26 / 04 / 2024

Global Real Invest Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Koca

Global Real Invest Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Koca

Yeni hükümetten "kentsel dönüşümün hızlandırılmasını" isteyen gayrimenkul sektörü temsilcileri, bu konuda seferberlik başlatılması gerektiğini belirtiyor. Sektör temsilcileri kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin taleplerini AA muhabirlerine anlattı.

Konut sektörünü hareketli günler bekliyor!

Nizameddin Aşa: "Ertelenmiş yatırım talepleri yeniden gündeme gelecek ve 2016 yılında canlı piyasa hareketleri yaşayacağız. Özellikle bahar aylarında Körfez ülkelerinden yoğun talepler geleceğini tahmin ediyorum" dedi.

Mall Invest Global Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mall Invest Global Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Jıbid Bulğan tarafından kuruldu.

Star Global Real Estate Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Global Real Estate Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta İbrahim Yavuzant tarafından kuruldu.

Real İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited  Şirketi kuruldu!

Real İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited Şirketi Eyüpsultan’da  200 bin sermaye bedeli  M.Moh`D Mamdouh    Sakkejha Talal Darwısh tarafından kuruldu.

Future Invest Global Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Future Invest Global Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Tunç İnsel, Zafer Ergün, Ahmet Hamza Akıncı, Ahmet Şevket Kocaoğlu, Can Berkay Sporcu, Phılıppe Yves El Fassy ve Akın Algül ortaklığında kuruldu.

Global Invest İnşaat Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Invest İnşaat Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Askarbek Rakhımanberdıyev tarafından kuruldu.

Özak GYO, Global Gelişmekte Olan Piyasalar Endeksi'nde!

Türkiye genelinde başarılı projelere imza atan Özak GYO, EPRA tarafından ortak yönetilen (European Public Real Estate Association) “FTSE EPRA/NAREIT Global Gelişmekte Olan Piyasalar Endeksi”nde yer aldı.

Global Real Estate Development ve Knight Frank iş birliği yaptı!

Londra merkezli Türk kökenli gayrimenkul markası GRED (Global Real Estate Development) ile dünyanın sayılı gayrimenkul danışmanlık firmalarından Knight Frank ile iş birliği gerçekleştirdi.

GRED yeni konsept ofisi'ni Bebek'te açtı!

Türk yatırımcılara konut ve perakende gayrimenkul konularında danışmanlık ve aracılık hizmeti veren Londra merkezli Türk Girişimi GRED (Global Real Estate Development), İstanbul’da Bebek’te yeni konsept ofisini hizmete açtı.

Real Value Global Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Value Global Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Çakmaklı, Ottmar Mıchael Renz ve Otta Franz Engel ortaklığında kuruldu.

Global İnvest Partner Emlak ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global İnvest Partner Emlak ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Adeel Shuja Butt ve Faheem Babar ortaklığında kuruldu.

Invest Global İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Invest Global İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi dün Beyoğlu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Yıldırım tarafından kuruldu.

Related Group'un Miami projeleri Türk pazarında tanıtıldı!

Miami’nin başarılı emlak danışmanı Global Real Estate Group, Amerika’nın en tanınmış gayrimenkul firmalarından biri olan Related Group’un Miami projelerinin tanıtımı için bir gece düzenledi.

Bilfinger ve Global MD, Türkiye’ye Avrupa’dan kaynak aktaracak!

Sermaye piyasalarının gözde şirketi Global MD Portföy Yönetimi ile Almanya’nın gayrimenkul devi Bilfinger Real Estate, Türkiye’ye Avrupa’dan kaynak aktarma hedefiyle işbirliği kararı aldı.

Global Real Invest Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Koca Haberi

Global Real Invest Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Koca

 Yeni kurulacak hükümetten "kentsel dönüşümün hızlandırılması" talebinde bulunan inşaatçı ve müteahhitler, kentsel dönüşüm seferberliği çağrısı yaptı.


Sektör temsilcileri, 31 Mayıs 2012 tarihinde yürürlüğe giren "Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun" kapsamında yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin taleplerini AA muhabirlerine anlattı.


Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, seçimlerin ardından Türkiye'nin ilk önceliğinin kentsel dönüşüm olması gerektiğini vurguladı.



Kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poors'un eylülde doğal felaketlerin kredi notları üzerine muhtemel etkilerine dair bir araştırma raporu yayımladığını hatırlatan Ağaoğlu, bu raporda Türkiye'nin fay hatları nedeniyle "ekonomisi tehdit altında bir bölge" olarak gösterildiğini kaydetti.


Ağaoğlu, "Türkiye'de bugün yarın İstanbul depremi bekleniyor ve dünyadaki herkes bunun farkında. Kafamızı deve kuşu gibi kuma gömmeyelim, yitirilen canları hatırlayıp ders alalım. Kentsel dönüşüm için sözde değil...