24 / 04 / 2024

Gen Suıtes Otelcilik iletişim

Gen Suıtes Otelcilik iletişim

Gen Suıtes Otelcilik Turizm Restaurant İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Kılıç ve Ferit Dilavar Kılıç ortaklığında kuruldu. 

Lantis Turizm Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Lantis Turizm Otelcilik Gıda Ve Otomotiv Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Gençer tarafından kuruldu.

Fleksib Suıtes Turizm Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fleksib Suıtes Turizm Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yunus Kaya tarafından kuruldu.

Denis Suıtes Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denis Suıtes Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Akdeniz tarafından kuruldu.

DSİ'den gençlere müjde! Devlet Su İşleri 18-40 yaş arası personel alımı yapıyor! Hemen başvurun! İşte başvuru şartları

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'nün (DSİ) 'taşra teşkilatında' çalışacak olan '50 bekçi' alımı yapacağını ilan etti. Adayların, en fazla 40 yaşında ve en az lise ve dengi okul mezuniyet belgesine sahip olmaları gerekiyor. İşte başvuru detayları...

Nok Suıt Gayrimenkul Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Nok Suıt Gayrimenkul Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi Şişli'de Cemil Unursal tarafından kuruldu.

Gnj Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Gnj Turizm Otelcilik Limited Şirketi Kadıköy'de Ahmet Genç tarafından kuruldu.

İstanbul Port Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Port Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy'de Nur Muhammed Genç ve Tarık Kaya ortaklığında kuruldu.

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi İbrahim Demir ve Onur Genç ortaklığında Bahçelievler'de kuruldu.

Gen Suites Pera Otelcilik Hizmetleri Limited Şirketi Gen Plus Şubesi açıldı!

Gen Suites Pera Otelcilik Hizmetleri Limited Şirketi Gen Plus Şubesi Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Dilaver Kılıç tarafından açıldı.

Suiunj Turizm Otelcilik Nakliyecilik Kargo Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suiunj Turizm Otelcilik Nakliyecilik Kargo Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  500 bin TL sermaye bedeli  ile Nazgul Suıundukova  ve Ulukbek Tılekteshov tarafından kuruldu.

Gen Suites Pera Otelcilik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gen Suites Pera Otelcilik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Dilaver Kılıç tarafından kuruldu.

Gençoğlu Karaköy Otelcilik'ten Karaköy'e yeni otel!

Gençoğlu Karaköy Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Beyoğlu Karaköy'de 27 milyon 427 bin 164 TL yatırımla yeni bir otel inşa edecek.

Suıte 12 Otelcilik Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suıte 12 Otelcilik Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Özeke tarafından kuruldu. 

Gen Suıtes Otelcilik iletişim Haberi

Gen Suıtes Otelcilik iletişim

Gen Suıtes Otelcilik Turizm Restaurant İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Kılıç ve Ferit Dilavar Kılıç ortaklığında kuruldu. 

Gen Suıtes Otelcilik Turizm Restaurant İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi konusu:
OTEL LOKANTA VE EĞLENCE YERLERİ a. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Gen Suıtes Otelcilik Turizm Restaurant İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi adres: Eskişehir Mahallesi Akağalar Cad.No:22/1...