönetim ve uygulama hizmetleri veren İbiş, 1998-2012 arasında ise Koray Yapı Endüstrisi Ticaret A.Ş. – Koray İnşaat Ticaret A.Ş.’de proje müdürlüğü yaptı. 


2012 yılında Gedizler Yapı A.Ş. Ev're Konut Projesi Proje Koordinatörü oldu. Dr. Tümerkan İbiş, bu görevine halen...