27 / 04 / 2024

genyap inşaat kağıthane 7000 ne zaman teslim

genyap inşaat kağıthane 7000 ne zaman teslim

Kağıthane 7000 fiyat bilgisi kapsamında minimum fiyat 380 bin lira olarak belirlendi. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire tipleri bulunuyor...

Bilek Otel kapasite artışı için başvuru yapıldı! Kağıthane'deki otelin oda sayısı 222'ye çıkarılacak!

Bilek Turizm Madencilik İnşaat şirketi, "Bilek Otel" işletmesinin kapasite artışı için başvuru yaptı. İstanbul Kağıthane'de yer alan otelin toplam bedeli 60.272.546,2 TL olarak belirlendi.

Florya Metal İnşaat Kağıt Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Metal İnşaat Kağıt Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Can Şimşek tarafından kuruldu.

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi 2 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çalık tarafından açıldı. 

Seba İnşaat Nest Kağıthane!

Seba İnşaat Nest Kağıthane projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Seba İnşaat Nest Kağıthane detayları ve fiyat bilgisi...

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Kanal İstanbul'un inşaatı kaç yıl sürecek?

Bir televizyon programına katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamalarda bulundu. Karaismailoğlu proje inşaatının 5 yıl süreceğini açıkladı. 

Kağıthane Gültepe Kapalı Otopark projesinin inşaatı başladı!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlut Öztekin'in önem verdiği projelerden biri olan Gültepe Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi'nin inşaatı başladı. 

Sarmet-San Plastik Metal İnşaat Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sarmet-San Plastik Metal İnşaat Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sarmet-San Plastik Metal İnşaat Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Genyap Link Kağıthane'de teslime kadar kira desteği!

Genyap imzasıyla Kağıthane'de hayata geçirilen Genyap Link projesinde teslime kadar kira desteği kampanyası başlatıldı.

Genyap Kağıthane 7000 güncel fiyat listesi 2020!

Genyap imzasıyla Kağıthane'de inşa edilen Kağıthane 7000 Projesi'nde, 2+1, 3+1, 4+1 bahçe dubleks ve 5+1 çatı daireler bulunuyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Kağıthane 7000 güncel fiyat listesi...

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatı kaçak mıydı?

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatına 5 yıl kaçak şekilde devam edildiği tespit edildi. Mühendis Korkut Küçükcan, cami inşaatında iskelenin çökmesiyle hayatını kaybetti. Mimar Zeynep Küçükkan ise bilirkişi raporunda eşinin tali kusurlu gösterilmesine karşı çıktı.

Kağıthane nostaljik dekovil hattında inşaat durdu! 

Haliç-Kemerburgaz-Karadeniz Sahili Raylı Sistem Hattı projesini, 3 kilometrelik nostaljik hatta çeviren Kağıthane Belediyesi’nin başlattığı inşaat çalışması durdu.

2019'da ev inşaatı kaça mal olacak?

İnşaat maliyet bedelleri, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan tebliğ ile geçtiğimiz aylarda duyuruldu. Peki, 2019'da ev inşaatı kaça mal olacak?

genyap inşaat kağıthane 7000 ne zaman teslim Haberi

genyap inşaat kağıthane 7000 ne zaman teslim


Kağıthane 7000 projesi İstanbul Avrupa yakasında Kağıthane'de yer alıyor. Proje 7 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. 


Kağıthane 7000 fiyat bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Kağıthane 7000 fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Genyap İnşaat imzası taşıyan Kağıthane 7 bin 8 katlı 8 blok halinde yükseliyor. Projede;  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire tipleri bulunuyor.


122 adet konuttan meydana gelen Kağıthane 7000 projesinde 2 oda 1 salon dairelerin alanları 90 - 95 metrekare, 3 oda 1 salon dairelerin alanları 130 metrekare olarak tasarlandı.


Kağıthane 7000 fiyat:

2+1 daireler 380 bin TL ile 490 bin TL,

3+1 daireler 620 bin TL ile 690 bin TL arasında değişiyor. 


Genyap İnşaat Kağıthane 7000 ne zaman teslim?

Genyap İnşaat Kağıthane 7000 teslim tarihi...