19 / 04 / 2024

Bursa Gemlik'teki toplu konut projesine ödül!

Bursa Gemlik'teki toplu konut projesine ödül!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cihatlı Mahallesi Toplu Konut Projesi ile yılın mahallî yöneticisi ödülüne sahip oldu.



Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen yerel yöneticileri anketinde Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, yılın mahallî yöneticisi ödülüne sahip oldu.

Bursa'da Bugün Gazetesi'nde yer alan habere göre, yılın mahallî idarecilerini belirlemek maksadıyla gerçekleştirilen "Yılın yerel yöneticileri belirleniyor" anketi sonucunda Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi'nde inşa edilen 1400 konutlu toplu konut projesi Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'a kentsel dönüşüm kategorisinde ödüle layık görüldü.

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde düzenlenen ödül törenine, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'a, belediye meclis üyeleri Ercan Barutçuoğlu, Hulusi Gandar ve Yadigar Aydoğdu eşlik etti. Türkiye'nin dört bir yanından belediye başkanları katıldı. Cihatlı Mahallesi Toplu Konut Projesi ile ödüle layık görülen Başkan Yılmaz, ödülünü Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi Genel Yayın Yönetmeni'nin elinden aldı.

Ödül töreninde açıklamalarda bulunan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Türkiye'nin her yanından mahallî idarecilerin katıldığı platformlarda Gemlik'i temsil etmekten gurur duyduklarını anlattı. Yılmaz, "Aldığımız ödülleri son derece önemsiyor, ilçemizin ve belediyemizin adının bu ödüllere konu olmasından son derece gurur duyuyoruz. Gemlik Belediyesi olarak vatandaşlarımızdan aldığımız güç ile hedefimizi büyük tuttuk ve bu başarıya hep birlikte imza attık. İnsanlar şehirleri, şehirler de insanları inşa eder. 1. 2. Ve 3. kura çekimlerini gerçekleştirdiğimiz Cihatlı Mahallesi'nde aile sağlık merkeziyle, okullarıyla, cami ve sosyal donatı alanları ile birlikte kaliteli ve yüksek yaşam standartlarına uygun bir mahalle inşâ ediyoruz. Gemlik'in kültürüne uygun, komşuluk ilişkilerini güçlendirilecek yeni Gemlik'in temellerini attığımız 1400 Konutlu Toplu Konut alanında çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor" diye konuştu.


Geri Dön