10 / 05 / 2024

Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi kitabı

Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi kitabı

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan'ın 'Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi' kitabı çıktı.

İstanbul'daki ünlü konut sitesinin tesisatını paylaşan inşaat mühendisi sordu: 'Müteahhitin sorumluluğu devam eder mi'

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden ünlü bir sitenin su tesisatının halini paylaştı. Sitece ortalama daire fiyatının 10 milyon TL olduğunu belirten Mayk İnşaat, müteahhitin sorumluluğunun devam edip etmeyeceğini de sordu.

Konut krizine İngiltere çözümü! Ortak mülkiyetli paylaşımlı ev sahibi modeliyle evsiz kimse kalmayacak!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, İngiltere’de gittikçe artan Shared Ownership Yöntemi / Ortak Mülkiyetli Paylaşımlı Ev Sahipliği modeli ile Konut Edinimini tüm ayrıntılarıyla anlattı.

Kırımlı Cadde'nin lansmanı yapıldı! Yeni proje! 

Kırımlı İnşaat imzasıyla İstanbul Küçükçekmece'de yükselen Kırımlı Cadde'nin lansmanı yapıldı. İşte proje ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

Paylaşımlı ev kullananlar aman dikkat! Alt kiralamalar tahliye sebebi!

Konut kiralarındaki yüksek fiyatlar, paylaşımlı ev arkadaşlığını artırdı. Ancak uzmanlar kiracıları alt kiralamalar konusunda uyarıyor... 

Kiralık ranza dönemi başladı: İstanbul’da paylaşımlı oda fiyatları ne kadar? 

Başka şehirlerde eğitim alacak gençler, bugünlerde barınma sınavıyla karşı karşıya kaldı. Son günlerde paylaşımlı odalar gündem oldu. Peki İstanbul’da paylaşımlı oda fiyatları ne kadar? 

Kiralar arttı, evler otele döndü! ‘Paylaşımlı ev’ dönemi başladı!

Son dönemde yükselişe geçen kira fiyatlarından sonra ev sahibi-kiracı sürecinde yeni bir dönem başladı. Bazı ev sahipleri, 'paylaşımlı ev' adı altında odaları kiralamaya başladı. İşte detaylar...

Huawei Mate 50 Pro'ya Vatan bilgisayar'dan 8 bin 749 TL indirim! Böyle bir fırsat bir kez gelir, kaçırmayın!

Vatan Bilgisayar, Huawei'nin en son amiral gemisi telefonu olan Huawei Mate 50 Pro modeline 8 bin 749 TL'lik bir indirim sunuyor. Böyle bir fırsat bir kez gelir, kaçırmayın. İşte ayrıntılar...

Netflix şifre paylaşımını durdurmak için bu yolu deneyecek! Hesaplar askıya alınabilir!

Netflix'in ücretsiz şifre paylaşımını durdurma planlarını daha geniş çapta uygulamaya koymasına yaklaşık sekiz hafta kala , Latin Amerika'da yapılan bir deneme, Netflix'in değişiklikleri dünya çapında nasıl uygulayabileceğine dair bir gösterge sunuyor.

Ekonomist Selçuk Geçer dolar 40 TL olacak dedi! Beklenen o tarihi açıkladı! Sayılı gün çabuk gelir! Hemen bakın

Dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar 40 TL olacak dedi ve tarihi açıkladı. Sayılı gün çabuk gelir! Hemen bakın.

By Kırımlı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

By Kırımlı İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta Yavuz Selim Kırımlı tarafından kuruldu.

Miras nasıl paylaşılır? İşte miras paylaşımının detayları!

Posta gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü köşesinde miras paylaşımını kaleme aldı. İşte Heper'in miras paylaşımı ile ilgili o yazısı...

Paylaşımlı ve sanal ofisler iş dünyasının yeni gözdesi oldu!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen paylaşımlı ve sanal ofisler iş dünyasının da yeni gözdeleri arasında yer alıyor.

Emlak Konut GYO'nun Nişantaşı Koru'daki toplam geliri 995 milyon TL'ye yükseltildi!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa  Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı'nın Yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye Ek-4 No.lu Protokol ile asgari şirket payı toplam geliri 995 milyon 151 bin 134 TL'ye yükseldi.

Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi kitabı Haberi

Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi kitabı

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan'ın Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmeleri ile ilgili detayları kaleme aldığı 'Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi' kitabı çıktı.

3 bölüme yer verilen Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi kitabında; Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesine Genel Bakış, Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesinin Hüküm ve Sonuçları, Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesinin Sona Ermesi bölümleri yer alıyor. 

1970’li yılların başında eğitim sektöründe yaptığı çalışmalar ile yola çıkan Arıkan, günümüze kadar birbirinden farklı inşaat projeleri hayata geçirdi. 2004'te  gayrimenkul geliştirme faaliyetlerine başlayan Arıkan Yapı, bugün gayrimenkul sektöründeki öncü firmaları arasında yer alıyor. 

Arıkan Yapı; alışveriş merkezi yatırımlarından ofis projelerine, nitelikli konut yatırımlarından müstakil villa projelerine kadar geniş bir yelpazede bugüne kadar iki milyon metrekareye yakın alanda beş yüz bin metrekareden fazla yaşam alanı üretmiştir.

Arıkan Yapı...