23 / 04 / 2024

Gny Sultan Yapı İnşaat adres

Gny Sultan Yapı İnşaat adres

Gny Sultan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şahin ve Günay Şahin ortaklığında kuruldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçecek tren için BAE ile kredi görüşmesi yapılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden geçecek demir yolu projesi için BAE ile kredi görüşmesinin yapıldığına dikkat çekerek, proje ile ilgili bilgi verdi. 

Gny Total Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gny Total Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Günay tarafından kuruldu.

Gny Sultan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gny Sultan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şahin ve Günay Şahin ortaklığında kuruldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü için 8.5 milyar TL harcama yapıldı!

Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı Güngör Uras, bugünkü yazısında saat 16:00'da açılışı yapılacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü kaleme aldı. İşte Güngör Uras'ın o yazısı:

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde son hazırlıklar yapılıyor!

26 Ağustos'ta açılışı yapılacak Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde son hazırlıklar yapılıyor.Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçiş ücreti KDV dahil otomobiller için 9,9 lira, kamyonlar için 21,29 lira olacak.

Kumluca Yavuz Sultan Selim Deresi'nde köprü yapımına başlandı!

Kumluca'da şehir içi trafiğini rahatlatacak imar çalışması kapsamında Eski Cami Mahallesi'nde köprü yapımına başlandı. Yavuz Sultan Selim Deresi'ne yapılacak köprü, Eski Cami ile Narenciye mahallelerini birbirine bağlayacak.

Mihrimah Sultan Külliyesi'nin önüne prefabrik yapı mı inşa edildi?

Kanuni Sultan Süleyman’ın, kızı için, Mimar Sinan’a Üsküdar’da yaptırdığı Mihrimah Sultan Külliyesi’nin önüne yaklaşık 4 metre yüksekliğinde prefabrik bir yapı inşa edilmeye başladığı öne sürüldü.

Kayseri Sultan Sazlığı'nda çevre düzenlemesi yapıldı!

Kayseri'de bulunan Sultan Sazlığı Ziyaretçi Bilgilendirme Merkezinde çevre düzenlemesi çalışmaları başladı. Toplamda 85 bin TL'lik bir yatırım yapılacağı bildirildi.

Bezm-i Alem Valide Sultan Vakfı'ndan yapım karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Bezm-i Alem Valide Sultan Vakfı'na ait harap çeşme ve tarlayı yapım karşılığı kiraya veriyor. İhalesi 31 Ağustos'ta gerçekleşecek.

Sultan Yapı Elemanları İnşaat Gıda Tarım ve Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Yapı Elemanları İnşaat Gıda Tarım ve Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Güler Çatal tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da kuruldu.

Rehber Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rehber Yapı İnşaat Limited Şirketi, Necdet Sardık, Yalçın Kırergin tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi, Eval Life'ta kuruldu.

Peykan Yapı ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Peykan Yapı ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Fatih Topaloğlu, Erkan Topaloğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da Fatih, Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde kuruldu.

Kalga Sultan Sarayı arazisine buz pateni pisti yapılacak!

Rusya'nın ilhak ettiği Kırım'da Kırım Tatar Türklerinin tarihi ve kültürel mirası niteliğini taşıyan Kalga Sultan Sarayı'nın bulunduğu araziye buz pateni pisti inşa edilecek..

Gny Sultan Yapı İnşaat adres Haberi

Gny Sultan Yapı İnşaat adres


Gny Sultan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şahin ve Günay Şahin ortaklığında kuruldu. 


Gny Sultan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

A. İNŞAAT - Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöreait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğerişler.


Gny Sultan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres:...