27 / 04 / 2024

Göçmen Konutları gösteri

Göçmen Konutları gösteri

İstanbul Başakşehir’de Göçmen Konutları içindeki parka okul yapılmasına karşı çıkan mahalle sakinleri eylem yaptı. Vatandaşlar, boş araziler dururken bölgenin tek yeşil alanı olan parka okul yapılmasını istemediklerini belirtti.

Alize Trabzon setlerde indirim! Fiyatları görenler şok geçiriyor! İşe Elizi 15 Kasım 2022 fiyat listesi

Trabzon hasır setleri içinde en görkemlisi olan Alize Trabzon setlerinde indirim fırsatı başladı. Gösterişli ve ışıltısıyla kadınların gözbebeği olan bu setlerin fiyatları merak ediliyor. Peki Alize Trabzon set fiyatı ne kadar? İşte Elizi Alize Trabzon set fiyat listesi 15 Kasım 2022.

Zonguldak’ta akılalmaz dolandırıcılık! Sattığı daireleri kayınvalidesine devretti!

Zonguldak'ta müteahhitlik yapan Ragıp Bayraktar hakkında, 2015'te inşası başlayan ve sadece yüzde 20'si biten binayla ilgili ödeme yapmalarına rağmen konutlarını alamadıklarını belirten hak sahipleri, şikayette bulundu. İddiaya göre müteahhit söz konusu daireleri kayınvalidesine devretti.

Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutulan soydaşlar için 1989 yılında TOKİ  tarafından inşa edilen Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Aspendos Arena Gösteri Merkezi mühürlendi!

Antalya'da, Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun gösterilerinin sahnelendiği Aspendos Arena Gösteri Merkezi, belediye tarafından mühürlendi.

Midilli Adası'ndaki evsiz mülteciler için gösteri düzenlendi!

Brüksel'de, Avrupa Parlamentosu önünde toplanan yüzlerce gösterici Midilli Adası'ndaki 4.000'i çocuk 13.000 mültecinin evsiz kalmasını protesto etti.

Filistinlilerden İsrail’in Yahudi yerleşim birimi inşa faaliyetlerine karşı gösteri!

Filistinliler, işgal altında olan Batı Şeria’nın kuzeyinde, İsrail’in Yahudi yerleşim birimi inşa faaliyetlerine karşı protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Batı Şeria'da Yahudi yerleşim birimleri inşasına karşı gösteri!

Batı Şeria'nın Nablus kentinde bulunan Kafr Kaddum köyünde toplanan bir grup Filistinli, Batı Şeria'da Yahudi yerleşim birimleri inşasına karşı gösteri yaptı.

Filistinlilerden Batı Şeria'da yeni Yahudi yerleşim birimi inşasına karşı gösteri!

Batı Şeria Nablus kenti güneyindeki Beita beldesinde toplanan bir grup Filistinli, Batı Şeria'da yeni Yahudi yerleşim birimi inşasına karşı gösteri düzenledi...

Başakşehir Deprem ve Göçmen Konutları Bölgesi imar planı değişikliği askıda!

Başakşehir Başak Mahallesi Deprem ve Göçmen Konutları Bölgesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı..

Tarsus Atatürk Gösteri Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tarsus Belediyesi tarafından yaptırılan Atatürk Gösteri Merkezi hizmete açıldı.

Tarsus Atatürk Gösteri Merkezi 27 Aralık'ta açılıyor!

Tarsus Belediyesi tarafından Kırklarsırtı Mahallesi’nde inşa ettirilen Atatürk Gösteri Merkezi 27 Aralık'ta açılıyor.

Batı Şeria'da Yahudi yerleşim birimleri inşasına karşı gösteri!

Batı Şeria'nın Ramallah kentine bağlı Mezraa el-Garbiyye beldesinde toplanan Filistinliler, bölgede yeni Yahudi yerleşim birimi yapılmasına karşı bir gösteri gerçekleştirdi.

Göçmen Konutları rezerv alanı ilan edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Başakşehir’deki deprem ve göçmen konutlarının olduğu bölgeyi 'rezerv yapı alanı' yani yeni yerleşim alanı ilan ederek imar planlarını değiştirdi..

Göçmen Konutları gösteri Haberi

Göçmen Konutları gösteri

İstanbul Başakşehir’de Göçmen Konutları içindeki parka okul yapılmasına karşı çıkan mahalle sakinleri eylem yaptı. Vatandaşlar, boş araziler dururken bölgenin tek yeşil alanı olan parka okul yapılmasını istemediklerini belirtti. Grup, çevresi bariyerlerle çevrilen ve iş makinelerinin bulunduğu alanın önünde basın açıklaması yaptı.


Başakşehir Vatankent’te yer alan park alanına yapılmak istenilen okul inşaatı Göçmen Konutları sakinleri tarafından protesto edildi. Yapılmak istenilen kız imam hatip lisesine karşı olmadıklarını belirten vatandaşlar, Göçmen Konukları’ndaki tek yeşil alanın ranta kurban edilmesine tepki gösterdiklerini söyledi. Site sakinlerinden Sema Bilir, inşaatın hukuksuz bir şekilde yapıldığını ifade ederek, park ile ilgili mahkeme sürecinin devam ettiğine değindi. Okul ihtiyacının bahane olduğunu ileri süren Bilir, çocukların hedef haline getirildiğini öne sürdü. Bilir, “Bunu yapanlar, parksız kalacak çocukların vebalini üstlenme sorumluluğunu gösterebilecekler...