29 / 03 / 2024

geneyik toki polis lojmanı projesi

geneyik toki polis lojmanı projesi

Uluslararası Polis Birliği (IPA) Türkiye Başkanlığı, Gaziantep Şube Başkanlığı, talebiyle TOKİ, Gaziantep Şahinbey'de yapılacak olan TOKİ Geneyik Polis Lojmanları için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi..

Amasya Kirazlıdere'ye yeni polis merkezi inşa ediliyor!

Kirazllıdere mahallesinde Toki tarafından yapımına başlanan Şehit Hayrettin Şişman Polis Merkezi Amirliği binasının yapım çalışmaları tüm hızı ile sürüyor.

TOKİ Amasya polis merkezi hizmet binası inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Amasya Şehit Hayrettin Şişman Polis Merkezi hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'de gerçekleşecek.

TOKİ Amasya'da polis merkezi hizmet binası yaptıracak!

TOKİ Amasya Şehit Hayrettin Şişman Polis Mekezi hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 12 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak.

TOKİ Geneyik Polis Lojmanları için bakanlıktan onay!

Uluslararası Polis Birliği (IPA) Türkiye Başkanlığı, Gaziantep Şube Başkanlığı, talebiyle TOKİ, Gaziantep Şahinbey'de yapılacak olan TOKİ Geneyik Polis Lojmanları için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi..

TOKİ'den Şahinbey Geneyik'te 826 konutluk Polis Lojmanı!

Uluslararası Polis Birliği (IPA) Türkiye Başkanlığı talebiyle TOKİ tarafından Gaziantep Şahinbey Geneyik Köyü'nde 826 konut ve 1 ticaret merkezinden oluşan lojman projesi planlandı. Proje için bakanlığa başvuru yapıldı.

TOKİ'de Polis Merkezi açıldı!

Yoğun bir nüfusa ulaşan TOKİ bölgesinde genel asayişi sağlamak üzere Polis Merkezi açıldı. Hasandağı adı verilen Polis Merkezini açılış töreninde İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan konuşma yaptı.

Toki ve Emlak Konut GYO ulusal mimari proje yarışması düzenliyor!

Toki ve Emlak Konut GYO, Ulusal Mimari Proje Yarışması düzenliyor. Mimarlara ve mimarlık 4. sınıf öğrencilerine açık olacak yarışmada projeler 15 Ekim 2014 tarihine kadar teslim edilebilecek.

1934 yılında eski resmi binalar satılacakmış, Galatasaray Polis Merkezi de 120 bin liraya satılacaklar arasındaymış!

1934 yılında alınan kararla İstanbul'da 12 tane eski resmi kurum binası satılacakmış. Satılacak binalar arasında Galatasaray Polis Merkezi binasıyla Şişhane Karakolu binası da varmış. Galatasaray Polis Merkezi'nin fiyatı 120 bin liraymış.

TOKİ Korucuk Konutları başvuruları 16 Temmuz'da başlıyor!

Korucuk'ta TOKi ve Büyükşehir Belediye tarafından orta hasarlı bina sahipleri için yaptırılan 448 konuttan, 427 tanesi satışa çıkarıldı. Konutlar için başvurular, 16 Temmuz -08 Ağustos 2014 tarihleri arasında yapılacak

Afyon Gömü TOKİ Evleri başvuruları! Son Gün 30 Haziran!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Afyonkarahisar-Gömü Tarımköy Uygulaması kapsamında satışa sunulan 26 adet konut için son başvurular 30 Haziran 2014 tarihinde kabul edilecek. Toki Afyon Tarımköy projesinde fiyatlar 119 bin liradan başlıyor...

Adana Seyhan Barış Mahallesi TOKİ! Son gün 30 Haziran!

Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap Projesi kapsamında 1 Nisan 2014 tarihinde satışa sunulan toplam 31 konut için son başvurular 30 Haziran 2014 tarihinde kabul edilecek. Adana Seyhan Toki Evleri'nde 2+1 daireler 141 bin liradan satışa sunuluyor...

Toki konutları sahiplerine teslim edildi!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nin akademik ve idari personeli için Toki iş birliğiyle yaptırılan 192 konut, düzenlenen törenle hak sahiplerine teslim edildi. Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, Konut sahibi ailelere anahtarlarını teslim etti.

TOKİ tapu harcından kimler muaf?

492 sayılı Harçlar Kanununun 59 uncu maddesinin (I) bendi uyarınca bazı TOKİ hak sahibi kişilerden tapu harcı alınmaması gerekiyor. Peki, toki tapu harçları muafiyet kapsamında kimler var? TOKİ tapu harcından kimler muaf?

geneyik toki polis lojmanı projesi Haberi

geneyik toki polis lojmanı projesi


Uluslararası Polis Birliği (IPA) Türkiye Başkanlığı, Gaziantep Şube Başkanlığı, talebiyle TOKİ, Gaziantep Şahinbey ilçesine bağlı Geneyik Köyü sınırları içerisinde proje yapacak. TOKİ Geneyik Polis Lojmanı projesi için bakanlığa başvurmuştu. Bakanlıktan onay çıktı.


TOKİ Geneyik Polis Lojmanı projesi 826 adet daire ve 1 adet ticaret merkezinden oluşuyor. Geneyik Polis Lojmanları projesi 72 bin 409 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek. Proje alanının  2 bin 300 metre güneydoğusunda Geneyik Köyü bulunuyor.


20 milyon TL proje bedeline sahip olan TOKİ Geneyik Polis Lojmanları, 11 katlı 21 blok olarak tasarlandı. Bodrum katlar hariç blokların her katında 4 daire olacak. 14 ayda tamamlanması hedeflenen Geneyik Polis Lojmanları'nda konutların oturuma açılması ile kış aylarında ısınma ve mutfak işleri için doğalgaz kullanılacak.



Gülcihan...