26 / 04 / 2024

GİSP-YTÜ Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programı

GİSP-YTÜ Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programı

GİSP ile Yıldız Teknik Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programı'nın başvuruları başladı. Başvurular 21 Ekim'e kadar devam edecek. 

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket kuruldu!

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket Bağcılar'da 19 milyon 99 bin 958,42 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bağcılar'da 116 milyon 605 bin 350,68 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Güntürk Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güntürk Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Günar ve Yiğit Türkkan ortaklığında kuruldu.

Gürbay Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Gürbay Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arafat Gürbüz ve Bünyamin İshaık Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Agc Burston Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Agc Burston Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de Can Burston ve Gökhan Kurmel ortaklığında kuruldu.

Nege Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Nege Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de Atilla Mete Nacar ve Emre Güler ortaklığında kuruldu!

Gümüşsuyu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gümüşsuyu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de Gençapa Meriç tarafından kuruldu.

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt Nidya Tower Şubesi açıldı!

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt Nidya Tower Şubesi Esenyurt'ta Ersin Durgun ve Özdoğan Karagedik ortaklığında kuruldu.

Zümrüdü Anka Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Zümrüdü Anka Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Uçar ve Onur Günhan Bürge ortaklığında kuruldu.

Enka Moskova Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Enka Moskova Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Agah Mehmet Tara  ve İlhan Gücüyener tarafından kuruldu.

Asel Dağıtım Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Asel Dağıtım Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gündede tarafından kuruldu.

Lafij Gayrimenkul Geliştirme Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Lafij Gayrimenkul Geliştirme Ve Pazarlama Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kudret Gürbüz ve Can Kudret Gürbüz ortaklığında kuruldu.

AFT Gayrimenkul Geliştirme Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

AFT Gayrimenkul Geliştirme Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alay Topel tarafından kuruldu.

GİSP-YTÜ Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programı Haberi

GİSP-YTÜ Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programı

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu (GİSP) ve Yıldız Teknik Üniversitesi SEM, Gayrimenkul alanında düzenlediği Yuvarlak Masa Toplantıları ile sektörde gündem belirliyor. 

GİSP ile Yıldız Teknik Üniversitesi SEM ortaklığında yapılan "Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programı"nın başvuruları başladı. Programın yeni dönem kayıtları 21 Ekim'e kadar devam edecek. 

72 sata sürecek program ile katılımcılara gayrimenkul sektöründeki tüm konularda eğitim verilecek. Pprogram sonunda uzmanlık sertifikası vererek sektöre eğitimli yöneticiler ve çalışanlar kazandırmayı hedefleyen program, gayrimenkul sektörünün üst düzey yöneticilerinden ve YTÜ akademisyenlerinden, proje geliştirmeden hukuka, satış-pazarlamadan gayrimenkul değerlemeye, finanstan mimarı tasarıma kadar uzanan çok geniş bir yelpazede teorik ve pratik eğitim alıyor. 

Bu kadar büyük paraların harcandığı gayrimenkul sektörünün daha fazla okullu yöneticiler tarafından yönetilmesi gerektiğini belirten GİSP Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Gümüş, çoklu bir bakış açısı gerektiren...