25 / 04 / 2024

Gelecek Gemi Makina İnşaat adres 

Gelecek Gemi Makina İnşaat adres 

Gelecek Gemi Makina İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Ocak tarafından kuruldu.

Astral Denizcilik Makina Gemi Söküm Ve Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astral Denizcilik Makina Gemi Söküm Ve Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Yontucu tarafından kuruldu.

Gelecek Gemi Makina İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelecek Gemi Makina İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Ocak tarafından kuruldu.

ASCENDUM Makina KOMATEK 2015 Fuarı'na katılacak!

ASCENDUM Makina iş makinaları sektörünün en önemli fuarı olan KOMATEK 2015 fuarında ziyaretçileriyle bir araya gelecek. ASCENDUM’un ziyaretçilerine bir de sürprizi olacak: Volvo H serisi yükleyici ilk kez ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Kruvaziyer turizminin yeni tercihi Bodrum!

Bodrum 'a turizm sezonunda gelecek gemi yolcusunda artış olması bekleniyor. Global Liman İşletmeleri Bodrum Yolcu Liman Müdürü Gonca Uygun, kruvaziyer turizmi hakkında açıklamalarda bulundu.

Çanakkale'ye Nisan ayında 14 bin turist gelecek!

Çanakkale Zaferi’nin 100. yılını anma törenleri için Çanakkale’ye 18- 25 Nisan tarihleri arasında 14 kruvaziyer gemi ile yaklaşık 14 bin Avusturalya ve Yeni Zelandalı turist gelecek.

Donanım Makina İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Donanım Makina İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Güler tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 9 Haziran'da Çekmeköy, Hamidiye Mahallesi, Demet Sokak'ta kuruldu.

HVM Enerji Makina İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HVM Enerji Makina İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Gülay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Deluxia Palace A Blok'ta kuruldu.

Bendis Mühendislik Danışmanlık Makina İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bendis Mühendislik Danışmanlık Makina İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erhan Orhan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Mayıs'ta Pendik, Bahçelievler Mahallesi'nde kuruldu.

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu İzmir'de 48 adet gayrimenkul satıyor: 6.9 milyon TL'ye!

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü İzmir İli, Aliağa İlçesi, Çakmaklı Köyü sınırları içerisinde bulunan 48 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 25 Haziran 2014 tarihinde gerçekleştirilecek...

Özbilge İnşaat Metal Elektrik ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbilge İnşaat Metal Elektrik ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Emrah İlkhan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta Ümraniye, Çamlık Mahallesi, Türbe Sokak'ta kuruldu.

Taner Yıldız: Enerji maliyetinde vatandaşa gelecek artı bir yük yok!

Bakan Yıldız, döviz rakamlarının kısmen düşmesiyle beraber enerji maliyetlerindeki yükün biraz azaldığını ama tamamen gitmediğini belirterek, "Şu anda vatandaşımıza gelecek artı bir yük bulunmamaktadır" dedi...

Ispartakule'ye metro ne zaman gelecek?

Bahçeşehir Ispartakule bölgesine metro ne zaman gelecek? Ispartakule metrosu ne zaman hizmete açılacak? Ispartakule'ye bir metro ve iki banliyo sistemi ne zaman hizmete alınacak? İşte Ispartakule metro ve banliyo sistemlerinin açılış tarihleri...

Mef Konut İnşaat Mühendislik Makina Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mef Konut İnşaat Mühendislik Makina Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Bacak, Mehmet Bağcı tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Mayıs'ta kuruldu.

Gelecek Gemi Makina İnşaat adres  Haberi

Gelecek Gemi Makina İnşaat adres 

Gelecek Gemi Makina İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Ocak tarafından kuruldu.

Gelecek Gemi Makina İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2. Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir. 3. Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. 4. Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek. 5. İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve...