24 / 04 / 2024

Go Smart Danışmanlık Turizm iletişim

Go Smart Danışmanlık Turizm iletişim

Go Smart Danışmanlık Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Husam Tamım M. Aladnanı tarafından kuruldu. 

Smart Şehircilik Mimarlık Planlama Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Smart Şehircilik Mimarlık Planlama Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Katsıaryna Okur ve Mert Ali Özan ortaklığında kuruldu.

Go Partners Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Go Partners Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Uygur Osmanoğlu tarafından kuruldu.

Go To İstanbul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Go To İstanbul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Chaychızadeh Ve Sayed Maqsood MahmoodI tarafından kuruldu.

Smart Ventures Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Ventures Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kamil Demirel tarafından kuruldu.

Smart Solution İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Solution İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Hamwı tarafından kuruldu.

Mıgo İnşaat Uluslararası Ticaret Danışmanlık İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Mıgo İnşaat Uluslararası Ticaret Danışmanlık İhracat Ve İthalat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Turan ve Tarek Omar Karım ortaklığında kuruldu.

Madinah Smart Danışmanlık Turizm Servis Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Madinah Smart Danışmanlık Turizm Servis Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu...

Go Smart Danışmanlık Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Go Smart Danışmanlık Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Husam Tamım M. Aladnanı tarafından kuruldu. 

Smart Halı Ve Oto Kiralama Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Halı Ve Oto Kiralama Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 110 bin TL sermaye bedeli ile Mukhtar Benotman tarafından kuruldu. 

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Nadire Gülçin Çetiner, İlgi Sönmez ve Selim Ozan Kıvılcım ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Go Genç Proje Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Go Genç Proje Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi Şahsenem Genç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Smart Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Guanwoo Jung, Geumbı Lım ve Taha Sezi Şahin tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Haziran 2015 tarihinde Eyüp'te kuruldu.

Çevre danışmanlık firması ceza puanları!

Çevre danışmanlık firması denetimi sırasında yerine getirilmeyen yükümlülükler ve bu yükümlülüklere eş çevre danışmanlık firması ceza puanları, çevre danışmanlık firması denetimi değerlendirme formunda yer alıyor...

Go Smart Danışmanlık Turizm iletişim Haberi

Go Smart Danışmanlık Turizm iletişim

Go Smart Danışmanlık Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Husam Tamım M. Aladnanı tarafından kuruldu. 

Go Smart Danışmanlık Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü müşteri temini ve müşteri yönlendirme faaliyetleri, alım-satım ve hizmet komisyonculuğu yapmak. 2-Gayrimenkul, emlak, sağlık, eğitim, turizm, sanayi ve ticaret alanlarında danışmanlık yapmak veya bu işlerin yapımına aracılık etmek. 3-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat, taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 4- Yurt içinde ve yurt dışında yatırım, sağlık, eğitim, turizm ve ticaret hizmetlerinin verilmesinde gerekli olan hava, deniz, kara taşımacılığı ve transfer işlemlerini yapmak veya yaptırmak.

Go Smart Danışmanlık Turizm Sanayi Ticaret Limited...