19 / 04 / 2024

TOKİ'de Polis Merkezi açıldı!

TOKİ'de Polis Merkezi açıldı!

Yoğun bir nüfusa ulaşan TOKİ bölgesinde genel asayişi sağlamak üzere Polis Merkezi açıldı. Hasandağı adı verilen Polis Merkezini açılış töreninde İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan konuşma yaptı.



Yoğun bir nüfusa ulaşan  TOKİ  bölgesinde genel asayişi sağlamak üzere Polis Merkezi açıldı. 

Hasandağı adı verilen Polis Merkezini açılış töreninde konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan; "Hızla büyüyen şehrimizin güvenlik ihtiyacının yerinde görülmesi amacıyla yeni bir polis merkezi kurulması ihtiyacı doğmuştur. Polis Merkezleri emniyet teşkilatının en temel birimi, polishalk ilişkilerinin geliştirilmesindeki ilk adımdır. Bir şekilde dezavantajlı duruma düşmüş kişilere hizmet sunularak şehrimizin birlikberaberlik, kardeşliğine katkıda bulunacaktır. 


Aksaray Emniyet Müdürlüğü olarak devletinin emrinde, milletinin hizmetinde, kaliteli güvenlik hizmeti sunmayı amaç edinen çalışma anlayışımızla, güvenlik ihtiyaç ve talebine her şartta cevap veren, hukuka, etik değerlere sımsıkı bağlı örnek bir polis modeli oluşturmayı ve bu modeli bütün birimlerimizin ana hedefi haline getirmekte kararlıyız. Her zaman objektif bir yaklaşımla sorumluluk alma bilinciyle hareket etmekteyiz." 


Hasandağı Gazetesi


Geri Dön