25 / 04 / 2024

genpar otomotiv aydın

genpar otomotiv aydın

İş GYO, Kartal Yukarı Mahallesi'nde Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından satışa çıkarılan 170 metrekarelik arsayı 266 bin TL en yüksek teklifle aldı. Arsa Manzara Adalar projesinin bitişiğinde yer alıyor.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Biz Aydın Grup Gayrimenkul Yapı Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biz Aydın Grup Gayrimenkul Yapı Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Aydın tarafından kuruldu.

Öz Aydın Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Turizm Otomotiv San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!  

Öz Aydın Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Turizm Otomotiv San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

Özömer Aydın İnşaat ve Taahhüt Emlak Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Özömer Aydın İnşaat ve Taahhüt Emlak Otomotiv Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

Yahya Aydın İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yahya Aydın İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Yahya Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Gürpınar Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Aydın Otopark İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Otopark İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Aydın ve Hasan Aydın tarafından 400 bin TL sermaye ile 10 Eylül'de kuruldu.

ÖİB'nin Aydın arsasına Genpar'dan 7.8 milyon TL teklif!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Aydın Merkez Orta Mahallesi'nde yer alan OSB alanı imarlı 1.875 metrekarelik arsası ve Ata Mahallesi'nde yer alan arsası 7 milyon 800 bin TL teklif veren Genpar Otomotiv'in oldu...

ÖİB'nin Antalya Muratpaşa arsası 4.1 milyon TL ile Genpar Otomotiv'in!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Antalya Muratpaşa ilçesine bağlı Güzeloba Mahallesi'nde yer alan 1.707 metrekarelik arsası 4 milyon 170 bin TL teklif ile Genpar Otomotiv'in oldu...

Sultan Yıldız Aydın İnşaat Otomotiv Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Yıldız Aydın İnşaat Otomotiv Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Aydın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta Fatih, Şehremini Mahallesi'nde kuruldu.

Aydın Orman Ürünleri Limited Şirketi Bakırköy şubesi açıldı!

Aydın Orman Ürünleri Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy şubesi, 8 Şubat 2013 tarihinde, 30 bin TL sermaye ile, Fatih Aydın tarafından açıldı..

Aydın Kuşadası'nda Bel-Koop Sitesi'nde 85 bin TL'ye daire! İcradan!

T.C. Kuşadası 2. İcra Müdürlüğü, Aydın ili Kuşadası ilçesi Hacıfeyzullah mahallesi Kemerönü mevkiindeki Bel-Koop Sitesi'nde bulunan daireyi 85 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 18 Mayıs 2012 Cuma günü 10:00-10:10 saatleri arasında gerçekleştirilecek

THY, Aydın-Çıldır Havalimanı kiralamasına en yüksek teklifi verdi!

Aydın-Çıldır Havalimanı'nın kiralama suretiyle işletilmesi ihalesinde, THY Anonim Ortaklığı 'KDV hariç yıllık net karın yüzde 7'si' ile en yüksek teklifi verdi

Aydın-Çıldır Havalimanı işletme ihalesinde THY ve Güneş Express teklif verdi!

Topuz, ihale öncesinde yaptığı konuşmada, DHMİ envanterinde yer alan ve 15 Ağustos 2002 tarihli protokolle Jandarma Genel Komutanlığına geçici olarak tahsis edilen Aydın-Çıldır Havalimanı'nın sivil trafiğe açılmasının gündeme geldiğini anımsattı

genpar otomotiv aydın Haberi

genpar otomotiv aydın


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Kartal Yukarı Mahallesi, 2274 ada, 400 no.lu parseldeki 170,00 metrekare yüzölçümlü Konut, Ticaret, Yol imarlı arsa  özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesinde en yüksek teklif veren 266 bin TL ile İş GYO'nun oldu. 170 metrekarelik arsa İş GYO'nun Manzara Adalar projesinin bitişiğinde yer alıyor.



Aydın Merkez, Orta Mahallesi  6566 ada, 6 no.lu parseldeki 14.929,83 metrekare yüzölçümlü Organize Sanayi Alanı imarlı, 6566 ada, 7 no.lu parseldeki 504,76 metrekare yüzölçümlü, Ata Mahallesi, 1616 ada, 1 no.lu parseldeki 1.875,01 metrekare yüzölçümlü, 5923 ada, 20 no.lu parseldeki 4.026,92 metrekare yüzölçümlü Büyük Alanlı Kamu Kurum ve Kuruluşu imarlı taşınmazların üzerindeki binalar ile birlikte bir bütün halinde özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesinde en yüksek teklif 7 milyon 800 bin TL ile Genpar...