19 / 04 / 2024

Gizem Karaca nerede yaşıyor

Gizem Karaca nerede yaşıyor

Evlenip İzmir'de yaşamaya başlayan Gizem Karaca önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Güzel oyunca köy hayatını çok sevdiğini anlattı.

Ahmet Karaca nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Yüksek lisansını yurt dışında mı yaptı?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda İşe Alım ve Ücretlendirme Komitesi Üyesi Türk iş insanı Ahmet Karaca kimdir? Ahmet Karaca hangi okuldan mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? İşte Türk iş insanı Ahmet Karaca ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Karaca Multifry Inox Double Pan AirFryer indirime girdi! Bu fırsat kaçmaz! 17 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Karaca Multifry Double Pan AirFryer, hava sirkülasyonu teknolojisi ile tüm gıdaları hızlı ve eşit ve pişirir. Peki, Karaca Multifry Inox Double Pan AirFryer en uygun nerede satılıyor, indirimli fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Karaca Air Pro Siyah Gold Cook Köz XL Airfryer 3 bin 999 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerede satılıyor? 

Karaca Air Pro Siyah Gold Cook Köz XL Airfryer, közleme, ızgara, pişirme, ısıtma, meyve sebze kurutma ve ev yoğurdu yapma fonksiyonları ile dikkatleri üzerine çekiyor. 

Karaca Multifry Single Pan Yağsız Fritöz ne kadar, en uygun nerede? 23 Mart 2023 fiyat listesi...

Karaca Multifry Single Pan, çok az yağla ya da yağsız; sağlıklı, lezzetli, pratik ve düşük kalorili yemekler yapmanızı sağlar. Patatesten tavuğa, balıktan ete, kestaneden keke kadar birçok yiyeceği kolayca pişirir. Peki, Karaca Multifry, kaç litre? İşte detaylar...

Karaca Air Pro Konuşan Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Mart 2023 fiyat listesi

Doğru fritözü ararken Karaca Konuşan Airfryer'a bakmayı unutmayın. Birçok kişi, yiyecekleri iyi pişirebilen bir havayla kızartma makinesi ister. İşte sizE fırsat!  Peki Karaca Air Pro Konuşan Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesi en ucuza nerede satılıyor, ne kadara satılıyor? Karaca 8 Mart 2023 fiyat listesi

Kahve makinesi arayışı içinde olanlar dikkat! Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesini sizin için araştırdık.  Peki Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesi en ucuz fiyata nereden alınır? 

Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer nerede ne kadar? Kaç paraya satılıyor ? 07 Ocak 2023 fiyat listesi

Pratik ve acil çözümler için ev hanımlarının her zaman kurtarıcısı konumunda olan fritözler için araştırma yapan hanımlar! Bu haber sizin için Peki Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer fiyatı nerede ne kadar? 

Ekol Taşınmaz Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Taşınmaz Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Acar, Baran Keçeli, Cem Utku Özler ve Gizem Karaca ortaklığında kuruldu.

Gizem Karaca: İzmir'deyim, köy hayatı yaşıyorum!

Evlenip İzmir'de yaşamaya başlayan Gizem Karaca önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Güzel oyunca köy hayatını çok sevdiğini anlattı.

Gizem Karaca dolandırıldı!

Gizem Karaca İzmir'de yer alan evi için yaptığı beyaz eşya alışverişinin ürünlerini alamadı. Karaca, kendisini distribütör olarak tanıtan kişiden şikayetçi oldu.

TOKİ Kars Karacaören 2019 projesi 30 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kars Karacaören 2019 nerede? TOKİ Kars Karacaören 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ Kars Karacaören 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Kars Karacaören 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Kars Karacaören 2019 kurası ne zaman? İşte TOKİ Kars Karacaören 2019 projesi 30 soruda tüm detaylarıyla...

Karaca ilk mağazasını nerede açtı?

Gelecek dönemde Karaca’nın hedefinde online ve yurt dışı gelirlerini büyütmek var. Karaca Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Karaca, "Yurt dışı gelirlerimiz cirodan yüzde 10 bile pay almıyor. Yurt dışında doğru pazarlar bulup kendimizi geliştirebiliriz" dedi...

Gizem Karaca'nın Alaçatı'daki villasının inşaatı başladı!

Oyuncu Gizem Karaca ve nişanlısı Kemal Ekmekçi evlenince İzmir Alaçatı'ya taşınacak. Çift, villasının inşasına başladı. Karaca'ya İzmirli hayranlarından tebrik mesajı yağdı.

Gizem Karaca nerede yaşıyor Haberi

Gizem Karaca nerede yaşıyor

Evlenip İzmir’e yerleşen Gizem Karaca, ailesini özledikçe İstanbul’u ziyaret ediyor. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; ünlü oyuncu, önceki gün de annesiyle Nişantaşı’nda görüntülendi.

Habercilerle konuşan Karaca, söylendiği gibi tükenmişlik sendromu yaşamadığını, sadece köy hayatını sevdiği için gittiğini söyledi:

“Uzun zamandır İzmir’deydim, bildiğiniz köy hayatı yaşıyorum. Buraya İstanbul’u ve ailemi özleyince gelip gidiyorum, yetiyor.”