24 / 04 / 2024

GİSP Başkanı Hakan GÜMÜŞ

GİSP Başkanı Hakan GÜMÜŞ

GİSP Ankara Şubesi tarafından düzenlenen ‘Kamunun Gayrimenkul Özelinde Dijitalleşmesi’ konulu Yuvarlak Masa toplantısında gayrimenkulün dijitalleşmesinden ortaya çıkacak değer ve kamu kurumlarının bu konudaki çalışmaları ele alındı...

ATEM Başkanı Akçam: DASK genişletilmeli, zorunlu afet sigortası şart!

Zorunlu Deprem Sigortası’nın yetersiz kaldığını ifade eden Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam kapsamının genişletilmesi gerektiğini söyledi.

AYİDER Başkanı'ndan faiz indirimi açıklaması: Kentsel dönüşümü destekleyecek karar oldu!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Hakan Şişik, faiz indirimiyle binaların depremle birlikte iklim krizine karşı da dayanıklı olacağını açıkladı.

ABD eski başkanı Donald Trump 454 milyon dolar cezaya çarptırıldığı davayı temyize götürdü!

ABD eski başkanı Donald Trump, New York'ta emlak sektöründe dolandırıcılıkla yargılanmış olduğu davada verilen 454 milyon dolarlık para cezası kararını temyize götürdü.

ATEM Başkanı Akçam: Mülklerin gerçek değerini değerleme şirketleri yapmalı

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Gelir İdaresi Başkanlığı’nın yaptığı uyarılarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

'Yetki belgesi olmayanlar sitelerde cirit atıyor' diyen ATEM Başkanı isyan etti! Konut piyasasında ciddi sorunlar var!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, geçtiğimiz hafta sarı ilan portalı ile yapılan görüşmenin detaylarını paylaşan ATEM Başkanı Hakan Akçam, bu konudan önce çözülmesi gereken daha acil sorunların olduğunu ifade etti.

ATEM Başkanı Akçam resmen açıkladı! Emlak ilanlarının yarısı yetkisiz!

Emlak ilan portallarına emlak ilanı verenlerin birçoğunun yetki belgesi olmadığına dikkat çeken Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, bu hususu sektörde yer alan büyük ilan portallarından biriyle yapılan görüşmede ilettiklerini belirtti.

'Ben belediye başkanı olsam' diyen Naci Görür Gaziantep'i işaret etti! O fay hattında stres yüklendi...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür,  Gaziantep'e yakın olan fay hattının stres yüklendiğine vurgu yaparak ''Ben bir belediye başkanı olsam önce Gaziantep’in mikro bölgeleme çalışmasını yaparım" ifadelerini kullandı. 

Kademeli konut satışı emlak piyasasını nasıl etkileyecek? ATEM Başkanı Akçam açıkladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam kademeli konut satışının emlak piyasasının nasıl etkileyeceğini Türkiye'nin ilk ve tek Emlak Haber Sitesi Emlakkulisi.com'a açıkladı. İşte ATEM Başkanı Akçam'ın o değerlendirmesi...

ATEM Başkanı Akçam: Olası depremler için kentsel dönüşüm süreci hızlandırılmalı!

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümü vesilesiyle Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam açıklamalarda bulunarak kentsel dönüşümün önemine vurgu yaptı. 

Son dakika! Merkez Bankası Başkanı Erkan görevden affını istedi!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda görevinden affını istediğini açıkladı.

ATEM Başkanı Akçam ev sahiplerini uyardı! Kira beyannamesi vermeyen yandı!

Geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kira gelirlerinin vergi dışı bırakılmasının önüne geçilmesi amacıyla çalışma yürüttüklerini ifade etmişti. Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Bakan Şimşek’in açıklamalarını değerlendirdi.

ATEM Başkanı Hakan Akçam: Ev almak hayal ötesi!

TÜİK’in konut satış verilerini değerlendiren Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, 2024’te de konut satışlarının düşeceğini öngördüklerini ifade ederek, “Ne yazık ki ev almak hayal ötesi oldu” dedi.

KAMİAD Genel Başkanı Adıgüzel: "Kamu müteahhitleri zor günler geçiriyor"

Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Ali Adıgüzel, kamu müteahhitleri ve alt yüklenici şirketlerin  ekonomik açıdan çok zor günler geçirdiğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

GİSP Başkanı Hakan GÜMÜŞ Haberi

GİSP Başkanı Hakan GÜMÜŞ

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu (GİSP) Ankara Şubesi tarafından Yıldırım Kule’de düzenlenen ‘Kamunun Gayrimenkul Özelinde Dijitalleşmesi’ konulu Yuvarlak Masa toplantısında gayrimenkulün dijitalleşmesinden ortaya çıkacak değer ve kamu kurumlarının bu konudaki çalışmaları ele alındı.

GİSP Başkanı Hakan GÜMÜŞ moderatörlüğünde, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Adil Hakan AYBER, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Dr. Akın KISA ve Ankara Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Harun TANRIVERMİŞ’in konuşmacı olarak katılımıyla gerçekleşen toplantıda kamunun gayrimenkul alanında dijitalleşmesine ilişkin süreçler tartışıldı.

TKGM Genel Müdür Yardımcısı AYBER, "Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından tescili yapılan 57 milyon adet parsele ilişkin dijital veriler TAKBİS portalı üzerinden erişime açılmıştır. TAKBİS portalı ile parsel bazında yüzölçümü ve koordinat bilgilerine...