25 / 04 / 2024

Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programı 2017

Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programı 2017

GİSP ile Yıldız Teknik Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programı'nın başvuruları başladı. Başvurular 21 Ekim'e kadar devam edecek. 

Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programı yeni dönem kayıtları başladı!

GYODER Gayrimenkul Geliştirme ve Finansmanı Sertifika Programı'nda yeni dönem kayıtları başladı...

Gayrimenkul Geliştirme ve Finansmanı Sertifika Programı başladı!

Gayrimenkul Geliştirme ve Finansmanı Sertifika Programı'nda yeni dönem kayıtları başladı. Sertifika programının programına katılım ücreti 4 bin TL + yüzde 8 KDV. 

GİSP-YTÜ Gayrimenkul Geliştirme Programı başvuruları başladı!

GİSP ile Yıldız Teknik Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programı'nın başvuruları başladı. Başvurular 21 Ekim'e kadar devam edecek. 

Gayrimenkul geliştirme sertifika programı 13 Mart'ta yapılacak!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu, sektörün nitelikli eleman ihtiyacını karşılamak için harekete geçti. GİSP üyeleri 13 Mart 2017 tarihinden itibaren gayrimenkul geliştirme sertifika programını gerçekleştiriyor.

Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programı başvuruları başladı!

GİSP ve YTÜ ortaklığında düzenlenecek Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programı başvuruları başladı.

Gayrimenkul Geliştirme Finansmanı Sertifika Programı 2 Kasım'da!

ÖzÜ AA PGM’nin GYODER işbirliği ile gerçekleştireceği “Gayrimenkul Geliştirme ve Finansmanı Sertifika Programı” 2 Kasım 2016’da başlıyor.

Al Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi, Abidin Bozal Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Tayfun Toprak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 60 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Başakşehir, Başak Mahallesi'nde kuruldu.

Pehlivan Proje Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pehlivan Proje Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Özgür Pehlivan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 2 milyon TL sermaye ile 27 Ocak'ta Beylikdüzü, Yakuplu, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Pıoneers Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pıoneers Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi, A.Abdullah AElkhereıjı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 10 milyon TL sermaye ile 27 Ocak'ta Beşiktaş, Nisbetiye Mahallesi, Gazigüçnar Sokak'ta kuruldu.

Kadir Has Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programları başlıyor!

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nin Gayrimenkul Geliştirme Akademisi ile 6 yıldır ortaklaşa verdiği Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programları’nın Bahar dönemi eğitimleri Şubat ayında başlıyor

Metasa Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Metasa Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Bülent Savaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 5 milyon TL sermaye ile 12 Ocak'ta Eyüp, Mithatpaşa Mahallesi, Kızılçam Sokak 'ta kuruldu.

Timur Gayrimenkul Geliştirme tahvil faizini açıkladı!

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım AŞ., 75.000.000TL nominal tutarındaki tahvilin 07.04.2016 tarihli kupon faizi %3,90 olarak belirlendiğini KAP'a bildirdi.

Abdullah Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Abdullah Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi, Selahattin Aysel tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Ocak 'ta Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi 'nde kuruldu.

Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programı 2017 Haberi

Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programı 2017

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu (GİSP) ve Yıldız Teknik Üniversitesi SEM, Gayrimenkul alanında düzenlediği Yuvarlak Masa Toplantıları ile sektörde gündem belirliyor. 

GİSP ile Yıldız Teknik Üniversitesi SEM ortaklığında yapılan "Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programı"nın başvuruları başladı. Programın yeni dönem kayıtları 21 Ekim'e kadar devam edecek. 

72 sata sürecek program ile katılımcılara gayrimenkul sektöründeki tüm konularda eğitim verilecek. Pprogram sonunda uzmanlık sertifikası vererek sektöre eğitimli yöneticiler ve çalışanlar kazandırmayı hedefleyen program, gayrimenkul sektörünün üst düzey yöneticilerinden ve YTÜ akademisyenlerinden, proje geliştirmeden hukuka, satış-pazarlamadan gayrimenkul değerlemeye, finanstan mimarı tasarıma kadar uzanan çok geniş bir yelpazede teorik ve pratik eğitim alıyor. 

Bu kadar büyük paraların harcandığı gayrimenkul sektörünün daha fazla okullu yöneticiler tarafından yönetilmesi gerektiğini belirten GİSP Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Gümüş, çoklu bir bakış açısı gerektiren...