19 / 04 / 2024

genpower jeneratörleri ankapark

genpower jeneratörleri ankapark

Gen Yatırım Holding işitiraki Genpower Jeneratör Sanayi ve Ticaret A.Ş., Ankara Büyükşehir Belediyesi' nin yaptığı Ankapark'ın jeneratör işleri için açılan ihaleye teklif verdiğini açıkladı...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün enerjisi FG Wilson'a emanet!

İstanbul Boğazı’na yapılan dev yatırımla inşa edilen Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün enerji ihtiyacını FG Wilson jeneratörleri sağlayacak.

Ankapark ne zaman açılacak?

ANKARA Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazi üzerinde inşaa edilen ve planı mahkeme tarafından iptal edilen Ankapark'ın açılışı muammaya dönüştü. Başkan Melih Gökçek, sosyal medya hesabından Ankapark'ın 'gelecek yıl bu zamanlar' açılacağını yazdı.

İnşaat ve enerji sektörleri alarm veriyor!

Türkiye ekonomisinde önemli yer tutan inşaat ve enerji sektörleri alarm veriyor. BDDK verilerine göre inşaat sektörünün takibe düşen kredileri, son 5 yılda yüzde 233,1 artarak 3 milyar 927 milyon liranın üzerine çıktı.

Ankapark'ın yeşillendirme çalışmaları ne zaman bitecek?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına hızla devam edilen Avrupa’nın en büyük tema parkı olan ANKAPARK’ta yeşillendirme çalışmaları sürüyor.

İnşaat türleri nasıl belirlenir?

İnşaat metrekare bedelleri her sene, Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca tespit ediliyor. Bina inşaat türleri özelliklerine göre 5'e ayrılıyor. Peki, inşaat türleri nasıl belirlenir?

Ankapark Ankara'dan son kareler!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Atatürk Orman Çiftliği'nde hayata geçirdiği Ankapark projesinde çalışmalar son sürat sürüyor. 1 milyon 200 bin metrekare alan üzerinde yükselen Anka Park'ın 2015 sonuna kadar açılması planlanıyor...

Aksa Jeneratör Harbiye Açık Hava Konserleri’nin enerji sponsoru oldu!

Türkiye Jeneratör sektörünün lider firması Aksa Jeneratör, Harbiye Açık Hava Konserleri’nin enerji sponsoru oldu.

Ankapark inşaatında son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara'da Atatürk Orman Çiftliği'nde hayata geçirilen Ankapark projesinde çalışmalar sürüyor. 1 milyon 200 bin metrekare alan üzerinde yükselen Ankapark'ın 2015 sonuna kadar açılması planlanıyor...

Ankapark yapıları yıkılacak mı?

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, sivil toplum örgütleri, meslek odalarının tüm uyarılarına rağmen Atatürk Orman Çiftliği üzerinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Ankapark'ı TBMM gündemine getirdi.

Ankapark projesi iptal edildi mi?

Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkilileri Danıştay 14. Dairesi'nin aldığı Atatürk Orman Çiftliği Hayvanat Bahçesi Yenileme Alanı'na ilişkin iptal kararının planla ilgisi olmadığını ve Ankapark'ta çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Danıştay Ankapark projesini iptal etti!

Danıştay 14. Dairesi, Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisi içinde ANKAPARK yapımına da olanak tanıyan "Atatürk Orman Çiftliği Hayvanat Bahçesi Yenileme Alanı"na ilişkin iki Bakanlar Kurulu kararını iptal etti.

Ankara'daki Ankapark Projesi danıştay tarafından durduruldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Atatürk Orman Çiftliği arazisine inşa ettiği Ankapark projesi için Danıştay "dur" dedi.

Ankapark iptal mi edildi?

Danıştay 14. Dairesi, ANKAPARK yapımına da olanak tanıyan "Atatürk Orman Çiftliği Hayvanat Bahçesi Yenileme Alanı"na ilişkin iki Bakanlar Kurulu kararını iptal etti.

genpower jeneratörleri ankapark Haberi

genpower jeneratörleri ankapark


Gen Yatırım tarafından yapılan açıklama şöyle:


İştirakimiz Genpower Jeneratör Sanayi ve Ticaret A.Ş., Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden ve Avrupa'nın en büyük TEMA PARKI olacak, ANKAPARK için toplamda 25 MVA gücündeki, tahmini 10.000.000.-TL değerinde 10 Adet 2500 KVA jeneratör, dağıtım ve senkron panoları, Scada uzaktan izleme ve PLC sistemleri, alçak gerilim, orta gerilim işlerinin tamamının ihalesi için teklif vermiştir.


Kamuoyuna saygıyla...