24 / 04 / 2024

Gobain Weber

Gobain Weber

Gobain Weber Türkiye Genel Direktörü Levent Gökçe, 2013'ün kendileri açısından iyi bir yıl olduğunu belirterek, "Yeni ürünlerimiz, yeni fabrikalarımız ve güçlü dağıtım ağımız sayesinde bir büyüme gerçekleştirdik" dedi...

Levent Gökçe, İZODER’in yeni başkanı oldu!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği İZODER’in Olağan Genel Kurulu’nda alınan kararla Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Saint-Gobain Türkiye CEO'su Levent Gökçe getirildi.

Ankara Next Level Yıldız satış ofisi!

Ankara Next Level Yıldız satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen proje mimar Brigitte Weber tarafından hazırlanacak.

Rigips'ten 5 kat dayanıklı levha!

Saint-Gobain Şirketler Grubu’nun Türkiye’deki alçı ve alçı levha ürünleri üreticisi Rigips, yeni nesil levha “Habito”ile ön plana çıkıyor. Habito, standart alçı levhalardan 5 kat daha dayanıklı

Saint-Gobain'den yeni nesil levha: Habito!

Saint-Gobain Grubu’nun ileri teknolojiyle üretilen yeni nesil levhası Habito, yüksek kalite teknik özellikleri ve kullanıcı dostu çözümleriyle iç mekanlarda yaşam konforunu artıran performans kriterleri sunuyor.

Saint-Gobain Gypsum Troph Ödülleri sahiplerini buldu!

1998 yılından bu yana gerçekleştirilen “Saint-Gobain Uluslararası Gypsum Trophy” ödüllerinin 10.’su Prag’da gerçekleşti. “Konut” kategorisi birincisi ise SAMA Gipserei + Fassaden GmbH oldu.

Rigips'in yeni sistem çözümleri İstanbul Yapı Fuarı'nda ilgi gördü!

Saint-Gobain Rigips Türkiye, 10-14 Mayıs 2016 tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 39. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da yenilikçi sistem çözümleriyle yer aldı.

39. Yapı Fuarı Turkeybuıld İstanbul'da büyük ilgi gördü!

Saint-Gobain Rigips Türkiye, 10-14 Mayıs 2016 tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 39. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da yenilikçi sistem çözümleriyle yer aldı.

Saint-Gobain Rigips Türkiye Dalga Dalga Değişim bayi toplantısı gerçekleşti!

Türkiye’de 2001 yılından bu yana yapı malzemeleri sektöründe, faaliyet gösteren Saint-Gobain Rigips Türkiye, “Dalga Dalga Değişim” temalı bayi toplantısını 18-19 Mart tarihlerinde Antalya Royal Holiday Palace’ta gerçekleştirdi.

Rigips Türkiye Ulusal Alçı Yarışması ödülleri dağıtıldı!

Saint-Gobain Rigips’in düzenlediği Ulusal Alçı Yarışması Ödülleri, 30 Ocak Cumartesi akşamı Sakıp Sabancı Müzesi The Seed’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Rigips Türkiye Ulusal Alçı Yarışması kayıtları 31 Ağustos'a uzatıldı!

Saint-Gobain tarafından 20 yıldır uluslararası olarak düzenlenen ve bu yıl Saint-Gobain Rigips Türkiye tarafından Rigips Türkiye Ulusal Alçı Yarışması ön kayıtları 31 Ağustos'a kadar uzatıldı.

Weber Stephen'dan yeni Spirit-E 210 Classic modeli!

Sıcakların artmasıyla birlikte barbekü keyfini doyasıya yaşamak isteyenler, Weber Stephen’ın Spirit-E 210 Classic modeli ile sıcak havaların tadını çıkarıyor.

Ankara Çankaya Evleri'nde satışların yüzde 25'i tamam!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın Ankara’da hayata geçirdiği Ankara Çankaya, örnek dairesini görücüye çıkardı. Örnek daireler Brigitte Weber Architects’in kurucusu Brigitte Weber tarafından hazırlandı.

Ankara Çankaya projesinde örnek daire hazır!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın Ankara’da hayata geçirdiği Ankara Çankaya, örnek dairesini görücüye çıkardı. Örnek daire Brigitte Weber Architects’in kurucusu Brigitte Weber tarafından hazırlandı.

Gobain Weber Haberi

Gobain Weber



SAINT- Gobain Weber Türkiye Genel Direktörü Levent Gökçe, 2013'ün kendileri açısından iyi bir yıl olduğunu belirterek, "Yeni ürünlerimiz, yeni fabrikalarımız ve güçlü dağıtım ağımız sayesinde sektörün büyümesinin üzerinde bir büyüme gerçekleştirdik" dedi. Samsun'da açacakları 6'ncı fabrika için inşaat çalışmalarım başlattıklarını belirten Gökçe, "Hedefimiz fabrika sayımızı 8'e çıkarmak. Bir sonraki fabrika yatırımımızı mutlaka daha doğudaki bir ilimize yapacağız" diye konuştu. 


İNŞAAT SEKTÖRÜ YÜZDE 10 BÜYÜR Levent Gökçe, şunları söyledi: "İnşaat sektöründe KDV oranı değişikliğinin yılın ilk yarısında konut satışları üzerindeki etkisi çok büyüktü. 2014 yılında da inşaat sektöründe yüzme 10'a yakın bir büyüme olacağını tahmin ediyoruz." 


Sabah...