29 / 03 / 2024

gemlik 1400 konut projesi

gemlik 1400 konut projesi

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cihatlı Mahallesi Toplu Konut Projesi ile yılın mahallî yöneticisi ödülüne sahip oldu.

Bursa Gemlik'te KDV'den muaf arsa satılacak! Ticaret ve konut imarlı arsa almak isteyenler dikkat!

Gemlik Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Gemlik Orhaniye'de yer alan arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf arsanın satış ihalesi 23 Aralık tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Bursalılara büyük müjde! Gemlik'e tam 509 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Gemlik'te 509 konutluk yeni proje inşa edecek. TOKİ Bursa projesinde ilköğretim okulu ve cami de yer alacak.

O ilde 8 adet konut ile 16 adet iş yeri 312 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Ev ve iş yeri arayanlar dikkat! 

Bursa ili Gemlik Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Gemlik ilçesi, Cihatlı Mahallesi'nde yer alan 8 adet iş yeri ile 16 adet konut satılıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Bursa Gemlik'e 509 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Gemlik projesinin ihalesini 1 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Bursa'daki yeni projesi için düğmeye bastı! Gemlik'e 509 ucuz konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Bursa Gemlik'te 509 konutluk yeni proje inşa edecek. TOKİ'nin Gemlik projesinin ihalesi 16 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Bursa Gemlik projesi için düğmeye bastı! 509 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Gemlik projesinin ihalesini 16 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirecek. Projede 509 konut yer alacak.

TOKİ'den Gemlik'e 509 yeni konut geliyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Gemlik'te 509 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Bursa Gemlik'e 509 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Gemlik projesinin ihalesini 7 Aralık tarihinde gerçekleştirecek.

İHH ve Qatar Charity Suriye'de 1400 konut inşa edecek!

İHH ve Qatar Charity kurumu Suriye'nin  kuzeyindeki Azez ilçesindeki siviller için 1400 konutluk projenin inşaatını başlattı.

Samsun Kıran Mahallesi’nde 1400 konut dönüşüyor!

Göreve geldiği günden itibaren hayata geçirdiği projeleri anlatan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, il genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulundu. 

Bursa’da konut fiyatları son 1 senede yüzde 23,95 arttı!

Son dönemlerde konut satışlarında ciddi bir artış gösteren Bursa’da, satılık konut fiyatları yüzde 23,95 oranında arttı. En çok tercih edilen bölgeler  İznik, Gemlik, Nilüfer, Orhangazi ve Kestel oldu.

TOKİ Bursa Gemlik başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Gemlik Cihatlı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor...

TOKİ Bursa Gemlik Cihatlı başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Gemlik Cihatlı projesi için başvuru dönemi başladı.

gemlik 1400 konut projesi Haberi

gemlik 1400 konut projesi

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen yerel yöneticileri anketinde Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, yılın mahallî yöneticisi ödülüne sahip oldu.

Bursa'da Bugün Gazetesi'nde yer alan habere göre, yılın mahallî idarecilerini belirlemek maksadıyla gerçekleştirilen "Yılın yerel yöneticileri belirleniyor" anketi sonucunda Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi'nde inşa edilen 1400 konutlu toplu konut projesi Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'a kentsel dönüşüm kategorisinde ödüle layık görüldü.

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde düzenlenen ödül törenine, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'a, belediye meclis üyeleri Ercan Barutçuoğlu, Hulusi Gandar ve Yadigar Aydoğdu eşlik etti. Türkiye'nin dört bir yanından belediye başkanları katıldı. Cihatlı Mahallesi Toplu Konut Projesi ile ödüle layık görülen Başkan Yılmaz, ödülünü Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi Genel Yayın Yönetmeni'nin elinden aldı.

Ödül töreninde açıklamalarda bulunan Gemlik Belediye...