26 / 04 / 2024

gemi ve yat ihracatçılar birliği

gemi ve yat ihracatçılar birliği

Şehir Hatları Genel Müdürü Süleyman Genç, İBB'nin, şehir hatları vapurlarını yap - işlet - devret modeliyle devretmek istediğini ileri sürdü. . İBB'nin ilk teklifi tersanecilere yaptığı öğrenildi.

Pupa Tekne Gemi Acenteliği Ve Yat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pupa Tekne Gemi Acenteliği Ve Yat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Koç ve Selçuk Koç ortaklığında kuruldu.

Bakanlığın Hakkari projeleri ve yatırımları mecliste!

Bakanlığın 2002-2018 döneminde yıllar itibarıyla Hakkari ili ile ilgili hazırladığı projeler ve yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bakanlığın Aksaray projeleri ve yatırımları TBMM'de!

Bakanlığın 2002-2018 döneminde yıllar itibarıyla Aksaray ili ile ilgili hazırladığı projelere ve yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

BLGN Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

BLGN Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çakar ve Mehmet Bilginoğlu ortaklığıyla kuruldu.

İnvest Ev Gayrimenkul ve Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Ev Gayrimenkul ve Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi Esenler'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Aljouf Mshari Fahad H, Alnas Fahad Yousif A ve Mojahed R.A. Aref İrbea ortaklığında kuruldu. 

Defnem Gayrimenkul ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Defnem Gayrimenkul ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Karaçukur tarafından kuruldu.

İstanberry Emlak İşletmecilik ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!    

İstanberry Emlak İşletmecilik ve Yatırım Anonim Şirketi Beyoğlu'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Berivan Gezer Gültekin, Erdal Gezer ve Güner Gültekin tarafından kuruldu.

Sh Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sh Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 7 milyon 775 bin 500 TL sermaye bedeli ile Suzan  Hacıalioğlu tarafından kuruldu. 

Saha Yönetim Danışmanlığı Ve Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Saha Yönetim Danışmanlığı Ve Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Serdar  Seyrek ve Sebahattin Seyrek ortaklığında kuruldu. 

Zgr Lojistik Ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Zgr Lojistik Ve Yatırım Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alexandru Zagrebelnıı, Evghenıı Zagrebelnıı, Igor Zagrebelnıı ve Sergheı Zagrebelnıı ortaklığında kuruldu. 

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı tam not aldı!

Almanya'nın Düsseldof şehrinde gerçekleştirilen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, hem ziyaretçilerden hem de katılımcı firmalardan tam not aldı.

United Otel İşletmeciliği ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

United Otel İşletmeciliği ve Yatırım Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Asuman Adak, Mohamad Mousa Abu Marzook ve Mohamed A.L.M. Alattar ortaklığında kuruldu.

Müstakbel Gayrimenkul Ve Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Müstakbel Gayrimenkul Ve Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmoud Al Abdallah tarafından kuruldu. 

gemi ve yat ihracatçılar birliği Haberi

gemi ve yat ihracatçılar birliği

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Şehir Hatları Genel Müdürlüğü yetkililerinin geçen hafta Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği'ne (GİSBİR) düzenlediği ziyarette önemli konular konuşuldu. Toplantıya katılan isimlerden Şehir Hatları Genel Müdürü Süleyman Genç, İBB’nin mevcut şehir hatları filosuna yeni ve modern gemiler eklemeyi planladığını, ayrıca bir tür yap-işlet-devret modeliyle bu gemilerin işletmesini devretmek istediğini ileri sürdü. İBB'nin ilk teklifi tersanecilere yaptığı ancak, “Gemileri yaparız, işletmeye karışmayız” şeklinde cevap aldığı öğrenildi. 


‘Hat gösterecek’


Toplantıya katılan bir başka isim olan Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği Başkanı (GYİB) Başaran Bayrak, işletmenin İBB'ye külfet olduğunu belirterek, “İBB’nin planı şöyle, istedikleri gemileri yaptıracak. Gemiyi yapana bir hat gösterecek. Kendisi de buradan pay alacak” diye konuştu. Bayrak, gemi yapımında uzman olduklarını ancak işletmenin kendi işleri olmadığını da söyledi....