25 / 04 / 2024

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu

DOKAP Başkanı Ekrem Yüce'den Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu'na ziyaret. Çakırmelikoğlu, "Yeşil Yol sadece bir yol yatırımı değil, turizmle entegreli bir projedir." dedi.

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ son başvuru günü!

592 konutluk Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ projesinde başvuru dönemi devam ediyor. İşte, Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ son başvuru günü...

Bluesea İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret ve Limited Şirketi kuruldu!

Bluesea İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret ve Limited Şirketi, Özgür Acun tarafından 10 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Tekstilkent Caddesi, Tekstilkent Sitesi'nde kuruldu.

Didim Serbest Ticaret ve Turizm Bölgesi projesi hayata geçiyor!

Aydın'ın Didim ilçesinde hayata geçirilecek 'Didim Serbest Ticaret ve Turizm Bölgesi' projesi ile 109 bin dönümlük alanda oluşturulacak serbest bölgede termal ve golf otelleri, eğlence mekanları ve alışveriş merkezleri yapılacak.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru yeri!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy 592 konutluk proje kapsamında başvuru dönemi devam ediyor. İşte, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru yeri...

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekim tarihi!

TOKİ'nin Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirdiği 592 konutluk proje için başvurular toplanıyor. İşte, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekim tarihi...

Neudeks Uluslararası Dış Ticaret Ve Turizm Limited Şirketi Adalar Şubesi açıldı!

Neudeks Uluslararası Dış Ticaret Ve Turizm Limited Şirketi Adalar Şubesi 10 bin TL sermaye bugün açıldı.

Gapsan İnşaat Gıda Otomotiv Telekomünikasyon Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Gapsan İnşaat Gıda Otomotiv Telekomünikasyon Ticaret Ve Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Harun Şan tarafından kuruldu.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kurası ne zaman?

592 konutluk TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde başvurular dün alınmaya başlandı. Peki, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kurası ne zaman?

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvuru tarihi!

592 konutluk TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde başvurular başladı. Peki, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvuru tarihi ne zaman?

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru ve kura şartları!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy'de toplam 592 adet konutu kurayla satışa çıkardı. Başvuruların başladığı projenin kura çekişi ise 21 Temmuz'da yapılacak. İşte TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru ve kura şartları ve proje detayları..

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları başladı!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları başladı. Başvurular 15 Temmuz'a kadar Türkiye Halk Bankası'nın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek. Projedeki dairelerin kuraları ise 21 Temmuz'da çekilecek.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları yarın başlıyor!

Toplam 592 adet konutun kura yöntemiyle satışa çıkarıldığı TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy Konutları'nda başvurular yarın başlıyor. Başvurular Türkiye Halk Bankası'nın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları!

TOKİ'nin Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy'de hayata geçireceği 592 adet konut kuralı olarak satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları...

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu Haberi

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu

DOKAP Başkanı Ekrem Yüce'den Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu'na ziyaret. 

Yeni hizmet binasında Oda Başkanı Çakırmelikoğlu'nu ziyaret eden Doğu Karadeniz Projesi Başkanı Ekrem Yüce; "Giresun'un da içinde yer aldığı DOKAP bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir. 2015 yatırım programına aldığımız Giresun Adası'nın turizme kazandırılması için bir projemiz mevcut. Proje için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile koordineli çalışmaktayız. Giresun İl Özel İdaresi ise projenin uygulayıcısıdır. Giresun Adasının mevcut hali ile ziyaretçilerin ihtiyaçlarına cevap verememektedir. 

Bu proje ile Gemilerçekeği Balıkçı Barınağı ile entegreli bir proje planlanmıştır. Proje bedeli 6 milyon TL olmakla birlikte, proje 2015 yılı yatırım programındadır. 

Diğer yandan bölgenin en önemli projesi olan Yeşil Yol çalışmaları aralıksız sürmektedir.8 ilin yaylaları ve turizm merkezlerini bir birine...