17 / 04 / 2024

AÜ Gayrimenkul Geliştirme Programı

AÜ Gayrimenkul Geliştirme Programı

Uluslararası akreditasyona sahip tek akademik birim olan Ankara Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Anabilim Dalı ile GYODER işbirliğine gitti.

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket kuruldu!

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket Bağcılar'da 19 milyon 99 bin 958,42 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bağcılar'da 116 milyon 605 bin 350,68 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Ertaç, Başak Balaban ve Rana Anıl ortaklığında kuruldu.

Başerel İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başerel İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Resul Başer tarafından kuruldu.

Backıng Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Backıng Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Aşkaleli tarafından kuruldu.

Nuryıldız Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Nuryıldız Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bağcılar'da Mehmet Nurkan Nalbant, Burak Halil Mirza, Ceyhun Öziş, Ogün Kalaycı ve Nuryıldız Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt Nidya Tower Şubesi açıldı!

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt Nidya Tower Şubesi Esenyurt'ta Ersin Durgun ve Özdoğan Karagedik ortaklığında kuruldu.

Dap Gayrimenkul Geliştirme borsaya geliyor!

Kovid-19 salgını sürecinde geliştirdiği ‘Sağlıklı Ev’ konseptini gayrimenkul sektörüne kazandıran DAP Gayrimenkul Geliştirme, Garanti BBVA Yatırım’ın önderliğinde halka açılıyor. İşte DAP Gayrimenkul Geliştirme'nin halka arz detayları...

DAP Gayrimenkul Geliştirme halka arz ediliyor!

DAP Holding iştiraklerinden DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. hisseleri Garanti BBVA Yatırım’ın konsorsiyum önderliğinde halka arz edilecek... 

Galaxie Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bebek Şubesi açıldı!

Galaxie Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bebek Şubesi bugün 40 bin TL sermaye bedeli ile Refia Banu Küçükköylü tarafından açıldı.

Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Address İstanbul Şubesi açıldı!

Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Address İstanbul Şubesi Üsküdar'da 22 milyar 758 milyon 99 bin 546 TL sermaye bedeli ile Ahmad Thani R.S Almatrooshi ve M. Ali Rashed Alabbar otaklığında açıldı.

Forin Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Ltd.Şti. İstanbul Nişantaşı Şubesi açıldı!

Forin Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Ltd.Şti. İstanbul Nişantaşı Şubesi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Tahsin Biber tarafından açıldı.

AFT Gayrimenkul Geliştirme Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

AFT Gayrimenkul Geliştirme Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alay Topel tarafından kuruldu.

AÜ Gayrimenkul Geliştirme Programı Haberi

AÜ Gayrimenkul Geliştirme Programı

Gayrimenkul sektörüne uluslararası akredite olmuş bir programdan mezun olma olanağı sunan Ankara Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Programı’na başvurular 14 Ağustos’ta başladı.


Program kapsamında dersler teorik bilgi birikimi ile uygulama deneyimini birleştiren nitelikli akademisyenler tarafından verilmektedir. Gayrimenkul sektöründe kariyerlerini geliştirmek isteyen herkese doğru eğitimi vermeyi hedefleyen programın sunduğu en büyük fırsat ise dünyada gayrimenkul ve inşaat alanında tepe meslek örgütü olan RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors - Lisanslı Değerleme Uzmanları Kraliyet Kurumu) tarafından akredite edilmiş olmasıdır. Ayrıca program, Uluslararası Değerleme Standartları Konseyi (International Valuation Standards Council – IVSC)’ne üyeliğini de gerçekleştirmiştir.


GYODER üyelerinin yüzde  25 indirimli olarak faydalanabileceği “Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi” programına kayıt olma fırsatını kaçırmayın!


Son başvuru tarihi - 21 Ağustos...