19 / 04 / 2024

GEMSS 2019 Sergisi ne zaman

GEMSS 2019 Sergisi ne zaman

Genç Mimarlar Seçkisi’nin sergisi yoğun ilgi nedeniyle 30 Kasım’a kadar uzatıldı. 6 Eylül tarihinde The Circle’da açılan sergiye seçkin 14 mimar katıldı.

GEMSS 2019 Sergisi 30 Kasım’a kadar uzatıldı!

Genç Mimarlar Seçkisi’nin sergisi yoğun ilgi nedeniyle 30 Kasım’a kadar uzatıldı. 6 Eylül tarihinde The Circle’da açılan sergiye seçkin 14 mimar katıldı.

GEMSS Genç Mimarlar Seçkisi 2019 tamamlandı!

The Circle tarafından düzenlenen GEMMS Genç Mimarlar Seçkisi ve Sergisi'nin seçim süreci tamamlandı. Seçilen 14 mimar ve projeleri yapılan bir toplantıda ilan edildi. 

GEMSS 2019 seçkisi tamamlandı!

The Circle tarafından çağdaş mimarlık ortamında 40 yaş ve altındaki genç mimarların yenilikçi fikir ve projelerini kayıt altına almak ve uluslararası platformlara taşımak amacıyla düzenlenen GEMSS - Genç Mimarlar Seçkisi ve Sergisi’nin seçim süreci tamamlandı...

GEMSS Genç Mimarlar Sergisi için başvurular 16 Temmuz'da bitiyor!

Çağdaş mimarlık ortamında 40 yaş ve altındaki genç mimarlar tarafından buluşturmayı planlayan GEMSS - Genç Mimarlar Seçkisi & Sergisi için başvuru süreci 16 Temmuz’a kadar devam edecek.

Beykoz'un imar planları 2019'da tamamlanacak!

İmar planlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “2019 yılı itibariyle imar planlarını tamamlamayı hedefliyoruz. İmar planları konusunda en fazla muzdarip olan benim" dedi

Venedik Bienali 15. Uluslararası Mimarlık Sergisi toplantısı 7 Mart'ta!

Bu yıl 28 Mayıs-27 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Venedik Bienali 15. Uluslararası Mimarlık Sergisi Türkiye Pavyonu’nda Darzanà başlıklı proje yer alacak.

İstanbul'daki mega projeler 2019'a yetişecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; yapımı devam eden mega projeleri ve Marmaray'a bağlantılı olarak metro çalışmaları, karayolu, raylı sistemler, teleferik, yeni meydanlar ve kültür merkezlerini 2019'a yetiştirmek için çalışmalarını hızlandırdı.

Geçmişten Günümüze Piyalepaşa Sergisi 19 Şubat'ta açılıyor!

Polat ve Piyalepaşa İstanbul sponsorluğunda, Beyoğlu Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen “Geçmişten Günümüze Piyalepaşa” Sergisi kapılarını açıyor.Rahmi M. Koç Müzesi’nde gerçekleştirilecek sergi 19 Şubat Perşembe günü açılacak.

ACE Mimarlık'ın Patika 30+ sergisi açıldı!

SMD üyesi A.Can Ersan ve Orçun Ersan'ın mimarlık ofisleri ACE Mimarlık'ın 30. Yıl Sergisi "Patika 30+" 22 Ocak 2015 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi'nde açıldı.

EGEGEP, 2019 yılı sonuna kadar bitecek!

Veysel Eroğlu, Ege bölgesi için "EGEGEP" adıyla devasa bir proje hazırladıklarını belirterek, "Yaklaşık 25 milyar liralık bir yatırım. 2019 yılı sonuna kadar bitecek. Burada bin 644 projeyi ikmal edileceğiz" dedi.

2019 yılı sonuna kadar 1071 göletin inşaatı tamamlanacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, 2019 yılı sonuna kadar 1071 gölet ve sulamasının inşaatı tamamlanarak hizmete sunulacağını söyledi.

İzmir Tatbikat Mimarlık sergisi açıldı!

Koleksiyon ve İzmir Serbest Mimarlar Derneği'nin ortak çalışması KOLEKSİYON / İZMİR SMD MİMARLARI AĞIRLIYOR serisinin 18. sergisi açıldı.

VitrA Ankara'da 'Dikkat! Kaygan Zemin' sergisi açtı!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği (TSMD) iş birliğiyle gerçekleştirilen VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'nin 4. sergisi "Dikkat! Kaygan Zemin" İstanbul'un ardından Ankara'daki ziyaretçileriyle buluştu.

GEMSS 2019 Sergisi ne zaman Haberi

GEMSS 2019 Sergisi ne zaman

Türkiye’de geleceğin mimarisini yönlendirecek 40 yaş altı 14 mimarın bulunduğu Genç Mimarlar Seçkisi ve Sergisi 6 Eylül’de The Circle’da açıldı. Sait Ali Köknar önderliğinde VitrA, Şişecam, Trimline, Ersa, Petra ve Arkitera’nın destek vermesiyle düzenlenen GEMSS seçkisi, mimarların yanı sıra sanatçılar, akademisyenler ve sektör temsilcilerinden meydana gelen ‘multidisipliner’ bir seçici kurul tarafından açıklandı.

Mimarlık alanı içinde bina tasarımı ve üretiminin yanı sıra geçici mekan tasarımları, ürün tasarımı, araştırma, yayın, eğitim gibi farklı pratikleri seçilen, Türkiye’de bulunan mimarlık kültürüne pratik, akademik ve sanatsal anlamda çok yönlü katkı sunan mimarların bulunduğu GEMSS 2019 sergisi günümüz mimarisine dair kapsamlı bir manzara yaratıyor.

Sergi tasarımını Dilara Tekin Gezginti ve Sanja Jurca Avcı’nın üstlendiği GEMSS 2019, seçkinin temel prensipleri arasında bulunan “mimarların entelektüel kimliğini ve mimarlık yapma...