18 / 04 / 2024

Global Gayrimenkul

Global Gayrimenkul

İnternet yatırımlarına devam eden Doğuş Grubu, son olarak gelişmekte olan ülkelerin gayrimenkul piyasalarına odaklanan global gayrimenkul bilgi şirketi REIDIN ile ortak oldu. REIDIN, en güvenilir referans noktası olmayı hedefliyor...

Bil Global Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bil Global Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 32 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Bilçe, Hacı Bayram Bilçe, Mehmet Bilçe, Mustafa Bilçe ve Osman Bilçe ortaklığında kuruldu.

Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Nam Global İnşaat Gayrimenkul Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nam Global İnşaat Gayrimenkul Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Özdemir ve Nafiz Özdemir ortaklığında kuruldu.

Dynamıc Global Cıty Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dynamıc Global Cıty Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nicolai Bingenheimer taarfından kuruldu.

Zeynosh Global Gayrimenkul Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeynosh Global Gayrimenkul Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Işıl Zeynep Özden tarafından kuruldu.

Db Bilgin Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Db Bilgin Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Örfi Bilgin tarafından kuruldu.

Anka Global İnvestment Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Global İnvestment Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kaya tarafından kuruldu.

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Altunbüken ve Sinan Altunbüken ortaklığında kuruldu.

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şamil Ocak, Mehmet Tuna Han Aslan ve Mustafa Hakkı Karataş ortaklığında kuruldu.

Pb Global İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pb Global İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Raşa Boduroğlu tarafından kuruldu.

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Okılakhon Orıpov tarafından kuruldu.

Fiza Global Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fiza Global Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arcan Emre Göle ve Nargız Zeynalova ortaklığında kuruldu.

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Süha Bayındır tarafından kuruldu.

Global Gayrimenkul Haberi

Global Gayrimenkul

İnternet yatırımlarına devam eden Doğuş Grubu, son olarak gelişmekte olan ülkelerin gayrimenkul piyasalarına odaklanan global gayrimenkul bilgi şirketi REIDIN ile ortak oldu. 


Uluslararası yatırım fonlarından yerel bankalara, finansal kurumlardan emlak şirketlerine, devlet kurumlarından geliştiricilere kadar ilgili tüm sektör profesyonellerinin tercihi olan REIDIN, Doğuş Grubu ortaklığıyla Türkiye ve uluslararası diğer pazarlardaki iddiasını kuvvetlendirerek en güvenilir referans noktası olmayı hedefliyor. Doğuş Grubu'ndan yapılan açıklamada, Doğuş'un yeni yatırımıyla gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı kazandırmayı, sektörü şeffaflaştırmayı ve sektör oyuncularının verimliliklerini artırmayı hedeflediği belirtildi. 


Posta...