19 / 04 / 2024

Geri Gönderme Merkezleri

Geri Gönderme Merkezleri

Trakya’nın merkezi Tekirdağ’da Geri Gönderme Merkezi inşa edilecek. Merkezin, Kentin göbeğine inşa edilmek istenmesine tepki gösteren Tekirdağlılar, demografik yapının değişeceği endişesini taşıyor.

Evi kirada olanlar dikkat! Mart'ta doğru beyan etmeyene ceza var!

Bakanlık 4.5 milyon konutu, kira gelirinin doğru beyan edilmesi için takibe aldı. Vergisini gizleyen ev sahipleri tespit ediliyor. Düşük havale veya bir başka hesaba para gönderme konusu da takip ediliyor.

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Güney21 Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney21 Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Güney tarafından kuruldu.

Banka komisyonları fırladı! Akaryakıt istasyonlarında IBAN dönemi başladı!

Bin liralık akaryakıtta banka komisyonu 30 liraya çıktı. Akaryakıt istasyonları bu yüzden kredi kartı yerine IBAN’a para gönderme işlemine başvuruyor. İşte detaylar...

İnci Gümüş Maden Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnci Gümüş Maden Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Akşun ve Sedat Caner Akşun ortaklığında kuruldu.

Altında geri sayım başladı! 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak! Yatırımcılar bu haberi bekliyordu!

Yatırımcıların gözü Perşembe günü açıklanacak olan Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Altında geri sayım başladı. 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak. Yatırımcılar bu haberi bekliyordu.

Dolar 5 gün sonra net bu olacak! Geri sayım başladı! Dolar borcu olanlar bu haberi okumadan hamle yapmayın

Ekonomi yönetimindeki değişklik sonrasında dolar kuru rekor üstüne rekor kırdı. 23 TL sınırına dayanan doların  5 gün sonra ne kadar olacağı belli oldu. Geri sayım başladı. Dolar borcu olanlar bu haberi okumadan hamle yapmayın

Güncelleme ile WhatsApp'tan HD Fotoğraf Göndermek Artık Mümkün!

WhatsApp kullanıcıları için sevindirici bir haber var! Son gelen bilgilere göre, iOS ve Android beta sürümlerinde WhatsApp kullanıcılarına HD fotoğraf gönderme imkanı sunuluyor. WABetaInfo'nun iddiasına göre, bu özellik bazı beta tester'lara sunulmaya başlanmış durumda.

Yüksek kalite standartları ile Hyundai İ20 bayilerde

Hyundai i20, birçok gelişmiş teknoloji özelliği sunar. Dokunmatik ekranlı multimedya sistemi, geri görüş kamerası, akıllı telefon bağlantısı gibi özelliklerle aracınız size keyif verir. Uygun kredi koşulları ile Hyundai İ20'yi kaçırmayın. İşte 03 Haziran 2023 fiyat listesi

Altın fiyatlarında geri vites! 60 gün öncesine geri döndü! 1 gram bile altını olanlar hemen baksın!

Doların küresel piyasalarda güç kazanmasıyla birlikte ons altın düşmeye başladı. Altın fiyatları resmen geri vites yaptı. Gram altın 60 gün öncesine geri döndü. 1 gram bile altını olanlar hemen baksın!

Kasko poliçesinde bir ilk! Ana Sigorta, kasko poliçesi alanlara, araç geri alım güvencesi sunuyor!

Ana Sigorta, ‘Tastamam Sigorta’ ürünü ile sürücülerin risklerini teminat altına alırken, aracını satmak isteyenlere de geri alım güvencesi sağlıyor. Yani kasko poliçesi alanlar, araçlarını elden çıkarmak istediklerinde Ana Sigorta’ya satma imkanından yararlanıyor.

Güvenlik özellikleri ile donatılmış Ford Transit Custom Mayıs ayı zammı ne kadar?

Ford Transit Custom, sürücü ve yolcuların konforu için birçok özellik sunar. Bunlar arasında arka park sensörleri, geri görüş kamerası, hız sabitleyici, yol bilgisayarı, klima, elektrikli camlar ve diğer özellikler yer alır. 09 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Altın sahalara geri döndü! Öyle bir yükseldi ki görenlerin aklı gitti! Elinde 1 gram bile altını olan acil baksın!

Altın fiyatları bugün Fed faiz kararı öncesinde sahalara geri dönüş yaptı. Altın öyle bir yükseldi ki görenlerin aklı çıktı. Elinde 1 gram bile altını olan acil baksın! 3 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Geri Gönderme Merkezleri Haberi

Geri Gönderme Merkezleri

Avrupa Birliği ile 3 milyon avro karşılığında imzaladığı Geri Kabul Anlaşmasını imzalayan AKP, Türkiye’nin pek çok şehrinde Geri Gönderme Merkezi inşa edilmesine hız verdi. Demografik yapıyı bozacağı ve güvenlik endişesiyle kentlerinde mülteci kampı yapılmasına karşı çıkan halka rağmen Maraş ve Sivas’ta kamp hazırlıklarını tamamlayan AKP, şimdi de Tekirdağ’da kentin tam merkezinde Geri Gönderme Merkezi’nin hayata geçirilmesi için girişimlerini yoğunlaştırdı. Birçok kentte olduğu gibi burada da mülteci merkezini oldubittiye getiren AKP, merkeze ilişkin plan ve projelerini çoktan tamamladı. Merkezin, Süleymanpaşa İlçesi Gündoğdu Mahallesi’nde 211 ada 93 parsel üzerinde inşa edilmesi planlanıyor. Merkezin hemen yanı başına da 112 Acil Çağrı Merkezi inşa edilecek.


Mülteci merkezi planını yargıya taşıyan CHP’li yerel temsilciler, Maraş ve Sivas’taki halk gibi demografik yapının değişmesinden, kentteki huzurun bozulmasından...