26 / 04 / 2024

Giresun TOKİ evleri fiyat

Giresun TOKİ evleri fiyat

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Projesi'nde toplamda 209 adet daire bulunuyor. Peki TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları ne zaman başlıyor?

Giresun Güce TOKİ Evleri son başvuru!

Giresun Güce TOKİ Evleri son başvuru 30 Eylül 2016 Cuma günü olarak belirlendi. Projede 240 aya kadar vade sağlanıyor.

Giresun Güce TOKİ Evleri başvuruları!

Giresun Güce TOKİ Evleri başvuruları 30 Eylül 2016 tarihinde sona eriyor. Projede 46 daire satışa çıkarıldı.

Giresun Güce TOKİ Evleri başvuru!

Giresun Güce TOKİ Evleri başvuru işlemleri 22 Temmuz'da başladı. Projede 240 aya kadar vade sağlanıyor.

Giresun Güce TOKİ Evleri başvuru yeri!

46 adet konutun satışa sunulacağı TOKİ Giresun Güce projesindeki daireler için başvurular 4 gün sonra başlayacak. İşte, Giresun Güce TOKİ Evleri başvuru yeri..

Giresun Güce TOKİ Evleri başvuru dönemi!

Giresun Güce TOKİ Evleri başvuru dönemi 22 Ağustos'ta başlayacak. Projedeki konutlar açık satış yöntemiyle satışta.

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ Evleri başvuruları ne zaman bitecek?

592 konutluk Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ projesindeki konutlar kuralı olarak satılıyor. Peki, Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ Evleri başvuruları ne zaman bitecek?

Giresun Aksu TOKİ Evleri başvuruları!

Giresun Aksu TOKİ Evleri başvuruları 15 Temmuz gününe kadar devam ediyor. Ödemelere göre 144 ay vade sağlanan projede taksitler 802 liradan başlıyor.

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ Evleri son başvuru!

592 konutluk TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde başvurular 14 Haziran'da alınmaya başlandı. İşte, Peki, Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ Evleri son başvuru ne zaman?

Giresun Küçükköy ve Aksu TOKİ Evleri başvuru!

Giresun Küçükköy ve Aksu TOKİ Evleri başvuru işlemleri 14 Haziran gününde başladı ve devam ediyor. Proje 592 adet daireden meydana geliyor.

200 yıllık Giresun Zeytinlik Evleri Rönesans'ın izlerini taşıyor!

Giresun'dan 19. yüzyılda fındık ticareti yapan gemilerle Fransa'nın Marsilya kentinden getirilen malzemeler de kullanılarak inşa edilen Zeytinlik semti evleri, "Rönesans"ın izleri taşıyor.

TOKİ Giresun Alucra Evleri başvuru şartları!

Talep örgütlemesi yöntemiyle geliştirilen TOKİ Giresun Alucra'da yüzde 20 peşinatta, kalan bedel için 240 ay vade uygulanıyor. İşte TOKİ Giresun Alucra Evleri başvuru şartları...

Giresun Dereli TOKİ başvuru tarihleri!

TOKİ Giresun Dereli Evleri fiyatları 101 bin 668 TL'den başlıyor. Aylık 720 TL taksitle ödeme yapılabilen projede 2 adet daire açık satış usulü ile satılıyor. İşte Giresun Dereli TOKİ başvuru tarihleri...

Muğla Kavaklıdere TOKİ Evleri satılık!

Muğla Kavaklıdere TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 olarak tasarlandı. Başvuruların T.C Ziraat Bankası A.Ş tarafından kabul edildiği projede aylık taksitler 345 TL'den başlıyor.

Giresun TOKİ evleri fiyat Haberi

Giresun TOKİ evleri fiyat

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Projesi kapsamında üretilen 209 adet konut 16 Ocak - 30 Haziran 2017 tarihleri arasında açık satış yöntemi ile satışa sunulmuştur. Satışlar Türkiye Halk Bankası A.Ş. Şubeleri tarafından gerçekleştirilecek olup, projenin temerküz şubesi Giresun Şubesi olacak.


TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları 2017!

Konutların satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Giresun Şubesi olacaktır. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 16 Ocak- 30 Haziran 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecekti.


Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Projesi'nde daire fiyatları 161 bin 695 TL ile 264 bin 455 TL arasında...