25 / 04 / 2024

Global Kentsel Yapı İnşaat

Global Kentsel Yapı İnşaat

Global Kentsel Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Çilingir, Yakup Altan Öztürk, Alkan Genç tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta kuruldu.

Merta Global Teknik Yapı Anonim Şirketi kuruldu! 

Merta Global Teknik Yapı Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Yılmaz tarafından kuruldu.

Likya Kentsel Yapılar İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Likya Kentsel Yapılar İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Ergün tarafından kuruldu.

Global Group Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Global Group Yapı İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy'de Serhat Tuncer tarafından kuruldu.

Birden Kentsel Yapı Tasarım İnşaat Müşavirlik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Birden Kentsel Yapı Tasarım İnşaat Müşavirlik Sanayi  Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli Deniz Şimşek tarafından kuruldu.

Global Asya Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Global Asya Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Özyavaş tarafından kuruldu.

Ahmet Ercan'dan dikkat çeken Marmara depremi açıklaması!

Yüksek Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dün merkez üssü Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi açıkları olan 4.1 büyüklüğündeki depremle ilgili konuştu. Ercan, depremler 'Yapılarınızı bir an önce kentsel yapı haline getirin' diyor dedi.

Boğazkent Kentsel Yapı İmar Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Boğazkent Kentsel Yapı İmar Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunüs Öztepe tarafından kuruldu.

Global Investment Yapı Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Investment Yapı Geliştirme Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Sultan Güçlü tarafından kuruldu.

Zy Kentsel Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Zy Kentsel Yapı Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Özgen tarafından kuruldu.

Kalebodur'dan Arşivdeki Fotoğraflar yarışması!

Kalebodur'un kentsel yapılı çevreyle ilgili olarak çekilen fotoğrafları içeren Arşivdeki Fotoğraflar yarışması için 4 Mayıs 2020 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Avbel Kentsel Yapı Tasarım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Avbel Kentsel Yapı Tasarım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Alataş tarafından kuruldu. 

Kare Steel Global Construction Yapı Merkezi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kare Steel Global Construction Yapı Merkezi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Işık tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu: Deprem milli bir sorundur!

Türkiye'nin kentsel yapısıyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP’nin İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu, ''Deprem, can ve mal güvenliği, bu kent için milli bir sorundur'' dedi.

Global Kentsel Yapı İnşaat Haberi

Global Kentsel Yapı İnşaat

Global Kentsel Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Çilingir, Yakup Altan Öztürk, Alkan Genç tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta kuruldu. 


Global Kentsel Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin  başlıca maksat ve mevzuu şunlardır: A. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. B. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. C. Türkiye sınırları içinde veya...