19 / 04 / 2024

Kumluca Yavuz Sultan Selim Deresi'nde köprü yapımına başlandı!

Kumluca Yavuz Sultan Selim Deresi'nde köprü yapımına başlandı!

Kumluca'da şehir içi trafiğini rahatlatacak imar çalışması kapsamında Eski Cami Mahallesi'nde köprü yapımına başlandı. Yavuz Sultan Selim Deresi'ne yapılacak köprü, Eski Cami ile Narenciye mahallelerini birbirine bağlayacak.



Kumluca Belediyesi tarafından şehir içi trafiğini rahatlatacak imar çalışması kapsamında Eski Cami Mahallesi'nde köprü yapımına başlandı. Kumluca Belediyesi tarafından Eski Cami ile Narenciye mahallelerini birbirine bağlayacak ve şehir içi trafiği rahatlatacak imar çalışmaları kapsamında Yavuz Sultan Selim Deresi üzerine yapılacak köprü çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, imar planı uygulamasının devam ettiğini söyledi. Yapılacak çalışmayla Eski Cami Mahallesi Kiremithane Sokak'tan, Narenciye Mahallesi Kasapçayırı Caddesi'nin Yavuz Sultan Selim Deresi üzerine yapılacak köprü ile bağlantısının sağlanacağını aktaran Başkan Çetinkaya, "Şu anda köprünün yapımına başlandı. Yaklaşık 2 ayda yüklenici müteahhit köprüyü tamamlayacak. Ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz yol açacak. Tüm bu çalışmalarımız yıl sonuna kadar tamamlanacak" dedi. 


Daha önce Kumluca Belediye Meclisi tarafından alınan imar uygulaması kararı gereğince söz konusu bölgede 3194 sayılı İmar Kanunu'nun 18'inci maddesi gereğince parselasyon çalışmasının da tamamlandığını kaydeden Başkan Çetinkaya, yıl sonu itibariyle çalışmalar tamamlandığında ilçenin yeni bir görünüme daha kazanmış olacağını vurguladı.


Batı Antalya


Haber Sabah Akdeniz'de şu şekilde yer aldı


KUMLUCA Belediyesi tarafından şehir içi trafiğini rahatlatacak imar çalışması kapsamında Eski Cami Mahallesi'nde köprü yapımına başlandı. Eski Cami ile Narenciye mahallelerini birbirine bağlayacak ve şehir içi trafiği rahatlatacak imar çalışmaları kapsamında Yavuz Sultan Selim Deresi üzerine yapılacak köprü çalışmalarım inceleyen Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, imar planı uygulamasının devam ettiğini söyledi. Başkan Çetinkaya, "Şu anda köprünün yapımına başlandı. 2 ayda tamamlayacak. Ardından yolu açacağız. Bu çalışmalar yıl sonunda bitecek" dedi. 


Sabah Akdeniz


Geri Dön