19 / 04 / 2024

Gloria Otelleri 2017

Gloria Otelleri 2017

Gloria Hotels ve Resort Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Uzan, projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Uzan, 3 yeni otel yatırımı projesinin olduğunu açıkladı.

Gloria Otelleri'nden 3 yeni otel yatırımı projesi!

Gloria Hotels ve Resort Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Uzan, projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Uzan, 3 yeni otel yatırımı projesinin olduğunu açıkladı.

Rixos Hotels 2017'nin en iyi otelleri listesinde!

Oteller zinciri, dünyanın en büyük otel ve seyahat değerlendirme sitesi Tripadvisor ve Avrupa'nın önde gelen otel değerlendirme platformlarından Holiday Check'in 2017'nin en iyi otelleri listesinde yer aldı.

Tarlabaşı 360'ın ilk etabı 2017'de tamamlanacak!

İstanbul'un tarihi dokusuyla öne çıkan semtlerinden Tarlabaşı'nın dönüşümü için hayata geçirilen Tarlabaşı Kentsel Yenileme Projesi'nin ilk etabında yer alan ofis bölümleri 2016 yılı sonuna doğru, rezidans bölümleri ise 2017 yılında bitirilecek.

Vadişehir Konutları 2017 yılında teslim edilecek!

İSTANBUL Başakşehir’de mahalle konsepti ile hayata geçecek Vadişehir konut projesi için 550 milyon lira yatırım yapılacak. Projede inşaat çalışmaları başlarken, konut teslimlerinin 2017’nin ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

İstanbul'da 2017'ye kadar 89 bin 499 markalı konut yapılacak!

Türkiye'nin 3 büyük ilinde 2017 yılına kadar yaklaşık 122 bin konut daha inşa edilecek. Halen inşaatları devam eden projelerde İstanbul açık ara önde.

Gloria Golf Resort en iyi otel seçildi!

CORAL Travel'ın Moskova'da üçüncüsünü düzenlediği Starway World Best Hotel ödül töreninde Özaltın Grubu'na ait Gloria Golf Resort dünyanın en iyi otelleri kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Ispartakule Bizim Evler 7 projesi 2017'de teslim edilecek!

Bizim Evler 7'de ön talep toplamaya başladı. Projede 532 konut ve 43 ticari ünite yer alıyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin bulduğu projede, teslimlerin 2017 içerisinde yapılması hedefleniyor.

Raffles İstanbul 2015’in en cool otelleri listesinde!

Raffles İstanbul Zorlu Center, son olarak Travel+Leisure Dergisi’nin Amerika edisyonu tarafından yılda bir kez yayınlanan “2015’in En Cool Otelleri” listesine seçildi.

Çanakkale'de dünya turizmi için barış çağrısı!

3 YIL önce Almanya'da Gloria Otelleri'nin Nuri Özaltın başkanlığında ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın himayesinde kurulan Uluslararası Diyalog Enstitüsü (IDI) 21 Mayıs'ta dünya turizm için barış çağnsı yapacak.

Antalya Büyükşehir'den Gloria Sports Arena'ya ziyaret!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mesut Kocagöz, Türkiye'nin ilk ve çok kapsamlı, Avrupa'nın özel sektöre ait en büyük spor yatırımı olan Gloria Sports Arena'yı ziyaret etti Ûzaltın Holding tarafından Ocak 2015'te faaliyete geçirilen Türkiye'nin

Gloria Sports Arena Avrupa'nın özel sektöre ait en büyük spor yatırımı!

Özaltın Holding'in Antalya'da inşa ettiği Gloria Sports Arena, bünyesinde bulunan butik konaklama tesisi ve sağlık merkezi ile profesyonel sporcuların tüm kamp ihtiyaçlarına cevap veriyor..

Lokum Evler'den evi al peşinatı 2017'de öde!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı'nın hayata geçirdiği Lokum Evler projesinde satışlar devam ediyor. Kampanya kapsamında yüzde 25'lik peşinatı 2017 yılı Ocak ayına kadar ertelemek mümkün.

Lokum Evler’de şimdi al 2017’de öde kampanyası başladı!

İstanbul Tuzla’da yükselen Lokum Evler’de, ‘Şimdi al 2017’de öde’ kampanyası başladı. DKY İnşaat ve Metropolist Yapı imzası taşıyan projede yüzde 25 peşinat Ocak 2017’ye kadar ertelenebilecek.

Gloria Otelleri 2017 Haberi

Gloria Otelleri 2017

Gloria Hotels ve Resort Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Uzan, turizm sezonu ve Özaltın Holding iştiraklerinden Gloria Otellerinin performansı ve yeni başlatılan yenilikler, hedef ve projelerini anlattı. Uzan, 2017 yılı turizm sezonunda 58 milyon euro ciro amaçladıklarının söyledi. 


Uzan, “Geçtiğimiz kriz döneminde oteller 2018-200 yılları arasında karlılığı unutsun demiştim. Otellerin karlılıkları azalıyor. Ancak, bu yıl 2016’dan daha iyi olacak. Ancak 2015’e göre ise yüzde 15 düşüş olabilir. Avrupa’dan gelen taleplerle bu yılı 2015 rakamlarıyla kapatırız. Türkiye’de düzlüğe çıkar ve önümüzdeki yıl da başını alıp gider. Şu anda Avrupa’dan yoğun talep olmasına rağmen uçak yok. Hollanda pazarında da düzelme var. Hem TOBB hem de TÜROFED yetkilileri THY uçaklarının talep olan pazarlara yönlendirilmesi için görüşmeler yapıyor” diye konuştu. 


Gloria otellerinde yeni pazar arayışlarının...