26 / 04 / 2024

Gedizler Yapı yıl sonu kampanyası 2013

Gedizler Yapı yıl sonu kampanyası 2013

GAYRİMENKUL sektörüne Ev're projesiyle giren Gedizler Yapı, yıl sonu kampanyasında yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Projede stüdyo daireler 147 bin TL'den başlıyor...

Sur Yapı, yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirecek! 

Konutder Yönetim Kurulu ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, Sur Yapı'nın ürettiği konutlarla ilgili açıklamalarda bulundu ve grubun yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirmeyi hedeflediğini açıkladı...

Ege Yapı yıl sonuna kadar 2.5 milyar lira yatırım yapacak!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı “En kötü günler geride kaldı. Bizi başarı dolu günler bekliyor. Daha hızlı büyüyeceğiz. Biz de grup olarak yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

Sur Yapı Yılın Süperstar Kampanyası ile fırsatlı 14 proje!

Sur Yapı, 14 projesinde "Aynen Öyle" kampanyası ile sıfır peşinat ve sıfır faizle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. İşte Sur Yapı'dan Yılın Süperstar Kampanyası ile fırsatlı 14 proje...

Ege Yapı yılın son çeyreğinde yüksek satış oranlarına ulaştı!

Yılın başında yaşanan duraklamanın yerini, son çeyrekte yüksek satış oranlarına bıraktığını kaydeden Ege Yapı Başkanı İnanç Kabadayı, aynı hareketliliğin yeni projelerin açıklanmasıyla beraber 2015 yılında da sürmesini beklediklerini söyledi.

1959 yılında İstanbul'da 2.707 yapı inşa edilmiş!

1961 yılında İstatistik Genel Müdürlüğü'nün yaptığı istatistikte, en çok yapı Konya'da inşa edilmiş. İstanbul'da ise 2 bin 707 yapı, 1 milyon 119 bin 500 metrekare üzerine inşa edilmiş.

Evre Gedizler Sancaktepe'de 1 yıl sonra taksit öde! 5 bin TL peşinatla!

Evre Gedizler Sancaktepe projesi kapsamında yer alan daireler için 5 bin TL'lik peşinat ödemesi yapılıyor. Proje kapsamında yer alan dairelerin taksit ödemeleri ise 1 yıl sonra başlıyor.

Ant Yapı Antasya Residence projesi 2015 yılı Ekim ayında tamamlanacak!

Ant Yapı'nın Ümraniye'deki yenilikçi projesi Antasya Residence hızla ilerliyor. Dairelerimizin yarısından fazlasının satışı, Ant Yapı dostlarımızın ilgisiyle gerçekleşmiş durumda. Projenin tümüyle bitmesi 2015 yılı Ekim ayında gerçekleşecek.

1959 yılında Eminönü ve Beyazıt arasında yol yapılacakmış!

1959 yılında İstanbul'da iki büyük yol projesinden biri Eminönü - Beyazıt arasında tatbik edilecekmiş. Yapılacak yol İmar Bakanlığı tarafından onaylanmış. Açılacak yolun sağında ve solunda 20'şer metre derinlikte istimlak yapılacakmış.

1958 yılında İstanbul'da trafik sayımı yapılacakmış!

1958 yılında trafik sayımının bir an evvel yapılması kararlaştırılmış. Şehirde yapılacak imar işleri bu sayımın neticesine göre ayarlanacakmış ve caddelerin tanziminde mühim rol oynayacakmış, caddelerin genişliği hesap edilecekmiş.

1957 yılında İstanbul'da 11 tane büyük su deposu yapılıyormuş!

1957 yılında İstanbul'un en büyük problemlerinden olan su sıkıntısını gidermek için on bir tane büyük su deposu inşa edilmekteymiş. Rami'de yapılan su depoları 3 milyon liraya mal olacakmış.

1958 yılında Küçükçekmece Gölü'nde alem yapılacakmış!

1958 yılının yazında Küçükçekmece Gölü'nde turistik eğlenceler tertiplenecekmiş. Gölün etrafı fosforlu lambalarla ışıklandırılacakmış. Göl Marmara Denizi'ne bağlanacak ve yaz aylarında gölde motor ve sandallarla gezinti yapılacakmış.

1957 yılında Bayrampaşa'da 100.000 kişilik Şehir Stadyumu yapılacakmış!

1957 yılında 100 bin kişilik şehir stadyumu Bayrampaşa'da yapılacakmış. Stadyumun yeri 162 bin metrekare sahaya inşa edilecek olan stadyumun arazisi 6 milyon 200 liraya satın alınmış.

1955 yılında İstanbul'da 13 milyon liralık istimlak yapılmış!

1956 yılında Vali Gökay, İstanbul Belediyesi'nin Şehir Meclisi'nde bütçe hakkında açıklamalarda bulunmuş. 1955 yılında 13 milyon liralık istimlak yapılmış ve bu Vali'ye göre bu bir rekormuş.

Gedizler Yapı yıl sonu kampanyası 2013 Haberi

Gedizler Yapı yıl sonu kampanyası 2013

GAYRİMENKUL sektörüne Ev're projesiyle giren Gedizler Yapı, yıl sonu kampanyasında yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Sancaktepe'de 408 konuttan oluşan Ev're'de farklı bütçelere uygun 4 farklı ödene seçeneği sunuluyor. Projede stüdyo daireler 147 bin TL'den başlıyor. 


Akşam...