16 / 04 / 2024

gelişen kentsel zirvesi samsun

gelişen kentsel zirvesi samsun

Türkiye’ nin Gayrimenkul Platformu GYODER tarafından Samsun’da 7 Kasım’da gerçekleştirilen ‘Gelişen Kentler Zirvesi’nin öğleden sonraki oturumunda; Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erman Ilıcak gerçekleştirdi...

Gelişen ekonomilerde yükselen dolar kabusu! Güçlü dolar ekonomileri nasıl etkiliyor? 

Tahvil faizlerindeki artıştan destek alan Amerikan Doları, gelişen ekonomilerdeki yerel para birimlerinin baskılanmasına sebep oluyor. Peki ekonomiler dolar rallisinden nasıl etkileniyor? İşte ayrıntılar...

Lüks konut yatırımında rota Türkiye ve KKTC gibi gelişen ülkelere çevrildi!

Pandemi öncesi yıldızı parlak finans merkezi küresel kentler lüks konut yatırımında geriye düşüyor. Emlak profesyoneli Aylin Pelin Onar konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada lüks konut yatırımlarının gelişen ülkelere kaydığını söyledi.

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2022 etkinliği 13 Aralık'ta!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporu 13 Aralık 2021 tarihinde açıklanacak.

Gayrimenkulde Küresel Gelişen Trendler: 2021 raporunun lansmanı yarın!

Urban Land Institute (ULI) ve PwC'nin her yıl ortak yayınladığı, gayrimenkul yatırımcılarının eğilimlerini değerlendiren Gayrimenkulde Gelişen Trendler 2021 raporunun lansmanı yarın saat 14:00'te yapılacak. 

Gayrimenkulde Gelişen Trendler: Avrupa 2021 raporu!

PwC ve Urban Land Institute (ULI)’ın gayrimenkul sektörünü farklı boyutları ile ele alan araştırması Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2021 raporunun lansmanı 24 Kasım 2020'de PwC Deneyim Merkezinde kamuoyu ile paylaşıldı.

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2021 etkinliği 24 Kasım'da!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe® (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporunun 2021 yılına ilişkin sonuçları 24 Kasım'da gerçekleştirilecek etkinlikle değerlendirilecek.

Nihat Şen: Sürdürülebilir gelecek için kentsel dönüşüm fırsat!

Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen, sürdürülebilir bir gelecek için kentsel dönüşümün bir fırsat olduğundan bahsediyor. 2030 yılında yaşanabilecek susuzluğa dikkat çeken Şen, “Kentsel dönüşümle İstanbul’un su ihtiyacının yüzde 27’sini karşılayabiliriz” diye konuşuyor.

Canik kentsel dönüşümle yeni bir şehir haline dönüştü!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, eğitimden kültüre, ticaretten kentsel dönüşüme kadar birçok alanda en hızlı gelişen ilçenin Canik olduğunu ve 15 yılda adeta yepyeni bir şehir haline dönüştüğünü söyledi.

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2019 etkinliği 29 Kasım'da!

PwC ve Urban Land Institute (ULI) tarafından ortaklaşa hazırlanan Gayrimenkulde Gelişen Trendler: Avrupa 2019 raporunun sonuçları 29 Kasım Perşembe günü gerçekleştirilecek.

İstanbul'da konut satışları yeni gelişen bölgelerde arttı!

Konut fiyatları İstanbul'da daha çok gelişen bölgelerde artış gösterdi. Fiyatlar Esenyurt'ta en düşük 110 bin liradan başlıyor. 40 bin tapuyla mega şehrin tüm ilçelerini sollayan bölgeyi Sultanbeyli, Beylikdüzü, Arnavutköy ve Tuzla izledi.

Antalya, marka olarak yönetilmeli!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile GYODER'in ortaklığında gerçekleştirilen Gelişen Kentler Zirvesi-Antalya'nın Sonuç Bildirgesi açıklandı. 

1 milyon 400 bin konutla yeni rekor kırılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ‘GYODER’ ortaklığı ile Gelişen Kentler Zirvesi başladı.

Antalya’da 11 mega proje inşa ediliyor!

Gelişen Kentler Zirvesi-Antalya'da konuşan GYODER Başkanı  Yetgin, Bugün Antalya’da farklı sektörleri kalkındıracak 11 mega proje inşa ediliyor. " dedi. 

gelişen kentsel zirvesi samsun Haberi

gelişen kentsel zirvesi samsun

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER tarafından Samsun’da 7 Kasım’da gerçekleştirilen ‘Gelişen Kentler Zirvesi’nin öğleden sonraki oturumunda; Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erman Ilıcak “Sınır Ötesi Gayrimenkul Yatırımları ve Karadeniz Bölgesinin Gelişimine Etkileri” konulu bir sunum gerçekleştirdi.


Ilıcak “Türkiye henüz istediğimiz seviyede değil. Ekonomiyi büyütmek ve yeni iş alanları yaratmak gerekiyor. Bunları gerçekleştirmeden gayrimenkul sektörünü büyütmemiz mümkün değil. Samsun’da mega projelerin hayata geçirilmesi gerekiyor. Bunun için de imar riski olmayan arsaların yaratılması ve geliştirilmesi kaçınılmaz. Samsun’un çok ciddi stratejik avantajları bulunuyor. En önemlisi de konumu itibari ile lojistik ve çalışma gücü. Karadeniz’in en önemli ticaret limanlarından biri olan şehir, başta Rusya olmak üzere birçok ülke ile direkt ticari ilişki içerisinde. Özellikle Rusya, Türkiye’nin ithalatında ilk sıralarda yer alıyor. Hem Türkiye hem...