25 / 04 / 2024

AÜ Gayrimenkul Geliştirme Programı başvuruları başladı!

AÜ Gayrimenkul Geliştirme Programı başvuruları başladı!

Uluslararası akreditasyona sahip tek akademik birim olan Ankara Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Anabilim Dalı ile GYODER işbirliğine gitti.



Gayrimenkul sektörüne uluslararası akredite olmuş bir programdan mezun olma olanağı sunan  Ankara  Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Programı’na başvurular 14 Ağustos’ta başladı.


Program kapsamında dersler teorik bilgi birikimi ile uygulama deneyimini birleştiren nitelikli akademisyenler tarafından verilmektedir. Gayrimenkul sektöründe kariyerlerini geliştirmek isteyen herkese doğru eğitimi vermeyi hedefleyen programın sunduğu en büyük fırsat ise dünyada gayrimenkul ve inşaat alanında tepe meslek örgütü olan RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors - Lisanslı Değerleme Uzmanları Kraliyet Kurumu) tarafından akredite edilmiş olmasıdır. Ayrıca program, Uluslararası Değerleme Standartları Konseyi (International Valuation Standards Council – IVSC)’ne üyeliğini de gerçekleştirmiştir.


GYODER üyelerinin yüzde  25 indirimli olarak faydalanabileceği “Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi” programına kayıt olma fırsatını kaçırmayın!


Son başvuru tarihi - 21 Ağustos 2017


Geri Dön