27 / 04 / 2024

GİSP-YTÜ Gayrimenkul Geliştirme Programı başvuruları başladı!

GİSP-YTÜ Gayrimenkul Geliştirme Programı başvuruları başladı!

GİSP ile Yıldız Teknik Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programı'nın başvuruları başladı. Başvurular 21 Ekim'e kadar devam edecek. 



Gayrimenkul İçin Strateji Platformu (GİSP) ve Yıldız Teknik Üniversitesi SEM, Gayrimenkul alanında düzenlediği Yuvarlak Masa Toplantıları ile sektörde gündem belirliyor. 

 

GİSP ile Yıldız Teknik Üniversitesi SEM ortaklığında yapılan "Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programı"nın başvuruları başladı. Programın yeni dönem kayıtları 21 Ekim'e kadar devam edecek. 

 

72 sata sürecek program ile katılımcılara gayrimenkul sektöründeki tüm konularda eğitim verilecek. Pprogram sonunda uzmanlık sertifikası vererek sektöre eğitimli yöneticiler ve çalışanlar kazandırmayı hedefleyen program, gayrimenkul sektörünün üst düzey yöneticilerinden ve YTÜ akademisyenlerinden, proje geliştirmeden hukuka, satış-pazarlamadan gayrimenkul değerlemeye, finanstan mimarı tasarıma kadar uzanan çok geniş bir yelpazede teorik ve pratik eğitim alıyor. 

 

Bu kadar büyük paraların harcandığı gayrimenkul sektörünün daha fazla okullu yöneticiler tarafından yönetilmesi gerektiğini belirten GİSP Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Gümüş, çoklu bir bakış açısı gerektiren gayrimenkul sektöründe, bir profesyonelin, hukuktan, ekonomiye, planlamadan, değerlemeye birçok konuda bilgisi olması gerektiğinin altınız çizdi. 


Geri Dön