28 / 03 / 2024

Gezmişler İnşaat Adabahçe Evleri

Gezmişler İnşaat Adabahçe Evleri

Giresun'da inşaat projeleri ile dikkat çeken Gezmişler İnşaat son olarak kentte Adabahçe Evleri ve Park Manzara projelerini tüketicilerin beğenisine sunuyor. Kent merkezinde yer alan projenin Nisan 2015'te teslim edilmesi planlanıyor...

Kardeşi olanlar dikkat: Kardeşler arasında miras eşit mi paylaşılır? Miras bölüşümü nasıl yapılır? 

Miras paylaşımı ile ilgili detaylar en çok merak edilen konulardan olurken, kardeşler arasında mirasın nasıl paylaşılacağı da araştırılıyor. Peki kardeşler arasında miras eşit mi paylaşılır? Miras bölüşümü nasıl yapılır? Kardeşler anlaşamazsa dava açılır mı?

Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asş Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Şenok tarafından kuruldu.

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı! Invictus İnşaat'tan Çeşme'ye 138 konutluk yeni proje!

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı sağlanıyor. Invictus İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede toplam 138 konut bulunuyor.

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

Özbey Kardeşler İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbey Kardeşler İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Özbey tarafından kuruldu.

Köroğlu Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Önder Köroğlu tarafından kuruldu.

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! Sektördeki dalgalanmalar inşaat sektörüne paralel olarak ilerliyor. Peki yatırımcılar bu alana mı kayıyor? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

M Kardeşler İnşaat Mekanik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

M Kardeşler İnşaat Mekanik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yunus Taşcı tarafından kuruldu.

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tahir Güneş ve Yavuz Güneş ortaklığında kuruldu. 

Ertaş Kardeşler İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertaş Kardeşler İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Ertaş tarafından kuruldu.

Gezmişler İnşaat Adabahçe Evleri Haberi

Gezmişler İnşaat Adabahçe Evleri

Giresun'da inşaat projeleri ile dikkat çeken Gezmişler İnşaat son olarak kentte Adabahçe Evleri ve Park Manzara projelerini tüketicilerin beğenisine sunuyor. Adabahçe Evleri, 30 dönümlük arazi üzerinde 224 adet ultra lüks konuttan oluşuyor. Park Manzara projesi, 104 adet konuttan oluşurken, halen ince inşaatı devam ediyor. Kent merkezinde yer alan projenin Nisan 2015'te teslim edilmesi planlanıyor. Gezmişler inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Gezmiş, "Her iki projemizin inşaatlarını isteyen herkes web sitelerimizden canlı olarak izleyebilirler"...