25 / 04 / 2024

göğüş yapı trend fulya

göğüş yapı trend fulya

Trend Fulya Residence satılık konut fiyatları, ödeme planı ve teslim tarihi gibi detaylar haberimizde yer alıyor.

Trend Fulya'da 1+1'ler 270 bin dolardan başlıyor!

Göğüş Yapı imzası taşıyan Trend Fulya'da 1+1 daire fiyatları 270 bin dolardan başlıyor. Projede daire teslimlerinin Aralık 2013'te gerçekleşmesi planlanıyor...

Göğüş Yapı Trend Fulya'da 650 bin dolara! Ağustos'ta teslim!

Trend Fulya 'da son konutların satışı devam ediyor, 1+1 ve 2+1 konutların yer aldığı projede teslimlerin Ağustos 2013'te gerçekleşmesi planlanıyor

Ford'dan Türkiye'ye özel kampanya! İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi

Ford'dan Türkiye'ye özel bir kampanya geldi. Buna göre Trend X'in fiytlarında indirim var. İşte güncel fiyat listesi. 

Demirli Güç Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirli Güç Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Demirli ve Sevde Dilay Öztürk ortaklığında kuruldu.

Trend Güçlendirme Yapı İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Güçlendirme Yapı İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Avcı ve Fatih Par tarafından kuruldu.

Trend GYO 2017 kar payı dağıtım tablosunu yayınladı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre, Trend GYO 2017 kar payı dağıtım tablosunu yayınladı.

Trend GYO bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre, Trend GYO bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor. 

Mkm Güç Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mkm Güç Yapı Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Kaçmaz imzasıyla kuruldu.

BG Trend Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BG Trend Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gürkan Sözer ve Eyüp Batu Ural ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi, Bayar Caddesi'nde kuruldu.

Kemal Zorlu: Basmane Çukuru ihalesi batıldır!

İzmir’de "Basmane Çukuru" sorunu bitirme yolunda önemli bir adım olarak kamuoyunda olumlu tepki alan TMSF’nin satış ihalesine itiraz eden proje sahibi Güç Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Zorlu’dan sert açıklama geldi.

Kemal Zorlu: İzmir Dünya Ticaret Merkezi ihalesi geçersizdir!

Güç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zorlu: "TMSF tarafından düzenlenen ihale, yasalar önünde geçersizdir, çukuru kurtarmadığı gibi derinleştirmiştir" şeklinde konuştu.

'Basmane Çukuru' ihalesi tekrarlanabilir!

Basmane Çukuru ihalesine ilk itiraz Güç Yapı'dan geldi. Kemal Zorlu, yapılacak bir ihalede kendilerinin pilot firma olduğuna ve Güç Yapı'ya verilmeyen ihalenin geçersiz sayılacağını söyledi.

Güç Yapı AŞ'den Basmane Çukuru ihalesine itiraz!

Güç Yapı AŞ, "Basmane Çukuru" olarak tanımlanan Ege Dünya Ticaret Merkezi'nin ticari ve iktisadi bütünlüğü için TMSF tarafından açılan ihaleye itirazda bulunulduğunu duyurdu.

K G Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K G Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Gülnihal tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık'ta Ataşehir, Mevlanan Mahallesi, Şehit Emre Anşin Sokak'ta kuruldu.

Trend Fulya 55'de 280 bin dolardan başlayan fiyatlar!

Göğüş Yapı tarafından İstanbul Fulya'da hayata geçirilen Trend Fulya 55 projesinin teslimleri için 4 ay sonrası planlanıyor. Trend Fulya 55 projesinde fiyatlar 280 bin dolardan başlıyor.

göğüş yapı trend fulya Haberi

göğüş yapı trend fulya

Avrupa Yakası içerisinde Fulya Bölgesi'nde hayata geçirilen ve Göğüş Yapı tarafından yükselen Trend Fulya Residence satılık konutlarla ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor. 


Trend Fulya Evleri'nde 8 kattan meydana gelen bir blok bulunuyor. Toplam 23 konutun yer aldığı Trend Fulya Residence satılık daire fiyatları 270 bin dolardan başlıyor. Trend Fulya Residence satılık konut tipleri 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. 




Trend Fulya Residence satılık!

1 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 270 bin dolardan 

2 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 330 bin dolardan başlıyor. 


Trend Fulya Residence ödeme koşulları!

Trend Fulya Residence ödeme planı kapsamında ödeme detayları satış ofislerinde belirleniyor.


Trend Fulya Residence ne zaman teslim?

Trend...