20 / 04 / 2024

Gezmişler İnşaat projeleri

Gezmişler İnşaat projeleri

Gezmişler İnşaat 35’inci yaşını kutladı. 15 Ocak 1981 tarihinde kurulan Gezmişler İnşaat 35. doğum gününü yapımı devam eden Adabahçe Evleri’nin şantiyesinde düzenlenen törenle kutladı.

Gezmişler İnşaat Giresun'da lüks proje üretiyor!

Giresun'da inşaat projeleri ile dikkat çeken Gezmişler İnşaat son olarak kentte Adabahçe Evleri ve Park Manzara projelerini tüketicilerin beğenisine sunuyor. Kent merkezinde yer alan projenin Nisan 2015'te teslim edilmesi planlanıyor...

Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Özbey Kardeşler İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbey Kardeşler İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Özbey tarafından kuruldu.

Köroğlu Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Önder Köroğlu tarafından kuruldu.

M Kardeşler İnşaat Mekanik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

M Kardeşler İnşaat Mekanik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yunus Taşcı tarafından kuruldu.

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tahir Güneş ve Yavuz Güneş ortaklığında kuruldu. 

Ertaş Kardeşler İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertaş Kardeşler İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Ertaş tarafından kuruldu.

Eral Kardeşler İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eral Kardeşler İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demir ve Ergün Demir ortaklığında kuruldu.

Şale Kardeşler İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Şale Kardeşler İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler'de Bayram Şale tarafından kuruldu.

Dirençler İnşaat Mermer Prodüksiyon Metal Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Dirençler İnşaat Mermer Prodüksiyon Metal Organizasyon Limited Şirketi Pendik'te Yasin Kılıç tarafından kuruldu.

Erdem Kardeşler İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Kardeşler İnşaat Yatırım Limited Şirketi Arnavutköy'de Erdin Erdem, Erdoğan Erdem ve Hami Erdem ortaklığında kuruldu.

Braca Kardeşler İnşaat Tekstil Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Braca Kardeşler İnşaat Tekstil Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Şevket Albayrak tarafından kuruldu.

Gezmişler İnşaat projeleri Haberi

Gezmişler İnşaat projeleri

Gezmişler İnşaat 35’inci yaşını kutladı. 15 Ocak 1981 tarihinde kurulan Gezmişler İnşaat 35. doğum gününü yapımı devam eden Adabahçe Evleri’nin şantiyesinde düzenlenen törenle kutladı.


Yüzlerce çalışanı ve davetlilerle birlikte 35. yıl pastasını kesen Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Aykut Gezmiş yaptığı konuşmada,  “Giresun'un tek 35 yıllık inşaat şirketi olan Gezmişler İnşaat markasını yaratan siz değerli emekçi dostlarımla, omuz omuza bu günlere geldik. Yola çıktığımızda çoğumuz çocuk yaştaydık. Aranızda 25 yıldır birlikte çalıştığımız arkadaşlarımız var. Biz büyük bir aileyiz ve bizi bir arada tutan şey, para değil sevgidir” dedi.


Şirketin kurucusu ve Aykut Gezmiş'in babası Aydoğan Gezmiş'in de katıldığı törende pasta kesilmesinin ardından havai fişek gösterisi yapıldı. Gösteriden sonra konuşmasını sürdüren Gezmiş, “Bu zamana kadar 3 bin aileyi ev sahibi yaptık. Yüzlerce...