25 / 04 / 2024

Gedizler Yapı yüzde 1 peşinat

Gedizler Yapı yüzde 1 peşinat

GAYRİMENKUL sektörüne Ev're projesiyle giren Gedizler Yapı, yıl sonu kampanyasında yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Projede stüdyo daireler 147 bin TL'den başlıyor...

Gedizler Evre 2'de yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor!

Sancaktepe’de Gedizler Yapı imzası ile yükselen Gedizler Evre 2'de yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor. Projede hemen tapu fırsatı da sunuluyor...

Gedizler Evre 2'de yüzde 20 indirim fırsatı!

Gedizler Yapı imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe’de yükselen Gedizler Evre 2'de üzde 5 peşinatla ödeme yapılan projede yüzde 20 indirim uygulanıyor..

Gedizler Evre 2'de yüzde 5 peşinatla!

Gedizler Evre 2 projesi İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe’de hayata geçiriliyor. Yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunan proje Gedizler Yapı imzasını taşıyor. 

Evre Gedizler 2'de yüzde 20 indirim fırsatı!

Sancaktepe’de Gedizler Yapı imzası ile hayata geçirilen Evre Gedizler 2'de yüzde 5 peşinat ve 20 indirim fırsatı sunuluyor. Projede, aynı zamanda 120 ay 0.98 faiz oranı ile ev sahibi olunabiliyor..

Teknik Yapı projelerinde faizi yüzde 0,39'a çekti!

Ramazan ayına özel bir kampanya başlatan Teknik Yapı, yüzde 75 oranındaki yasal konut kredisindeki faiz oranlarını, tüm projelerinde 60 ay vadede yüzde 0,39'a çekti.

Teknik Yapı'dan Ramazan'a özel yüzde 12 indirim fırsatı!

Ramazan ayına özel bir kampanya başlaian Teknik Yapı, yüzde 75'lik yasal konut kredisindeki faiz oranlarını, tüm projelerinde 60 ay vadede yüzde 0,39'a çekti.

Teknik Yapı projelerinde kredili ödemelere yüzde 12 indirim fısatı!

Teknik Yapı, yüzde 75 oranındaki yasal konut kredisindeki faiz oranlarını, tüm projelerinde 60 ay vadede %0,39’a çekti. Yüzde 25 oranındaki peşinatın yüzde 10’u sözleşme aşamasında, yüzde 15’i ise bir yıl sonra ödenecek.

Sancaktepe Evre Gedizler'de yüzde 50 peşinatla! 48 ay vadeli ödemelerle!

Daire seçeneklerinin 1+0 ile 4+1 arasında yer aldığı Evre Gedizler'de peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. Gedizler Yapı tarafından hayata geçirilen projede fiyatlar 167 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Sur Yapı yüzde 15 konut desteği sağlıyor!

Sur Yapı, beklemeden ev sahibi olmak isteyenlere konut desteğinde bulunuyor. Müşteriler, İdilia ve Vitrin projelerinde ödediği peşinat tutarına Sur Yapıdan yüzde 15 indirim desteği alıyor.

Ödül Yapı yüzde 15 peşin indirimi kampanyası için son gün 28 Şubat!

Ödül Yapı yüzde 15 peşin indirimi kampanyası için son gün 28 Şubat. Kampanya dahilinde olan projeler ise Kayseri'deki Talas Bulvar, Caprice, Premium, Royal, Elegance ve Class olarak belirlendi.

Evre Gedizler' de 1+1 dairelere yüzde 10 indirim! Kampanyada son günler!

Gedizler Yapı imzasıyla hayata geçirilen Evre Gedizler Sancaktepe projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar farklı alternatiflerde daire tipleri yer alıyor. Evre Gedizler' de 1+1 dairelere yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Gedizler Yapı Evre Gedizler'de yüzde 5 peşinatla! 647 bin TL'ye 3+1!

Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden meydana gelen Gedizler Yapı Evre Gedizler projesinde 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 647 bin TL'den başlıyor.

Lojman kiralarında yüzde 50'ye varan indirim yapılabilecek!

Maliye Bakanlığı, bazı illerde doluluk oranı yüzde 60'ın altına düşen kamu konutlarının aylık kira bedellerine uygulanacak indirimi yüzde 50'ye kadar çıkarabilecek. İşte indirim yapılacak iller...

Gedizler Yapı yüzde 1 peşinat Haberi

Gedizler Yapı yüzde 1 peşinat

GAYRİMENKUL sektörüne Ev're projesiyle giren Gedizler Yapı, yıl sonu kampanyasında yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Sancaktepe'de 408 konuttan oluşan Ev're'de farklı bütçelere uygun 4 farklı ödene seçeneği sunuluyor. Projede stüdyo daireler 147 bin TL'den başlıyor. 


Akşam...